Re: CRYWOLF - co s ním?

I kdyz v jeho pripade stacilo dojit na PCR a rict: "Vite, to jsem ja, CRYWOLF"

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Různé existence vyskytující se (nejenom) na našem fóru
Jess, děláš dokolečka tutéž chybu. Dokolečka opakuješ stejné fráze. Stejné narážky. A když Ti to řekne někdo, kdo Ti chtěl pomoct, odpovíš uraženě a zase stejnými frázemi.jess píše: reddog:
Je mi jedno co si myslíš a zda dáváš Matějovi za pravdu. Já vím své. Jen už nechci rozebírat, co mi udělal, jelikož je to hodně nepříjemné i teďka. A pak, kdybych to napsala, tak abych poslouchala, že to tak není a že si vymýšlím. A zase aby nadával.
Ano, hodně lidí mi tady podalo společnou ruku, ale asi nechápete princip, proč jsem to zatím neudělala.
Když Vám někdo vyhrožoval a psal, ať Vám chcípne matka na rakovinu a tebe ať přejede tramvaj. Půlku sms mám pořad v mobilu. Fotky psaní a vše taky uložené.
Myslela jsem, že mě dá pokoj a nebude mě špinit a nadávat mi. Srát se do mého života a nechá mě už žít.
Na základě toho, co tu napsal asi před půl rokem, jsem se rozhodla na toto fórum nechodit, protože mě to opravdu vytočilo. Každý den, týden, měsíc. Protože se snažím nějak zapomenout na něho. Ale jakmile sem vlezu a vidím co píše, je mi zle a vrací se vše, co bylo.....
Ostrava je dost malé místo a všeci se tady znaj. A to já vím. Ráda bych napsala, jak to bylo. Vše od začátku do konce. Ale to by byl román na dlouhé čtení a stejně by tu byl popřen. Popřípadě i zase uražen. Tak k čemu vám to je. Stejně mě máte za nevím co. Jen proto, že chci chránit sebe, svou rodinu a svůj život. Doktorku taky budu měnit a mám k tomu pádné důvody, ale to je vedlejší. Vidíte všeci, že jsem přece Jessina-Nikola co jen hází špínu, pomlouvá a děla ze sebe chudáka. Ale to, co jsem opravdu zažívala s nim a nezažívala, to nikdo neví. A víme to jen my dva. Jak říkáte. A jen my dva víme, kde je doopravdy pravda. Nikdy mu neodpustím, aj kdyby se mi 100x omluvil. A už vůbec bych s ním nechtěla mluvit a vidět se s ním. Toť vše. Kdo bude mít další připomínky, dotazy, narážky, klidně pište ......
Jestli máš problémy, nech si text zkontrolovat někým jiným, kde je problém? Já se za češtináře nepovažuju ale nepřijde mi normální zamýšlet se nad "českým" textem asi 10x déle "co tím autor chtěl říci" než nad textem v jakémkoli cizím jazyce, který aspoň zběžně ovládám a myslím, že ti to potvrdí i ostatní.jessinka.17 píše:Artifex: Sorry že ty si vyborný češtinař každy nemuže být jak ty jsou tu i lidi co maj s tim problemy ....!!!!!!!!!!!
NemášCRYWOLF píše:Jinak mám přitelkyni
Kecko,jsi tu obdenCRYWOLF píše:člověk tu přijde o pul roce
Nebaví,sere tě toCRYWOLF píše:každy inzerát s něčím levnym přisoudi mi to mě opravdu baví
KeckoCRYWOLF píše:...ZP jsem odevzdal
To ti docela i věřím,že to nevíš,jelikož seš magorCRYWOLF píše:MIMOCHODEM TO MODRÉ AUTO ANI ŽADNE NOŽE NEPRODÁVÁM NEBO ALESPON O TOM NEVÍM !.
To je origoš čína?A bude sleva?výprodej?zkontrolovaná puškařem,nebo podle čeho máme hledat?CRYWOLF píše:PŘIŠTI TÝDEN BUDU MIT V NABIDCE YAMASAKI MOTORKU
KecášCRYWOLF píše:JELIKOŽ UŽ NEPATŘÍM MEZI STŘELECKOU VEŘEJNOST LOUČIM SE
No jo,to je náš starej Matěj.CRYWOLF píše: DOSTALA ODEMĚ PAR FACEK...ZASLOUŽENÝCH
Na to zapomeň hochu,a exotopedie se bude doplňovatCRYWOLF píše:nechte mě žít