CRYWOLF - co s ním?

Různé existence vyskytující se (nejenom) na našem fóru

Co s ním?

ban
91
22%
nechat si ho pro zpestření (i králové si drželi zrůdičky pro pobavení)
75
18%
ignorovat a nepřispívat
42
10%
snažit se ho zcivilizivat
9
2%
není majitelem ZP ani by být neměl
47
11%
je to blázen
58
14%
je to prudič (troll)
37
9%
IQ - 50 - 100b.
41
10%
IQ - 100 - 150b.
4
1%
IQ - nad 150b.
5
1%

Celkem hlasů: 409

cmk

Re: CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od cmk » čtv 20.6.2013, 11:43

Vzdyt ja uz psal, ze s debatou kolem CW koncim... Hold jsem dostaval doplňující dotazy ohledne toho, co jsem jak myslel :-(
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.

VIP člen

Příspěvek od reddog » čtv 20.6.2013, 14:31

cmk:
Dekuji za odpoved ;-) . Vlastne jsem v pr...i, bo uz se v tom asi nenajdu. Ale nic, budu premyslet ;-) hehe a mozna tomu jednou prijdu na kloub.
Ale coz, zivot jde dal. Hlavne se nezasekat na jednom miste a posunout se nekam dal.

Poznamka do notysku:
Vice sledovat deti ve skolce. Mohou mi do budoucna pomoci chapat nase chovani v dospelosti.

Příspěvek od maja » čtv 20.6.2013, 14:42

reddog: Například až začneš brát jídlo z cizího talíře bez dovolení, tak je jasné, že se chováš jak dítě ve školce :lol:

VIP člen

Příspěvek od reddog » čtv 20.6.2013, 15:04

Oh, tak to jo. Jednoducha a jasna odpoved ;-)

Příspěvek od Sailor » čtv 20.6.2013, 15:40

Glock 26 gen.4,Glock 42,CZ 75,Colt Huntsman,Mossberg Maverick 88,FN Baby Browning

Zbraň: G19 4.gen

Příspěvek od kolaCZek » čtv 20.6.2013, 22:22

A jeeeje... Uz jede i v autech. Jen se desim, co prijde dalsiho... :-D
Never argue with an idiot, they drag you down to their level and then beat you with experience.

Zbraň: Alfa 641

Příspěvek od Beaver » pát 21.6.2013, 12:24

Inzerát byl vymazán. Co tam bylo ? :)
Almighty 6mm

Příspěvek od Sailor » pát 21.6.2013, 13:17

Mistr prodával renault clio.Z něho jsou i ta litá kola co prodává v jiném inzerátu.Samozřejmě vše v pořádku a i rozvody o.k.,nové poloosy ale levé ložisko už načaté.Za 15 litrú.
Jo a 1x airbag,okna v el.,klima-dle mistra plná výbava :lol:

Jde o vůz z tohoto inzerátu,zřejmě si mistr řekl,že vydělá více když prodá zvlášt auto a kola.Jinak když se klikne na lokalitu,tak se zobrazí ostrava-jih,ulice Rudná-že by mistrovo bydliště?

http://auto.bazos.cz/inzerat/24226064/L ... s-Pneu.php
Přílohy

[Přípona jpg byla deaktivována a nadále nebude zobrazována.]

Glock 26 gen.4,Glock 42,CZ 75,Colt Huntsman,Mossberg Maverick 88,FN Baby Browning

VIP člen

Zbraň: GLOCK 19

Příspěvek od S474N » pát 21.6.2013, 17:28

To chce zalohovat pro budouci generace, nez to zase zmizi!

Text inzeratu:
Prodám levně krásná kola značky ATS R15 z lehké slitiny.
Osazeno pneumatikama Pireli . ROZTEČ 4X100

Rozměr PNEU 195x50

cena je za komplet sadu i s pneumatikami !!!!
Ostrava

info na greenday09@centrum.cz

Jméno: petra
Telefon: 604233212
Lokalita: 700 30 Ostrava

Cena: 1 490 Kč
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek

Příspěvek od Sailor » pát 21.6.2013, 17:56

Zde se ten inzerát ještě objevuje,bohužel už nejde rozkliknout jelikož je smazán
http://search.seznam.cz/?q=604233212&aq ... n-HP&thru=

dle mého šetření se jedná o tento vůz
http://autobazar.hyperinzerce.cz/renaul ... ava-mesto/
Buď mistr nemohl dlouho prodat,tak z logiky věci podražil-což v minulosti už udělal,nebo zase šmelí kluk ušatá!!! :D
Že jde o stejná auta si myslím podle šrámu na dveřích které jsem označil
Přílohy

Příspěvek od TigerP » ned 23.6.2013, 9:08

Bože! Tenhle šrot bych nechtěl ani zadarmo. Chtěl bych vědět jestli to splňuje nějakou evropskou normu na emise, tipuji že nějakou ekologickou "pokutu" budete platit. To asi náš vychcánek moc dobře ví a nezmiňuje se o tom.

