.... však já tu řeším svoje subjektivní pocity. Ano, mně se to nelíbí a je to pro mě jeden z možných důvodů, proč si zbraň nekoupit (ač jsem pro ní byl 100% rozhodnutý). Jen říkám svůj názor a nikomu ho nenutím - podle mého základní princip diskuzního fora! Stejně tak beru za jeden ze základních principů diskuzního fora to, že se k sobě diskutující chovají slušně, předkládají si argumenty a na těch se shodnou nebo neshodnou, ale navzájem se nauráží (s tím ale mají někteří evidentní problém, že "para"?)cmk píše:Ja myslim, ze tu objektivne zaznelo, ze Glock je poctivej delnik - lopata, ktera se mozna poskrabe, ale nezlomi. Proste je to sluzebni zbran do ktery kdyz budes ladovat CIPovy strelivo, vydrzi vic, nez 90% jinych znacek a vic nez 99% jinych znacek ve stejne cene.prodotto píše:No, pojímám to spíše z objektivního hlediska
Dale tu bylo objektivne receno, ze to, cemu se rika vypadanej vyvrt !NEMA VLIV NA PRESNOST A ZIVOTNOST! - zopakuju to:
!NEMA VLIV NA PRESNOST A ZIVOTNOST!
A ze tobe to esteticky vadi - sorry, to je TVUJ SUBJEKTIVNI PROBLEM - na tom nic objektivniho nevidim.
Takze jakejkoli komentar ve smyslu: "Glock stoji za ho*no, protoze mu vypadava vyvrt" je demagogicky a populisticky.
Asi bylo spis na miste: "U nekterych Glocku dochazi v hlavni k necemu, cemu se rika vypadany vyvrt, je to neco, co nema vliv na presnost a spolehlivost a nekterym lidem se to z estetickyho hlediska nelibi".
Nikde jsem netvrdil, že Glock stojí za ho*no, protože se mu drolí vývrt.
Shrnul bych to takto, tisíc lidí = tisíc chutí.