30.05.-01.06.2014 - VII. Velký letní sraz MujGLOCK
Srazy které pořádá MujGLOCK, včetně pátečních dýchánků
Jestli se to má šanci vlézt do fordu focus hatch tak je klidně vezmu. Ale na sraz jedu až v sobotu. Případně zítra budu vedět zda budu mít do pátku zpět z druhý auto do kterýho by se vlezly dveře klidně troje. Bohužel to budu vedět až zítra a nechci na to moc spoléhat.
Re: 30.05.-01.06.2014 - VII. Velký letní sraz MujGLOCK
Speedster:
Tak ja to doplnim. Ty dvere je treba i sehnat. Idealne ve stejne osobe, ktera je i dotlaci na Sraz
. Ve tvem pripade trech dveri osobne provedu troji podekovani
(symbolicka odmena ale jen jedna, hehehehe)
Tak ja to doplnim. Ty dvere je treba i sehnat. Idealne ve stejne osobe, ktera je i dotlaci na Sraz

Nemá ten Focus patery dveře? 

Jinak díky za doplnění:D To je podstatná informace, zkusím se poptat karosáře u kterýho mám teď svoje auto jestli něco nemá. Případně pokud máte někdo tip na levný vrakoviště klidnně mě to pošlete do zprávy. Během zítřka sem napíšu jak sem pokročil:D
Takze jeden "tajemny pan X" (ktery si nepral byt primo oznacen) prislibil dverka vc dopravy na Sraz
. Takze budeme pevne verit, ze protiGlocksektari nezkrizi milemu dobrodinci cestu ci plany a dverka se na Srazu objevi 

2 days left..
Mám takovou malou připomínku, nápad a nebo totální hovadinu.
Stalo se nám v minulých letech, že si pár účastníků stěžovalo, že je problém spojit si obličeje s nickem na fóru.
Proto bych chtěl účastníky (Ti, kteří sem pravidelně nechodí, těm to vyřiďte Vy, co sem chodíte), aby si každý dle svého nejlepšího vědomí, svědomí a dle svých výtvarně-rukodělných invencí vyrobil nějakou jmenovku nebo jiný způsob označení svým "nickem" či přezdívkou, který tady nebo běžně v životě používáte (pro ty, co sem nechodí).
Mohlo by to být zajímavější a zábavnější než mít "unifikované" jmenovky
Mám takovou malou připomínku, nápad a nebo totální hovadinu.
Stalo se nám v minulých letech, že si pár účastníků stěžovalo, že je problém spojit si obličeje s nickem na fóru.
Proto bych chtěl účastníky (Ti, kteří sem pravidelně nechodí, těm to vyřiďte Vy, co sem chodíte), aby si každý dle svého nejlepšího vědomí, svědomí a dle svých výtvarně-rukodělných invencí vyrobil nějakou jmenovku nebo jiný způsob označení svým "nickem" či přezdívkou, který tady nebo běžně v životě používáte (pro ty, co sem nechodí).
Mohlo by to být zajímavější a zábavnější než mít "unifikované" jmenovky

Ja tam budu litat s fotakama, takze budu snadno identifikovany
))

Lajte mi lhu-li
Člověk ověšený foťáky bez ZP = jry2000.
Hele, nesér, řekl jsem všichni, tak všichni...
Hele, nesér, řekl jsem všichni, tak všichni...

Kdybych nesral, tak by mne bolelo brisko ...

Lajte mi lhu-li
Tak dnes nastřeleno, nasazeno, Chomutov se moc těší!
Něco o mě www.danyi.cz
Vůbec sem nestíhám psát nějaký vývoj, je moc práce. Už jsem domluvený s kamarádem že mi v servisu nějaké dveře a možná nejen dveře schová. Prý tam má pěkné kapoty, ale tu jaksi do kombíka nedám:D Tak snad něco dovezu. Cokoliv se sklem je předpokládám zakázaný? Například čelní sklo nebo palubovka?
Speedster: no pokud si ty strepy potom vysbiras 
Jde o to, ze strelnici musime predat ve stejnem stavu a s celnim sklem navic moc zabavy nebude.

Jde o to, ze strelnici musime predat ve stejnem stavu a s celnim sklem navic moc zabavy nebude.
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

jak to že ne?..... čelní sklo je super....
Pitt: opravdu? A kolik ran to vydrzi a jak velka zabava to bude?

kolik ran?...30,40?.....můžeš na tom otestovat, jak moc ti přední sklo změní úhel střely
Info od Highland Arms - střeliva do HAMRa .50 bude dostatek, zájemci o to vystřelit si z této impozantní zbraně, připravte si penízky 

Celni sklo je lepene. To by moc bordelu nadelat nemuselo. A vliv na drahu strely pri ruznych uhlech dopadu by me docela zajimal. Ale nechtel bych ho pak vezt rozstrilene. Vsude halda titernouckych stripku. :-/
Never argue with an idiot, they drag you down to their level and then beat you with experience.
Takze pokud si to nekdo vezme na starost, tzn. ze misto, na kterem bude sklo stat bude ve stejnem stavu, jako pred zahajenim strelby, tak at se to klidne doveze.

Pánové řekněte si jak to chcete:) to sklo klidně dovezu, ale jak už tu padlo, odvážet ho nebudu:D auto snese hodně, ale střepy v kufru fakt nechci, vozím tam psa. Ale jestli má někdo nějaký pick up nebo dodávku tak by to šlo.
Igelitovych pytlu snad bude dost. Zas je pravda, ze by se mohlo zkusit, jak ty pistole pujdou.