Zbraň: G17 Gen4

Příspěvek od wizard-ov » pon 24.6.2013, 8:22

No ale zase na druhou stranu - kdo může říci že má taktické zásahové vozidlo podobného typu jako Marauder s originál "warface" (to jsou ty škrábance) z Áčka (a nemyslím tím AAA Auto :mrgreen: ) a navíc byl předchozí majitel Mistr sám ?

Zbraň: Alfa 641

Příspěvek od Beaver » pon 24.6.2013, 10:07

Jde o tzv. Taktický Renault, prověřený puškařem.
Almighty 6mm

Zbraň: GLOCK

Příspěvek od Mistral » pon 24.6.2013, 10:29

... s protaženým laufen ...
Mysli globálně, střílej lokálně. Nejsi kompetentní!

Zbraň: Steyr M9A1

Příspěvek od Danik von Liben » pon 24.6.2013, 10:33

Jestli to neni ten jeho pověstnej ČÍZ co tu s nim měl foto :D

Příspěvek od jessinka.17 » pon 24.6.2013, 15:52

1 Nikody sme Seifertovi nevyhrožovala smrti ani ničim jinym 2. vražel do mě penize haha kdyz prijel chtel jen me vydřit jak to sma uvedl a pak zase odjel a myslel si že trema darkama vše odcini vždy nebo co neresim ho jsme rádaže vždy na něj narazim zdalky a vždy s emi jen zvedne kurf tot vše .... 3. Odeme mas pokoj ty mi nestojiš za nic nemusim te rozebirat ajk to dělaš ty a myslis si co treba jsme nemela lehky život treba jsme mela problemy ale ja se s tim vypořadala a urovnala si vše tedka sme štastna nic mi nechibi ne jak tobě Crywolf!!!! muj intimn a osobní život je muj pulka věci co si tu napsal neni ani pravda ale kdo me zna vi sve a s tebou se nemini dohadovat 4.jen v přiručkach a knihach haha nevim no akce klaby chlastačky a pak omylne selhavani njn MAty maty me tak pobaviš 5. on me miloval jasne podvaděl všude kde mohl a mloval tak max sam sebe nikoho jineho byl iakovany a mel komplexi udajně vuči holkam proto je tryznil a spol. 6.oslavil si anrozky a nerikej ze ne to ty moje si mi znicil na maximum tka bbud ticho nenadavala sme mu nemela sme na to u nej silu nesmela sme nic mam svedky mam vše ale tebe neresim 7.PŘEDLOŽ TY DUKAZY UKAŽ MI JE NO HOVNO MÁŠ JA ANO A KLIDNE JE TADY DOLOŽIM A NE JEN TO KLIDNE I JEMNO A VŠE CO BUDOU POTŘEBOVAT NEDAS MI POKOJ NEDAVEJ ALE BUUD S EBRANIT !!!!!!!!!!!!!!!8. Jeho babička řeši kulove potkavma i často a chudak žije jen sama a on na ni ser ejen se stavi na kafe a zase odejde ja mi rekla kdysy njn Matysku matysku .... ja měla tvou rodnu rada ne jak ty tu svou ponižoval rval atd tvuj boj proti ni 9. další vec PRY UMŘELA NA VARIXY NEBO JAK SE T PIŠE ŽALUDKU TAK NEVIM CO TO TU PIŠEŠ SMA SME ČETLA UMRTNI LISTINU A JA JEDINA S OHO BYLA ASI NEJVICE DORAZENA NA DLOUHO DOBU OPROTI TOBĚ NIKDY SME SE NESMALA Ž U MRELA JA BLBA TI JESTE BYLA NA BLIZKU A POMAHALA TI !!!!!!!!!! 9.Važim si sveho života naplno jen ty smi ho poku.... no radeji to vše ani nedočtu bych tu stravila snad až k bodu 25 možna i dele neřeim Crywolfa Matěje a další jeho přezdivky jmena to jmeno Vám asi napišu protoze co tu o me piše me dost štve nidky jsme toto nedělala a jeho rodinu nespinila takže asi tak nema cneu se branit proti nekom jako je přece MISTR CRYWOLF ne :D:D:D
S474N píše:jessinka.17: to se nemusis bat, odsud se urcite nic mazat nebude. *4*
Děkuju že odsud se nis mazat nebude to sme ráda tady jsou všechny další možne důkazy

prodava ziskava a vydělava nidky neprodaval pod cenu ale to je jeho problem co děla jen mi trha žaludke jak s Vás tady děla blbečky přesto on je sam ..... chjo kde ta poluace spěje a jeste nao sme štastna s přítelem a nesteuju si a chudak to neni dokonc epalnujeme rodinu a jsme stastni to Tebe nikdy nešlo ! :) a IP adresy muže menit ma tolik možnosti s epohybovat na pc u babičky stryčka u sebe u kamose ž to oprsvdu nejde poznat zda t je nebo to neni on .... ale podle toho jak obchoval na aukru za dob co byl smenou nikd ynebyl ztratny vše nakoupil ve velkem množství se slevou mu to dali a on to rozprodaval ze ziskem a nekdy i dost slušnym toto vše vic ho nechci řešit pa č tu zas eudělam na sebe prece ze ho špuinim pomlouvam atd jen řikam pravdu
Naposledy upravil(a) MujGLOCK.com dne pon 24.6.2013, 20:43, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeny tři po sobě jdoucí příspěvky! Porušení bodu 6 pravidel!

VIP exot fóra
VIP exot fóra

Zbraň: CZ75 Compact,858,

Příspěvek od CRYWOLF » pon 24.6.2013, 16:38

Nikolko ty jsi ale dementík člověk tu přijde o pul roce a musí se smát :D

Tak zaprvý aukro měla moje mamka a je asi 3 roky zablokovane za druhý mila nikolko nemam ani kdy s něčim obchodovat aukro nemám ale sem tam prodám nějake auto .. naposledy Peugot 206ku ;)
Jinak mám přitelkyni a naštěstí neni tak hloupá jako ty Nikolko nebo jako někteří zde na forum.Jak si tak čtu tahle banda idiotů nema na praci nic jinyho než hledat a každy inzerát s něčím levnym přisoudi mi :D to mě opravdu baví :D já mlatim 12ky v práci ale jak vidim jsem už i za obchodnika mistra hajzla a ja nevim co všechno vite co?? nechte mě žít...ZP jsem odevzdal protože jsem se necitil jak to jen řict zralý na to nosit bran... proto nenosim a věnuji se přitelkyni a své práci.. nic jinyho nestiham.
nechapu proč mi už nedáte pokoj ..... :roll:

MIMOCHODEM TO MODRÉ AUTO ANI ŽADNE NOŽE NEPRODÁVÁM NEBO ALESPON O TOM NEVÍM !.
NEDÁVNO JSEM NA AVIZU PRODAL PEUGOTA A PŘIŠTI TÝDEN BUDU MIT V NABIDCE YAMASAKI MOTORKU TAK JEN AT VITE.... JELIKOŽ UŽ NEPATŘÍM MEZI STŘELECKOU VEŘEJNOST LOUČIM SE A PŘEJI MNOHO ŠTĚSTÍ...JINAK JEDINY ČLOVĚK KDO MĚ ŠPINI JE NIKOLA POŘÁD SE MSTÍ ŽE DOSTALA ODEMĚ PAR FACEK...ZASLOUŽENÝCH
Naposledy upravil(a) MujGLOCK.com dne pon 24.6.2013, 20:43, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeny dva po sobě jdoucí příspěvky! Porušení bodu 6 pravidel!
Crywolf: Mýtus?Realita? Desinformace ? Vtip? kdoví...jedno je však jisté,CRYWOLF JE LEGENDA !!!

Zbraň: G17 a další

Příspěvek od Starosta » pon 24.6.2013, 16:57

Ježišmarjá, mistr je zpět. :crazy:
Starosta
-- Si vis pacem, para bellum --

cmk

Příspěvek od cmk » pon 24.6.2013, 17:22

Jsem lehce nakloněn tomu si nasypat popel na hlavu :-) (ale nechám tomu ještě čas...)
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.

VIP člen

Příspěvek od reddog » pon 24.6.2013, 18:31

Cmk:
Hehe, tak s tim popelem pockej, predsedo, jen pockej.

Matej pry odevzdal ZP. No, vpravde zajimave a vyzivne cteni ;-)

Zpět na „Exoti na fóru“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz