ALE JE TO PRAVDA krutopřisný zlý a nebezpečný mladý můž specialně vycvičen a určen k likvidaci živýh cílů... mám za sebou tvrdší combatový výcvik než je ta sranda v operace izrael a věř mi že potkat by ses semnou tváří tvář nechtěl....což ani neni možné nebot je tvou povinností předemnou tvář sklopit temeř k chodníků a vyjádřit mi timto úctu za dosaženou střeleckou i mentální úroven .... pořád je lepší nekoukat mistrovi do jeho očí než li koukat do jeho laufenu tot pořekadlo staré jako svět... každé mé slovo či gesto jest písmem svatým pravil můj instruktor střelby v zastavěných aglomeracích a nyní toto písmo svaté jsem před lety přenesl zde ... není téměř možné se mi vyrovnat,nebot jej jedna vyjimka v existenci dokonalosti je...a tou jsem já...vyvolenější než NEO sám...... Určil jsem směr nováčkům kteří chtěji vlastnit a nosit zbran a z několika jsem udělal vynikajici držitele ZP
Jsem jeden z nejinteligentnějších jedinců ude z tohoto fora ...a když to tu vidím..tak......
NYNÍ VÁŽNĚ:
dva roky jsem dal těmto tupým zabedněným ubožákům, zamindrákovaným tupcům s skvérem u pasu aby nalezli klid...aby dospěli ale tito ubožáci a střelecké i lidské trosky... se již po dva roky baví tim že zveřejnuji me jinak pro všechny veřejne fotky...snaží se abych přišel o ZP a dohaduji se co dělám zda střílim a zda jsem schopny podřezat člověka..... opravdu se ve svých temeř 27 letech musím smát...jaK snadné je z bandy paru debilů si vystřelit ..hrát jejich ubohou hru a posleze se s kamarády a přáteli smát ...jak se to tu řeší. jak se to prožíváá bože honem honem pojdte někdo na čr at mu vemou papiry je to blazen a někoho zastřeli

:D dámy a pánové tedy trosky a idioti.....dovolte mi vám po dvou letech vyjádřit velký dík protože tolik nefalšované zábavy jsem nezažil ani na zakladni škole a tam jsme se smali všem a všemu..nyní jsem ve fazi kdy mam vlastní byt spokojenou přítelkyni,úspěšně pracuji užívám si život a vám se budu od dnes opět a zase jen roky smát a smát jak blbí vlastně jste.. jak ubozí a jaké sračky..... kteří nedokazali ve svých životech nic pořadného.... než se smát druhým povyšovat se a dělat ze sebe pány zbrojíře....
dovolte mi abych se tedy na rozloučeni znova zasmál a jelikož chci pobavit i pár známých u policie prokažte někdo odvahu

a už volejte na to pčr at mi přijdou vzit všechny zbraně glock 17 uzkon trx a sa61... protože si vemte co takový blazen muže udělat žejooooo :DDDDDDDDDDDDDDDDDdd smích a ještě smích
s panembohem přátelé mí drazí....
váš ... milovaný na kolenou uctívaný CRYWOLF
Crywolf: Mýtus?Realita? Desinformace ? Vtip? kdoví...jedno je však jisté,CRYWOLF JE LEGENDA !!!