CRYWOLF - co s ním?
Různé existence vyskytující se (nejenom) na našem fóru
Re: CRYWOLF - co s ním?
Co foto, to poza. Je jedno co delam, dulezite je, jak u toho vypadam. To z nej tak nejak citim.
Ja z nej cejtim: "Vim, ze jsem hovno, ale kdyz uz se fotim, musim u toho vypadat jako KING more banik pico, at se mam cim vytahovat".
Nektery ty holky vypadaj i pomerne pekne - docela se divim, ze se nenechaj vyfotit s nekym normalnim... I když... Je vlastne fakt, ze dneska je vlastne IN bejt tak trochu za debila a hrat si tak trochu na Kinga.
Nektery ty holky vypadaj i pomerne pekne - docela se divim, ze se nenechaj vyfotit s nekym normalnim... I když... Je vlastne fakt, ze dneska je vlastne IN bejt tak trochu za debila a hrat si tak trochu na Kinga.
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.
Cmk:
Muhehehehe, ale nemyslis to na nas ostatni, ze
Ale jinak tvuj postreh sedi, hehe
Muhehehehe, ale nemyslis to na nas ostatni, ze

Ale jinak tvuj postreh sedi, hehe
Mistr a jeho harém
Glock 26 gen.4,Glock 42,CZ 75,Colt Huntsman,Mossberg Maverick 88,FN Baby Browning
Mistr a jeho harém II
Glock 26 gen.4,Glock 42,CZ 75,Colt Huntsman,Mossberg Maverick 88,FN Baby Browning
Mistr a jeho harém III
Pardon za OT,ale mě to fakt připomíná mistra,kecama,vzhledem,láskou ke kokot-hudbě
http://www.youtube.com/watch?v=4wn3b0H2vG8

http://www.youtube.com/watch?v=4wn3b0H2vG8
Sailor: hele, to me uplne rozsekalo, prvnich 20 sekund a rikal jsem si, vzdyt je to uplne nas mistr

john.hawk: priznej se, ze tys tam v te pene chtel byt s nim

john.hawk: priznej se, ze tys tam v te pene chtel byt s nim

| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

reddog píše:To z nej tak nejak citim.
A já z něj cejtím,že mě asi nebude mít rád až tohle zjistícmk píše:Ja z nej cejtim:

Ale jak říká-že sem chodí jednou za půl roku,tak snad mám ještě čas,než na mě podá TO a pánové z Urny se mi tu začnou slaňovat ze střechy

Zbraň: Norinco NZ 85B
Ahoj ve spolek,
tak se na našem motorkářském foru objevil odkaz na exotopedii a pak na tuhle diskuzi. Musím říct, že většího exota jsem nejenomže neviděl, ale ani o něm neslyšel
Přečetl jsem tak 20 stránek z toho threadu, neměl jsem sílu pročítat to celé, ale stále mě vrtá hlavou jedna věc proč už sakra nesedí? Podvody, fyzické napadení, vyhrožování, stalking atd.
tak se na našem motorkářském foru objevil odkaz na exotopedii a pak na tuhle diskuzi. Musím říct, že většího exota jsem nejenomže neviděl, ale ani o něm neslyšel

firecracker: Protože individua jako je Matěj mají v životě kliku. Žijí si ve vlastním světě, kde jsou šťastní a neuvědomují si realitu okolo sebe. Možná ho to jednou dostihne ale o tom silně pochybuji.
1. Podvody - Policie se nebude zabývat nějakými podvůdky v řádech stokorun. Pokud to není nad 5000 Kč, z řad policie vidíš jen těžký nezájem. Nehledě na to, že to hodně lidí nenahlásí, protože se stydí jak mu nalítli. Vítej v ČR.
2. Stalking a napadení - Tady má taky kliku. Jessi to prostě nenahlásila, nechápu proč a zaráží mě to když sama věděla že má ZP. Ale svádím to na mladickou nevědomost.
3. ZP - Dodnes nechápu jak ho mohl takový narušený jedinec dostat...
Stane se průser, je to jen otázka času. Sice ne hned, ale jednoho dne mu přeskočí, TV Nova? Prima a jiný bulvár to rozmázne a střelecká komunita bude mít problém. Budou označeni jako předtím kamioňáci a motorkáři.
1. Podvody - Policie se nebude zabývat nějakými podvůdky v řádech stokorun. Pokud to není nad 5000 Kč, z řad policie vidíš jen těžký nezájem. Nehledě na to, že to hodně lidí nenahlásí, protože se stydí jak mu nalítli. Vítej v ČR.

2. Stalking a napadení - Tady má taky kliku. Jessi to prostě nenahlásila, nechápu proč a zaráží mě to když sama věděla že má ZP. Ale svádím to na mladickou nevědomost.
3. ZP - Dodnes nechápu jak ho mohl takový narušený jedinec dostat...
Stane se průser, je to jen otázka času. Sice ne hned, ale jednoho dne mu přeskočí, TV Nova? Prima a jiný bulvár to rozmázne a střelecká komunita bude mít problém. Budou označeni jako předtím kamioňáci a motorkáři.
Esbe:
Tak jsem slysel, ze jsi se dnes pry potkal zocivoci se samotnym "mistrem"
. Cert povidal, ze te to docela prekvapilo, hehehe
Tak jsem slysel, ze jsi se dnes pry potkal zocivoci se samotnym "mistrem"

Kdyz jsem to slysel, tak jsem si hned vzpomnel na NIOSe:
http://www.youtube.com/watch?v=94Kznd6vUhk
...nebo je snad takovy styl komunikace mezi mladezi normalni?

...nebo je snad takovy styl komunikace mezi mladezi normalni?
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >

Podvodníček
Podvodníček II
Edit:Nedávno S474N komentoval dotaz od John hawk na známku na krku,že je to jeho pomůcka že se menuje Matěj-a ono fakt
(viz fotka růžové tričko)
Edit:Nedávno S474N komentoval dotaz od John hawk na známku na krku,že je to jeho pomůcka že se menuje Matěj-a ono fakt

Ty "samofotky" ala fejsbuuuk, hehe. Co dodat, ze.
Mladá, žhavá, lehká a růžovo-fialová exoplaneta
http://www.novinky.cz/veda-skoly/310242 ... eorie.html
Zřejmě mistrova domovská planeta
http://www.novinky.cz/veda-skoly/310242 ... eorie.html
Zřejmě mistrova domovská planeta