Re: Zbraň a vaše přítelkyně
pokud se to dozvíš, nenechej si to pro sebe.
T
Různé existence vyskytující se (nejenom) na našem fóru
v zájmu nás všech jdi do řiti předevšim ty....a Jessinku si tu klidně necháme:-))CRYWOLF píše:v zájmu nás všech prosím přestan navštěvovat toto forum které neni určeno maličkých m hell kitty barbínam ale chlapům s kvéry .) dakujem
VIP exot fóra
Zbraň: CZ75 Compact,858,
Zbraň: GLOCK 17
ochotniki píše:Předmět zprávy: instruktor bojové střelbySložka: Odeslané
pošli mi prosím odkaz na nějakou stránku, která dokazuje, že jsi jeden z nejmladších instruktorů bojové střelby. Nedokážu si to dost dobře představit. Dík
CRYWOLF píše:Předmět zprávy: Re: instruktor bojové střelbySložka: Příchozí
abych ti to dost dobře vysvětlil necelých 6 let se věnuji problematice obranné střelby v zastavěných aglomeracích aj. zatím jsem cvičil dva své známé z niž jeden je delší dobou držitelem ZP a druhý měl mokrý papíry a dal jsem mu Tří měsíční přípravu aby byl schopen zodpovědného nošení střelné zbraně.Dodnes neznám nikoho kdo od 16 let rozumí krátkým zbraním a jejich použití v obraně.Proto jsem to takto uvedl.Na ni si nehraji a machra ze sebe nedělám jen jsem hrdý na to,že jsem v 15 letech uměl dobře střílet a rozumět zbraním tot vše,Neber to tedy ve zlém ahoj
ochotniki píše:Předmět zprávy: Re: instruktor bojové střelbySložka: Odeslané
po tom co jsem měl možnost číst, co jsi napsal, nevěřím tomu, že jsi schopen zbraň nosit, natož někoho něco naučit. To museli být ještě větší chudáci než jsi ty....
CRYWOLF píše:Předmět zprávy: Re: instruktor bojové střelbySložka: Příchozí
K tvému nepodloženému tvrzení lze jen říci tolik,že ačkoliv se ti zdá mé vyjadřování neadekvátní vůči mým ,,schopnostem,, budeš s touto skutečností stejně muset žít,ne-li doufat,že se nikdy nepotkáme.
Ahoj
ochotniki píše:Předmět zprávy: Re: instruktor bojové střelbySložka: Odeslané
no docela si věříš chlapče. nechám tě při tvých představách o tom, že jsi nejlepší.
VIP exot fóra
VIP exot fóra
http://elyna.wz.cz/faq.htmCRYWOLF píše:snad budete kompetentní alespon ve střelbě když uvažování máte hodné adolescenta zš.....