Vypadávající vývrt

Debata o pistolích GLOCK

VIP člen

Zbraň: GLOCK

Příspěvek od Smith » ned 15.7.2007, 16:59

Rincewind: *3005*

Příspěvek od prodotto » ned 15.7.2007, 17:34

cmk píše:
prodotto píše:No, pojímám to spíše z objektivního hlediska
Ja myslim, ze tu objektivne zaznelo, ze Glock je poctivej delnik - lopata, ktera se mozna poskrabe, ale nezlomi. Proste je to sluzebni zbran do ktery kdyz budes ladovat CIPovy strelivo, vydrzi vic, nez 90% jinych znacek a vic nez 99% jinych znacek ve stejne cene.
Dale tu bylo objektivne receno, ze to, cemu se rika vypadanej vyvrt !NEMA VLIV NA PRESNOST A ZIVOTNOST! - zopakuju to:
!NEMA VLIV NA PRESNOST A ZIVOTNOST!

A ze tobe to esteticky vadi - sorry, to je TVUJ SUBJEKTIVNI PROBLEM - na tom nic objektivniho nevidim.

Takze jakejkoli komentar ve smyslu: "Glock stoji za ho*no, protoze mu vypadava vyvrt" je demagogicky a populisticky.

Asi bylo spis na miste: "U nekterych Glocku dochazi v hlavni k necemu, cemu se rika vypadany vyvrt, je to neco, co nema vliv na presnost a spolehlivost a nekterym lidem se to z estetickyho hlediska nelibi".
.... však já tu řeším svoje subjektivní pocity. Ano, mně se to nelíbí a je to pro mě jeden z možných důvodů, proč si zbraň nekoupit (ač jsem pro ní byl 100% rozhodnutý). Jen říkám svůj názor a nikomu ho nenutím - podle mého základní princip diskuzního fora! Stejně tak beru za jeden ze základních principů diskuzního fora to, že se k sobě diskutující chovají slušně, předkládají si argumenty a na těch se shodnou nebo neshodnou, ale navzájem se nauráží (s tím ale mají někteří evidentní problém, že "para"?)

Nikde jsem netvrdil, že Glock stojí za ho*no, protože se mu drolí vývrt.

Shrnul bych to takto, tisíc lidí = tisíc chutí.

Zbraň: Glock 17 Gen4

Příspěvek od para » ned 15.7.2007, 20:21

prodotto píše:navzájem se nauráží (s tím ale mají někteří evidentní problém, že "para"?)
Heh mohl bys mi osvěžit paměť a ukázat mi konkrétně kde jsem tě urazil?? :shock:
Páč si toho nějak nejsem vědom *2633*
"Only the dead have seen the end of war."

Příspěvek od Kusha » ned 15.7.2007, 22:51

Ale para to nic, my uz sme si zvykli, ze nas urazas :wink: :lol:

Ako sa pozeram tak sa pozeram a vyvrt mam stale taky isty a to z neho palim ,olovo, prebijane ,plaste, vsetko. Neverim v drolenie vyvrtu, aspon nie v takej miere ako je to publikovane. Skor verim tomu, ze je to zle vycistena hlaven resp. mozno nejake nerovnosti v tom tenifere, striela to? striela, presne? presne. Chapem ludi ale co su znepokojeny ked je nieco ine ako bolo povodne, to je pochopitelne, no to nic nehovori o opodstatnenosti strachu. Glocka maju tisice ludi a pri tej frekvencii ako len tu ludia pisu, ze s tym maju problem by zrejme uz niekomu sa stalo nieco vaznejsie v dosledku tohto drolenia ako len nejaka kozmeticka vada. Ale zas som ani na nete nehladal ale spolieham sa na vas, ze by ste to tu dali keby k niecomu takemu doslo :)

A nieco na zaver. VIVAT GLOCK 20, 10mm Auto :D

Zbraň: Glock 17 Gen4

Příspěvek od para » ned 15.7.2007, 23:03

Kusha:
Jj tobě se ani nedivim *793*
"Only the dead have seen the end of war."

Příspěvek od 4mike » pon 16.7.2007, 8:25

stačí se podívat do historie vzniku G a snad i největšímu ignorantovi bude jasný,
k čemu G vzniklo (a dojdeme k závěru že na mířenku nikoliv)

stačí se zamyslet, kdo z Vás by byl ochoten narukovat do konfliktu s jinou bouchačkou
"za páskem" (a dojdeme k závěru, že to je kombinace G+AK)

tudíž ikdyby se každý desátý G mohlo chlubit defekty na vývrtu,
nic to nemění na faktu, že je to super odolná a spolehlivá služební krochna

Příspěvek od Radek07 » pon 16.7.2007, 11:15

Tak to teda zírám *9*

Něco takovýho slyšet od 4Mike na jak on říká "Gastonovy petflašky" je fakt pochvala *3005*
Zlo není ve zbraních, ale v lidech

Příspěvek od 4mike » pon 16.7.2007, 11:38

PET flaška to u mně bude navěky, stejně jako nezměním názor že jde o krumpáč
to však neznamená, že ta krochna nemá vlastnosti, jež zcela neoddiskutovatelně zasluhují respekt

VIP člen

Příspěvek od Smith » pon 16.7.2007, 15:05

Kusha píše:...Glocka maju tisice ludi ...
...já jsem naposledy slyšel o 5.000.000 ks , ale s jistotou vím jen o jubilejním dvoumiliontém kusu, který byl před pár lety vyfocený v nějakém časopise (asi SR, ten sešit o Glocích).
Nemáte přesnější informaci, kolik toho asi doteď Gaston vylisoval :?:

Příspěvek od kukurap » pon 16.7.2007, 19:57

Jak napsal Kusha ani já nevěřím na vypadávající, padající nebo jinak se řítící vývrt hlavně! Mám 17 a 26, v práci další 17 a nic podobného nepozoruji a to tu služební nečistím vůbec - testuju spolehlivost :lol: .
STI Lawman,HK USP Match,Ruger KGP161,S&W 340MP

Příspěvek od cybernetic » pon 16.7.2007, 20:02

mám G17 5.rok,hlaven bez "defektu",beriem z rezervou "vypadaný" vývrt
Glock 17 3rd., sa.24, sa.58V,sa.58P, sa.61

Příspěvek od Fobus » úte 17.7.2007, 9:28

2-miliontá pistole byla představena na Shot Show v Atlantě roku 1999 a koupil si jí jistý americký zubař. V roce 2006 to bylo kolem 5 milionů, jak zde bylo správně řečeno. Takže teď něco přes 5....

Příspěvek od yokyto » úte 17.7.2007, 18:13

Taky trochu přispěji do mlýna. Povídá s to-píše o vypadávajícím vývrtu, ale faktem je, že jsem nikde nenašel oficielní názor nebo oéznačení pro VV. Neviděl jsem jediný oficielní ZNALECKÝ POSUDEK či jiný poisudek, kde by se o tom hovořilo.
ůj první G22 -měl jsem ho 5 let nevykazoval nic podobného a skvrny v hlavni mi zajímaly asi jako počsí v Ungalapatce. Střílel? ano Kam jsem chtěl? ano tak o co jde. Když někdo napíše, že přemýšlí o zbrani jakou koupit a naše rozprava ho vede k tomu, že by své peníze vyhodil tak se jen musím pousmát. Miliony a zvláště statisíce G ček ve službě dokazují po celém světě, že přes různé problémy (např kolejničky kdysi u některé serie v USA praskaly) či jiné drobné problémy ještě neznamenají , že je to zbraň na nic. Na druhé straně je jasné, že čím více výrobků tím je větší výskyt chyb. ale porovnejme třeba 10 k G prti 10K jiných zbaní a pak posuzujme. Faktem je že G je opradu NÁŘADÍ na těžkou práci a i lpoata se časem ošoupe zkoroduje a znehodnotí vždyť je to nástroj a ne atrapa do vitrínz. I když G není má nej, tak objektivně je z mejch nejspolehlivějších a věřím ji.

A nyní něco k MPI.
ěl jsem na IDETu možnost hovořit dlouhou dobu jak s panem Smržem tak i s prokuristou fy Glock méno si nyní nevzpomenu až kouknu na vizitku. A co myslíte , že jsem slyšel? Naprosto objektivní názor na zbraň a také ito , že se závada může vyskytnout. Naprostý rpozdíl od fanatiků zaslepeně hlásající G je BUH a nej. Nechci tady dále presentovat některé názory bez souhlasu oněch pánů. Jen to, že se mi zdály jejich názory velice objektivní. zhledem k tomu, že v businesu dělám již 11 let domnívám se, že již asi vím co je etika a jak se opravdoví lidé z obchodu chovají. Opravdu jsem měl dost času i v tom návalu lidí , kteří kolem stánek navštěvovali si s uvedenými pány popovídat. Na konec věřte tomu, že reklamační řízení probíhá opravdu korektně a nikdo nemá snahu NÁS majitele Gček znevíhodnit.

Pro ty nespokojené

Vadí vám hlaveň a tzv. problémy s v. vývrtem je zde řešení. Hlavně od Rakouské firmy a nebo sportovní hlaveň v klasickém provedení od fy KKM Precision. Vzhledem k tomu, že MPI bere věci od GLOCKMEISTER, tak by nebyl problém od něj tu hlaveň dovézt, ale na to se musíte zeptat přímo MPI,
mně zatím ta m oje originál vyhovuje

Příspěvek od Dydla » úte 17.7.2007, 18:39

Pro všechny "nevěřící" : připadám si zde jak u blbejch na dvorečku a začínám mít pochyby o hodnotách diskuse na těchto stránkách . Nebyl jsem jediný kdo t.zv. vypadaný vývrt pozoroval a reklamoval přímo v MPI /ti by jako dovozci měli problému rozumět ,nebo ne ? / a bylo mi řečeno : stává se to, vidíme to asi tak 5x do roka ,ale firma Glock většinu těchto reklamací neuznává . Popisuje se to /to mám ale z druhé ruky / i na amerických stránkách Glockařů a jen naši rozumbradi - "já to neviděl a tak to neexistuje " - si pořád melou svoji píseň . fuj,to jsem se rozčílil /. A ještě : když budete kupovat G nevím jak přesného a spolehlivého ,z druhé ruky,koupíte ho když bude mít hlaveň jako měsíční krajinu ? Pochybuju .

Příspěvek od yokyto » úte 17.7.2007, 20:28

Vážený Dydlo, uklidni se a uvažuj.
Tvrdíš, že něco existuje a že se to projevili u Tebe. Reklamace neůspěšná. Tak se braň právní cestou. Nech si udělat znalecký posudek a pak reklamuj znovu. Já jsem nikde neviděl ofiko dokument o tom, že to existuje. Nicméně zatím je to v rovině JPP a to není pro mne relevantní, protože nevím nic o zbrani na které se to přihodilo, o jejím provozu, nebo kdo a jak s ní zachází. U mých dvou Gček se to nevyskytlo, nicméně netvrdím, že se to stát nemůže, ale pak je potřeba odborný posudek. Tak se uklidni a nejdřív si nech udělat ten posudek a pak se rozčiluj. Z hlediska posouzení to Tvé popvažuji jen za laické a konstatování něčeho co zatím ofiko nikdo nedoložil a hlavně je tu jen posudek jedné strany MPI a G odborný protiposudek jsem nevidl. A tedy pokud věříš, že máš pravdu a že je to skutečná závada tak si nech udělat posudek a pak řeš věci dál. Jinak jsou to jen řeči a protiřeči nic víc závada tak ale ofiko neexistuje

Příspěvek od yokyto » úte 17.7.2007, 20:31

A ještě doplním
Nech si od cesty ty rozumbrady. Ty zde křičíš, ale bránit se neumíš. Jak jsem řekl dej posudek a pak je se o čem bavit.

Příspěvek od Dydla » úte 17.7.2007, 21:07

To Yokyto : vzdávám se, více argumentů už nemám, navíc moje reklamace byla úspěšná /mám novou hlaveň se stejným číslem /-ale o tom jsem už psal minulý rok. God save the Glock !

VIP člen

Zbraň: GLOCK 19

Příspěvek od S474N » úte 17.7.2007, 22:30

Dydla: ale myslim bylo by vhodne uvest, ze jenom diky pretazeni terminu reklamace.
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek

Příspěvek od yokyto » stř 18.7.2007, 17:24

Ach jo Dydlo Dydlo, ty nás taháš za fusekli-tedy mne, že. Pokud Ti to vyměnili jak píše Čert tak není co řešit. Proto také to vyměnili jen Tobě. Chtěl bych vidět toho chudáka z Obchodního nebo reklamačního odd MPI, který odnesl to protažení lhůty, pokud to způsobil. Nicméně stále chybí dokument potvrzující, že VV existuje a je to problém. A prosím nedělej z někteých z nás hlupáky. Jinak zeptám se na to patřičného člověka jak to je s reklamacema VV

Příspěvek od Ivoshek » ned 22.7.2007, 14:48

Dylda: Lež, lež, lež! Fuj.
Je to kacíř, upalte ho.
Krásně tady diskutujete jen co je pravda.
Na svém G mám taky vady (nejedná se o degradovaný povrch vnitřku hlavně), které nejspíš na funkčnost a bezpečnost nemají vliv, ale pokud je při prodeji nezatajím, tak mám smůlu. Klidně si věřte nebo nevěřte, ale když má někdo v hlavni vady pozorovatelné pouhým okem bez optických pomůcek, tak je to věc docela nemilá, obzváště pokud chce zbraň poslat dál do světa. Pak ho asi vaše víra bude pramálo zajímat.

Zpět na „Pistole GLOCK“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz