mara82
s ohledem na to, že ses tady do debaty připojil později tak bych to řekl asi takto pokaždé, když dáme nějaké video posloucháme ty stejné kecy (že to nemáme dělat a když už to děláme tak to nemáme dávat na video atp.) odpovídali jsme na to tady už hodněkrát a Johnyho i mě to už nebaví. k tomu jsme se už vyjádřili a není potřeba to tady omílat furt dokola veřejně na to jsou SZ jednak to pak nikoho na nic nenavádí, ale beru to tys v těch předešlích debatách nebyl. Pak tady mám ovšem naše "fanoušky" kterým to bylo 1000 krát vysvětleno, ale furt plodí to samé tak to unavuje (CMK ty více méně nemlčíš nikdy, pokud tě naše videa pobuřují tak na to nečum a neřeš nás).
K tomu cos psal na konci o střelci co udělá kontrolu atp. tak to jsem přímo já a trochu to rozvedu stavím položky, běhám s timerem atp. a pak si nenapaskuji do pistole náboje, nezamáčknu špunty atp. takže po 12 výstřelech z Sa58 mě tak hučelo v hlavě, že jsem byl rád, že jsem to vůbec dostřílel, ale to mě neomlouvá...máš pravdu je to blbost a velká chyba...moje chyba, kterou bych za normální okolností neudělal hned bych s úhybem přebil. Když jsem to na video dával tak jsem věděl, že je to blbě, ale chtěl jsem tam mít i ten škodolibej smích, aby bylo vidět, že nejsme jen banda šílenců co to strašně žerou, ale že se taky dokážeme smát sobě navzájem, ale znova opakuji byla to taktická chyba a nic mě neomlouvá. K napadání Johnyho se nebudu vyjadřovat myslím, že ti nic neřekl a tvoje reakce byla trochu mimo. Videa netočíme, abychom se chlubili, ale protože se snažíme razit novej směr (lepší způsob než video nás nenapadlo) pokud se naše videa líbí 20 lidem jsme spokojeni na další 1000 cmkáčků atp. sereme ty jsou nám k smíchu. Ano, je možnost netočit videa a být elitářský club, ale to nechceme....pokaždé, když to video dáváme víme co bude následovat...myslíš, že nás to baví pak číst takové kecy?!
zdenek.charvat
tvoje video je super je vidět, že je to PROMO mi máme vše přímo z drillů takže se tam nějaká ta chyba najde to není jako PROMO kde si to odladíš, ale PROMO taky chystáme tak pak pošlu

.
K těm dvou co to s něma háže nevím co mají za kurzy myslím, že ICS určitě nikoliv. A pak ti dva co tasí prázdné Glocky, tak to je moje chyba postavil jsem tu položku tak, aby střelci skončili s prázdnou dlouhou zbraní a pak měli přebít a čekovat prostor kluci místo toho přešli na záložku což je logičtější jen v nich neměli střelivo což je trochu mimo zase přiznávám svou chybu holt příště už budeme chytřejší a takto to nepostavím všem necháme napáskovat i do pistole...každopádně díky za podnět já si toho taky všimnul při stříhání videa a hned jsem si říkal, že to není idealní takto to postavit...nicméně kluci to udělali dobře chyba je na mojí straně...
PS pro všechny co mají strach o správce atp. střílelo se jen a pouze s airsoft zbraněma a pak to bylo tak nastříháno, že to vypadá jako by se střílelo s ostrýma...holt s programam se dají dělat věcičky, takže strach o správce, střelnici atp. nikdo nemusí mít jednalo se o airsoft.