Nettik - tak trochu "problém" je v tom, že on Bulívlk vypadá v civilu jako docela hodný a slušný hošík. Nemyslím na fotkách s tou jeho rádoby "drsňáckou" pózou, ale v reálném světě.
Před pár měsíci jsem jej (a na 90 % jsem si jistý, že šlo o Matěje) potkal na odběru krve, od pohledu normální kluk, žádné silácké pózy, žádné vyfoukané účesy, lehce ošuntělý vzhled (na ty své fotky si hadry nejspíše půjčuje, protože to, co měl na sobě, rozhodně vypadalo jinak, než ohozy na zde prezentovaných fotkách).
Jinak nevím jak Ty, ale já nemám povahu (a věřím, že ani Ty ne) na to, abych k někomu jen tak zničeho nic přistoupil a jednu mu "natáhl" se slovy - to je pozdrav z MG klubu.
Ano, trochu jsem ho vyzkoušel - na oční kontakt uhnul a když jsem si ve frontě stoupnul u okénka (kde paní vydává potvrzení o paragrafu pro zaměstnavatele) před něj se slovy: "
dovolíš - spěchám", ochotně o krok poodstoupil - což ovšem koneckonců nemusí znamenat nic jiného, než že je to slušně vychovaný mladý muž

.
Jak to - v dané chvíli ještě nějak rozumně - hrotit dál mě nenapadlo.., a nenapadá mě to ani teď.
Jistě, kdyby sem teď Jessi napsala třeba něco jako: kluci, mám ještě někde nějaké věci, chtěla bych si je vyzvednout, ale mám obavu z Matěje - pomůžete mi s tím někdo?
Pak ano, jednorázově bych jí takovou pomoc nejspíše nabídl - a třeba by se pak Bulívlk nějak projevil.
Ale jinak vážně nevím, jak jsi to myslel s tím, že kdyby Vlček bydlel někde poblíž Tebe, tak...??
Tímto tedy prosím o Tvé objasnění, nebo nějaký návod "jak na věc", ať to nevypadá, že Ostravě jsme tady samí "neschopáci"