CRYWOLF - co s ním?

Různé existence vyskytující se (nejenom) na našem fóru

Co s ním?

ban
91
22%
nechat si ho pro zpestření (i králové si drželi zrůdičky pro pobavení)
75
18%
ignorovat a nepřispívat
42
10%
snažit se ho zcivilizivat
9
2%
není majitelem ZP ani by být neměl
47
11%
je to blázen
58
14%
je to prudič (troll)
37
9%
IQ - 50 - 100b.
41
10%
IQ - 100 - 150b.
4
1%
IQ - nad 150b.
5
1%

Celkem hlasů: 409

Aspirant na exota
Aspirant na exota

Zbraň: G17

Re: CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od draven » sob 09.11.2013, 19:48

TAK ABY BYLO JASNO JA NIC NEFALŠUJU A ZNOVA OPAKUJU JÁ UŽ NIC NEPRODÁVÁM A VEŠKERE INZERCE NEJSOU AKTUALNI ŽADNY PARALYZER NEPRODÁVÁM JÁ MAM SVUJ VĚZENSKY A TEN NOSIM MISTO PISTOLE …
a co s váma, co si tady honí ego takovým vláknem? já naopak nechápu, proč by si v klidu nemohl prodat zbran za vyšší cenu, než ji koupil, záleží jen na něm, na kolik si ji cení, a o tom to je - zájemce bud bere nebo nechá bejt, nejsme starý babky bez hrncu, a to, že z toho někdo popírá princip "volného obchodu" spíš prozrazuje více o něm samotném než o inzertovi, možná se nevyjádřil uplně přesně, ale kdo je na slovo vzatý, aby jo?

mě rozhodně necvakne střílím jednou za pul roku jen pro radost nikdy bych v životě neubližil a ani zbran nenosim puvodně jsem nosit chtěl ale bohužel jsem si uvědomil že nevynakládám tolik času na trening a POTŘEBNÝ trening a nechci nikoho v připadě konfrontace ohrozit takže si sem tam na corado u Marcelka bouchnu par včelek z kosy a jdu domů kdybyste se chovali hezky rád si s vámi zastřilim
místo toho, abyste vytvářeli jedince schopné se rozhodovat na základě zkušenosti, vytváříte kontrolní faktor, který takovou schopnost popírá, a tak je to všude v sociálním prostředí s výčtem atributu bezprizorní doby, protože tento sociální experiment se svobodou a lidskými právy, založen na konceptu Hobbesovi teorie, je proti Bohu, přírodě a hlavně rustu, když se luza ujala "vlády" a strach z individuí je všudepřítomný - které je nutné izolovat, a je příznakem nemocné epizody lidského vývoje, kdykoli se zdravý zbytek octnul na okraji událostí, když nedokázal prosadit své hodnoty na ukor limitovaných přání, bez schopnosti uvažovat v širším dusledku vlastní přirozenosti, jejíž prioritou je hned po pohodlí schopnost se rozmnožovat v mutacích.
satana i sailora slušně žádám aby přestali atakovat mou střeleckou schopnost a aby par měsicu počkali rád se ukážu a něco ze svých slov obhajim
společenská prestiž neexistuje vně kolektivu opic, které se předhání v materiální stravě a v opačné paralele mentální urovně letí prudce vzhuru! bystřejší pochopitelně navrhnou neustálý střet vlastních předsudku napříč fázemi společenského vývoje, kdy alternativa nikdy nedokázala uspět, nicméně její role je zde nepopiratelná.

máš pravdu přesně tohle udělám a budu doufat že se jednou změni něco k lešímu že se třeba za rok potkáme na nějakem závodě a podáme si ruku ano chci od zimy zkusit aspon LOS
hlavně byste měli vědět, že kolektiv utváří individualitu, a jak je z mých názoru níže vidět, šel bych s ním na pivo jako s doktorem "prasetem" Bartákem, kdybych zrovna na ostravsku nečistil nějakej ten komín! dál byste si měli uvědomit, že jedině střet přináší změnu a právě on je mu ve svém postoji nakloněn, aby jí dosáhl, nikoliv luza, co umocnuje pouze svou uniformitu k podobným typum, se kterými se srovnává, a tedy máte ve výčtu mnohé v opozici vašeho deprivanta, což mluví jasně, ale nic neříká o tom, kdo má pravdu, a na jejímž domnělém základu, ke kterému vás socializační mechanizmus tlačí, stavíte vaše spředsudky k druhému člověku. (tohle jsem vážně napsal v jedný větě?)

ale ty Hoangu t jsi mě zklamal ze všech nejvíce... myslel jsem že jsme kamoši a ty odsuzuješ lidi proto tě označuji za povrchniho blba který si druhých neváží.. náboje jsem nakonec neprodal dráž ale za cenu stejnou ..a koupil jsem žrádlo pro kosu tož mě odsud
HOANG je doslova mentální kripl, který formou hojně užívanou za války předává informace z bývalých řad přátel, aby umocnil svou sounáležitost k virtuálnímu okolí, možná proto ani žádné skutečné přátele nemá! takže moje rada zní, najdi si lepší kamarády, abys pak nedopadnul jako on a pozdě honil pycha!

ani jeden přestupek ani chuze na červenou ani bitka či drogy
držení ZP není známkou ani povinností zodpovědného člověka, je to výsada, o kterou jste zatím nepřišli, a není třeba to nějak rozebírat ani z jedné strany, věc se tak prostě má, nicméně tady v hoperovi vytváříte KOMPLEX méněcennosti, když posouváte jeho střed hodnot k vašemu morálnímu kraji, stejně tak i já bych z něj mohl vychovat "dobrého synka" podle svých kriterií, kdyby s ním točil na vodítku! hoši, dál jsem to zavřel, protože mi už ted dlužíte hodinu promrdanýho života do prázdna, protože pochybuju, že vy pomalejší si z toho vezmete něco jiného něž odpor k nám rychlejším, co sebou hned nepleskli o porodní sál a vůbec, chodí rovně už ve svém základu, stejně jako čubky, co nám platí poslušností v našem vítězném tažení. ale klidně se mnou hádejte, jen dáme širší prostor se utvrzovat v tom, kdo má tu či onu pravdu.
myslel jsem to ve vzteku ale když si to zpětně řeknu tak i vy jste mne uráželi a zhazovali takže vina má je o to menší neřkuli žádná
mimochodem, prostá invektiva je projevem emoce, která vás jen polidštuje a vztahovat ji na sebe je znakem spíše nevyvinuté sebejistoty - bez kecu! upozornuju, že jsem to tady četl, a že je to z mého pohledu celkem trapný, nicméně k sarkasmu to má ještě daleko, takže se trochu omlouvám, že vám kazím legraci, ale ten kluk se mohl jít otužovat provazem kolem krku, kdyby zlá náhoda přála víc, protože skutečnej psychopat nevyhledává mediaci jako nástroj k řešení konfliktu a výsledkem Velkého testu by u vás v ružové ordinaci pro jistotu úspěšně neprošlo 90 procent z nás! já věřím, že všichni mají smysl, už né v to, že každý člověk je ve svém základu "dobrý", ale bál bych se izolovat někoho na základě místní morálky, abych pak vyrustal v naprosto sluníčkovém prostředí bez příležitosti si bouchnout do nějakýho kripla, co mi prodal vzduchotechniku bez techniky!
oh, tak to jo, už jen začínám očekávat vyhrožování přímo a konkrétním lidem zde na MG, když si my máme dávat pozor na to co vypustíme z úst
jo a taky by mě zajímalo, co REDDOG myslí tím, že je ošklivé si dovolovat na slabší? nejdřív by si to měl zkusit obráceně, aby vubec věděl, co to MELE...
PEACE!
remember, short bursts
glock - dobře drží v zatáčkách a pěknej čtyřhran

Příspěvek od Biggles » sob 09.11.2013, 20:04

No, nejsem přímo fanda tohohle vlákna, nicméně cos napsal jsou bludy takřka hodné "mistra". Myslím, že tě dostatečně vystihuje tvé poslední "slovo", resp. jeho použití..........

VIP člen

Příspěvek od reddog » sob 09.11.2013, 20:05

Tak za mne. Pokud jsi si vse precetl dobre, mel by jsi pochopit CO jsem napsal a PROC to napsal.
Mmch, klobouk dolu, pokud jsi to vsechno cetl jen proto, aby jsi k tomu vytvoril tento svuj rozbor.

Zbraň: Glock 26, Steyr L9A1

Příspěvek od Lars » sob 09.11.2013, 21:00

Opět navrhuji toto téma uzamknout, nebo ještě lépe přesunout někam do archivu, když ne rovnou navěky smazat.
I slečna Štiková přestala bulvár po čase zajímat, jen tady admin stále udržuje tento "pseudoproblém" při životě.

Takže co takhle novou anketu na téma, zdali to tady nesprovodit definitivně ze světa? Aspoň se opravdu potvrdí, jak je to s tou tolik vyzývanou "slušností ozbrojené společnosti".
Nebo můj příspěvek admine zase raději smázneš?

Příspěvek od Sailor » sob 09.11.2013, 21:19

Ha,tak to mě rozesmálo možná víc než kdy mistr . . .
draven píše:šel bych s ním na pivo jako s doktorem "prasetem" Bartákem
Tak to budeš asi taky "dobrej synek"

Jinak je to teda mentální průjem non plus ultra.
Glock 26 gen.4,Glock 42,CZ 75,Colt Huntsman,Mossberg Maverick 88,FN Baby Browning

VIP člen

Zbraň: GLOCK 19

Příspěvek od S474N » sob 09.11.2013, 21:34

Tady moralizuje ten pan, co se jeste nedavno v bazaru "chlubil" tim, ze umlatil psa svitilnou, kterou nasledne se zbytky kuze/srsti/krve nabizel k prodeji? Na to se da napsat snad pouze jedine: "Co je to za klauni?"
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek

Aspirant na exota
Aspirant na exota

Příspěvek od draven » sob 09.11.2013, 21:42

LARS: naopak, byla by to další záplata na něco, co nefunguje, v životě to tak není a sympatizanti by si to při opačné situaci hezky slízli, pokud se změní morálka, respektive ji budou schopni prosazovat lidé jiného názoru, takže v tom řešení nevidím ani, že by to bylo nějak hardcore odpudivé pro věřejnost, která si vytvoří vlastní USUDEK už na základě ZP a navíc, je to místy fakt prča, takže proč z toho dělat drama, když se to zrovna rozjelo?

SAILOR: s některým lidem se nedá ani rozumě nadávat a na celkem hodnotný cynismus ti odpoví: "cože?" je to jako házet perly sviním, a to si myslím nezaslouží! někdy je prostě lepší to říct od huby, at vám ta PÝČA taky rozumí! takže jestli si tady někdo chce povídat ultra hustě, tak s tím nemám problém, ale zas si budete stěžovat, že to není to pravé, a možná bych musel na psychotesty! PEACE
remember, short bursts

Příspěvek od Sailor » sob 09.11.2013, 22:04

Tak to řekni od huby,jelikož já ti fakt nerozumím . . .
A na testy bys měl a jako přílohu tam dej to co si tu vyplodil. :lol:
Glock 26 gen.4,Glock 42,CZ 75,Colt Huntsman,Mossberg Maverick 88,FN Baby Browning

Aspirant na exota
Aspirant na exota

Příspěvek od draven » ned 10.11.2013, 9:31

máš natažíno SAILORE? zlí jazykové tvrdí, že si pro tebe dojdu do kuchyně, vyvrhnu tě před rodinou a bude mi uplně jedno, co si o tom tvuj strejda "pilka" bude myslet, protože jestli ne, tak ho to bude hrozně mrzet!

BÍGL, nevím o čem to mluvíš, tak mi to zkus, prosím Tě, alespon NA MA LO VAT!

SATAN! my jsme stará vojna, takže já do bývalejch řad nepálim… máš modrou, kámo!

myslím, že dojdu pro svou o osm let mladší sestru, aby Vám sem rozházela "žužu", protože vidím, že se jinak nechytáte! zvlášt Tinky Winky je nějak zticha!

víte, co bude nejlepší? když si mě taky dáte do EXOTU a ten největší chytrák z vás mi tam něco roztomilýho napíše. třeba se někdy potkáme a budeme svoji! spousta páru se takhle našla a dodnes o tom pak mluví!
remember, short bursts

Příspěvek od Sailor » ned 10.11.2013, 10:44

A "tohleto" má zbroják a běhá normálně mezi náma venku?

Aspirant na exota
Aspirant na exota

Příspěvek od draven » ned 10.11.2013, 10:55

ted jsi jako papírová lodička vedle nákladního tankeru - a to si nefandím!
remember, short bursts

Příspěvek od Sailor » ned 10.11.2013, 11:22

Myslíš jako nějak takhle?
Přílohy

[Přípona jpg byla deaktivována a nadále nebude zobrazována.]

Aspirant na exota
Aspirant na exota

Příspěvek od draven » ned 10.11.2013, 11:43

jo, docela extrém, ale hezkej!
remember, short bursts

Příspěvek od Sailor » ned 10.11.2013, 12:45

No hele mě se to nezdá,fakt si nefandíš?

Aspirant na exota
Aspirant na exota

Příspěvek od draven » ned 10.11.2013, 16:40

Nevím, co ti mám na to napsat! Docela jste mě zklamali. Sedím tady jako hromádka neštěští a pořád dokola se ptám, proč on a né já? Co jsem komu neudělal, že mi nederete do huby, to si mám vytvářet falešné identity nebo prodat svůj první ultra kvalitní hrnec s teplou vodou, ha?
remember, short bursts

Příspěvek od Sailor » ned 10.11.2013, 17:31

Budeš ještě muset zatlačit na pilu,aby si se dostal tam kam mistr,zatím si jen malý pivo . . .

Aspirant na exota
Aspirant na exota

Příspěvek od draven » ned 10.11.2013, 19:24

jsem na tahu, co? přece se tady nebudeme kočkovat dvá! ještě vydržím, třeba si mě někdo všimne a podá mi prsta. nicméně bych rád využil volné chvíle a poděkoval adminu, že si zachoval ve svý pasivitě tvář, když nesmazal muj komentář, který zrovna nevrhal to nejlepší světlo a nemusím to sem psát znova, protože tahle schopnost rozlišovat, co je opravdu duležité, je určující nejen v kontextu, ale i v celé problematice, na kterou jsem se pokusil reagovat v článku a jen dokazuje to, že formálnost nepopírá jeho intelekt, zatím.
remember, short bursts

Příspěvek od Biggles » ned 10.11.2013, 19:51

Brát si do klávesnice intelekt, když se zmůžu tak maximálně na mršení nicků, to chce silnější žaludek než mozek. A jestli něco nechápeš, tak je to tvůj problém. Ani farář nekáže pro hlupáky dvakrát.........

Aspirant na exota
Aspirant na exota

Příspěvek od draven » ned 10.11.2013, 20:08

cože? doted jsem myslel, že jenom reterdi nedokážou pochopit princip souvětí o několika větách, ale ono to bude platit i obráceně, když se o nějaké sami pokusí! ty si prosimtě vem slabikář a začni s A, B, C až se dostaneš k čau!
remember, short bursts

Aspirant na exota
Aspirant na exota

Příspěvek od draven » ned 10.11.2013, 20:13

nicméně cos napsal jsou bludy takřka hodné "mistra"
sorry, beru zpět všechno, co jsem napsal, BIGGLES to právě vyvrátil! omlouvám se, ale tohle jsem nečekal! takže ješte jednou sorry, moje chyba, že jsem si toho nevšiml dřív!
Myslím, že tě dostatečně vystihuje tvé poslední "slovo", resp. jeho použití..........
a jdu uvažovat o slově, který nejlíp bude vystihovat jeho.......... potenciál, potentní hm, už jsem blízko, potrat!
remember, short bursts

Zpět na „Exoti na fóru“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz