LOS a DRILLY.cz - porovnávání neporovnatelného

Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat :-)

Zbraň: Glock

Re: LOS a DRILLY.cz - porovnávání neporovnatelného

Příspěvek od zdenek.charvat » pon 04.8.2014, 21:06

AREYOU: Jo jo, je to PR video ... sranda na tom je, že jsem 3 měsíce nestřílel, přijel z práce a hned tohle natočil :) Třeba uplně první scéna s Glockem je naprosto první scéna z voleje, co jsme natočili a celkově to trvalo hodinu i s převlékáním :)

Příspěvek od AREYOU » pon 04.8.2014, 21:16

Tak to je pěkné PRko líbí se mi ta otočka o 180 je agresivní a precizní...moc povedené!. Mohu dotaz nic v tom nehledej jen dotaz po dostřílení nečekuješ sestřelený terč? Jinak mě trochu překvapilo, že si se tak zhrozil tím ty vole nad našim videm. Já myslel, že jsme furt ještě dost měkkoty proti lidem co opravdu střílí na lidi myslel jsem, že jejich trenink je úplně jinde...tak to zvolání ty vole mě překvapilo.
Nemohu nic konkretního říct, ale vím o jedné jednotce co trénuje střelbu na 100 metrů z .308 win. (odstřelovačka) tak, že kolega drží v napnuté ruce krabičku cigaret a druhý na 100 metrů střílí na tu krabičku. A další věci....my se k tomu ani nepřibližujeme jen tak našlapujeme kolem.
Jinak co ten kurz u Vás na pušku bude? Už jsem od nás k tobě naverboval 3 lidi strašně tě chválím...tak kdy to bude?

VIP člen

Příspěvek od reddog » pon 04.8.2014, 21:28

zdenek.ch:
Pak tedy naucena - dobra :wink: . O to vic klobouk dolu a hlubsi uklon 8-)

Pro nektere ostatni:
Pozmnente laskave slovnik. Urazet se navzajem muzete i slusnejsi formou. Ac sam strelec nevalnych kvalit a presnosti, presto si rad o tech lepsich tady poctu. Tim vice, ze mnohe z vas znam osobne a za nektere z vas bych i osobne prolil svou krev! Vazte si laskave propujceneho prostoru a zajmu ctenaru a chovejte se dle toho :wink:
Tomik

Partner MujGLOCK

Příspěvek od john.hawk » pon 04.8.2014, 21:53

maro promin nevedeli jsme ze ty veci z videa muzou delat jen specialove s 30 letou praxi. ach mi blahovi amateri... :wink:

Zbraň: G 19

Příspěvek od mara82 » úte 05.8.2014, 4:56

Tak abych neodcházel od nedodělané práce:

JH: máš obdivuhodnou schopnost hledat v textu co tam není a naopak nechápat, co tam je, jenom abys byl v opozici a mohl hájit nějak svoji "pravdu", i když to zrovna ani není předmětem diskuze, pro mě si opravdu prototypem ryzího amatéra, bohužel ne v tom dobrém smyslu slova, navíc si ani nepochopil (a ani tvůj kolega) co jsem mu psal do SZ, když jsem reagoval na jeho SZ a vykřikneš do éteru něco, z čeho je evidentní, že ani nerespektujete povahu soukromé zprávy, to zase napovídá něco o vašich morálních kvalitách.

Z diskuze a ze SZ (a nebudu je zveřejňovat, protože respektuju, že to bylo určeno jen mně) je zcela evidentní, že máte úplně překroucený představy o výcviku a jste silně mimo realitu, kvalita a efektivita střeleckého výcviku se opravdu neměří podle toho jak blízko terče se pohybujou živý lidi a pokud vám to někdo tvrdil, tak je to debil.

V diskuzi otevřeně lžete, abyste neztratili tvář (a generalizuju, protože beru drilly.cz jako celek) a nemuseli se zachovat jako chlapi a něco uznat, nebo přiznat a pokoutně to žehlíte soukromou zprávou, takže Johne.Hawku (ty osobně), můžeš tady do fóra potvrdit informaci tvýho parťáka, že ste při pohybu lidí v ohroženým prostoru nepoužívali ostrou munici, ale, že se jednalo pouze o airsoftový zbraně a efekty reálných zbraní byly dodělány na počítači? A "podepsat" to svým vlastním jménem, ne přezdívkou? Věřím, že takový bojovník a morální autorita, navíc osobně vycvičený členem Izraelského smrtícího komanda se nebude vykrucovat jak nějaká pubertální slepička.

Mimochodem, tohle vlákno se docela rozšířilo i mezi lidi z oboru, co sem normálně nechodí a můžu vám říct, že zrovna dobrý obrázek jste o sobě nevytvořili, sice ste slavný, ale asi ne tak, jak ste si představovali ;-)

Příspěvek od AREYOU » úte 05.8.2014, 7:01

mara82
Ach jo, a už je to tu zase plky o ničem....tys prostě nepochopil, proč jsem řekl to o tom airsoftu....tak jako již dříve o slepé munici atp. možná bys měl pročíst celé vlákna kde se to už všechno rozebíralo. Nevím kdo jsi a co všechno si zažil koho učil atp., ale ten člověk co mi říkal nějaké pointy z výcviku není rozhodně debil...co jsme si psali v SZ klidně zveřejnit můžeš jestli chceš nebylo tam nic co bych nenapsal veřejně, poslal jsem ti SZ aby se tu zase neřešila zbytečná hovna.
Tato debata zase směřuje úplně někam mimo původní pointy kdes vytahoval co tam bylo takticky špatně atp. se mi líbilo mělo to nějaký ráz toho, že se člověk může něco dozvědět, poučit a posunout se dál, ale ted již to krom nějakého osočování a tahání se za slova nic nepřináší alespoň mě ne takže pokud tě nějak vytáčíme, nadzvedáváme atp. nekoukej na nás a nech nás žít díky. Jo, a nic z toho co jsme si spolu psali v SZ jsem nedával nikomu číst, takže jen abys občas prvně prověřil fakta než začneš něco vykřikovat....!

PS to, že jsme "slavní" beru jako nutné zlo, rozhodli jsme se jít nějakou cestou a věděli, že nám nikdo nebude tleskat, ale jsou lidi co nám napíší kluci super video atp. a to nás těší, je jasné, že většina lidí to nechápe, ale třeba časem....

Příspěvek od mara82 » úte 05.8.2014, 7:39

Chtěl jsem ještě doplnit můj předchozí příspěvek, ale napíšu to teda sem, předně mě taky mrzí, kam se to zvrtlo a štve mě, že sem se nechal unést emocema, ale když hloupého trkáš a trkáš a trkáš a on jede furt zaseknutej gramofon, tak to člověka vytočí..

Scénář: to video dřív, nebo později stejně stáhnete, protože budete bombardovaný ze všech stran, určitě i svejma kámošema ze srazů, který to veřejně samozřejmě nenapíšou, aby vás neshodili, ale privátní šeptanda už určitě jede. Abyste nemuseli uznat chybu a neztratili komando tvář, tak to samozřejmě zdůvodníte tím, že to stahujete, abyste nemuseli poslouchat kecy, ale že si stojíte za tím, že je vše v pořádku. Možná máte pocit, že ste objevili Ameriku, ale můžu vás ubezpečit, že podobnejch rádoby akčňáků, co záměrně porušujou základní bezpečnost a pravidla chování na střelnici, aby teda byli speciálí už tu byly desítky a ty lidi se buď vzpamatovali, nebo dopadli velice špatně. Nejlepší varianta (i pro vás) je, že jen přijdete o zbrojáky, horší varianta, že se kvůli vám zavře další střelnice a všichni víme, že to je dneska průser, protože střelnic ubývá, pak budete chodit kanálama, protože vám lidi nebudou moct přijít na jméno. Znova to zopakuju a přečtěte si to radši 3x, ať už to pochopíte, o čem tady celou dobu píšu Něco jinýho je si nějaký věci na střelnici zkusit v nějaký konkrétní společnosti lidí a něco jinýho je se u toho natáčet a prezentovat to jako výcvik/soutěž/drill, navíc s lidma, který určitě znáte jen povšechně. - už se konečně chápeme, nebo pojedete furt ten gramofon?!?

Taky bych ocenil, kdyby lidi jako Zdeněk a podobní přestali dělat Švýcary a kámoše, co si nechaj jen pochválit video a z pozice známejch a zkušenejch instruktorů pomohli osvětlit, v čem je teda problém a proč můžou důsledky zkomplikovat život na střelnicích nám všem. Protože mě to už moc nebaví tady bejt jedinej špatnej trouba, co boří klukům jejich bábovičky.

RU: neočekávám, že se to dozvím, ale za pokus nic nedám, můžeš sem hodit jméno toho člověka, co vám tvrdí, že je při výcviku potřeba mít v ohroženým prostoru lidi, aby to byl teda ten pravej SF výcvik a simulovalo to tu pravou realitu? Někteří z nás by se takovýmu člověku určitě rádi obloukem vyhli, tak ať víme, s kým máme tu čest..

Příspěvek od AREYOU » úte 05.8.2014, 8:24

maro,
už mě to nebaví měl sis pročíst dřívější vlákna už se tady o tom psalo...postřelený na Aeigisu...zavřeli něco, někoho atp? Já osobně mám zkušenost s postřelenýho na střelnici řešila policie byl jsem jako svědek nic a nikoho nezavřeli....furt tady někdo mele to stejné a nikdy nic nedoložil, proč a jak...zaseknutej gramofon je na jiné straně.

O tom člověku ti nemohu napsat nic sorry! Nesme jediní kdo dělají podobné akce jen se o nich asi nedozvíš neb je neprezentují veřejně....ja se o nich dozvěděl se SZ s tím, že si to mám nechat pro sebe což taky dělám. Já bych zase ocenil kdyby lidi co trénují podobně vytáhli hlavu z písku a dali nám trochu podpory....aspoň trochu!

Tvůj scénář je dost možný, ale zatím se snažíme to brát všechno s nadhledem...ok ja se k tomuto vyčerpal pokud budeš mít krom 1000x omílaného něco tak rád pokecám.

Příspěvek od mara82 » úte 05.8.2014, 8:33

Dobrý, vidím, že to fakt nemá smysl, minimálně bys měl být ale schopnej aspoň pochopit jakej je rozdíl mezi tím, když se někdo postřelí vlastní chybou a policie vyhodnotí, že ze strany provozovatele/správce/instruktora/řídícího nedošlo k porušení bezpečnosti, prostě se stala nehoda a když se někdo postřelí, nebo je postřelen za evidentního porušení základních bezpečnostních pravidel a provozního řádu střelnice, jesi nevidíš rozdíl ani v tomhle, tak se na to fakt radši vykašli..

Jinak pokud jsem se zmýlil v odstavci o povaze a užívání soukromých zpráv a návaznosti na vaše morální kvality, tak to beru zpět a omlouvám se!
Naposledy upravil(a) mara82 dne úte 05.8.2014, 10:41, celkem upraveno 1 x.

cmk

Příspěvek od cmk » úte 05.8.2014, 10:02

AREYOU píše:O tom člověku ti nemohu napsat nic sorry! Nesme jediní kdo dělají podobné akce jen se o nich asi nedozvíš neb je neprezentují veřejně....ja se o nich dozvěděl se SZ s tím, že si to mám nechat pro sebe což taky dělám. Já bych zase ocenil kdyby lidi co trénují podobně vytáhli hlavu z písku a dali nám trochu podpory....aspoň trochu!
:-) Myslis ty samy lidi, o kterých sam rikas, ze se s tim verejne nechlubi, protože mají dost rozumu, aby to po prekroceni urcity hranice nepousteli do eteru?
Jsem rad, ze uz vlastne vis, v cem je problem, jen si to ještě neuvědomuješ...
Az ti stece krev z oci, treba to fakt uz konecne pochopis :-)
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.

Příspěvek od zdenek.charvat » úte 05.8.2014, 11:39

AREYOU: Ale jooo, checkování cíle tam je vždy ... nebo nevím co myslíš ... jako není tam to, ež bych šel stranou a díval se na lumpa z úhlu, to ne, ale vždy po zasažení zkoumám cíle, projedu si je, to je cca vteřina, dvě, někdy víc ... záleží ... zrovna to checkování mě naučila střelab IPSC :) respektive závodění, kdy jsem se musel naučit vnímat, zda jsem trefil a sledovat po dostřílení, hehe, ale v reálu ti samozřejmě chlap spadne a nějak začne reagovat na zásah, tedy asi krev, chrčení, nezvyklé pohyby atd, pak hned dělám ten scan, abych si rozhodil tunel, pak jakoukoliv jinou činnost. Já teda ještě checkuji kvér před scanem, ale asi to je jedno, zda by to bylo po, bavíme se o vteřinách.

To tvl asi myslíš :))) No to byla reakce, takové vybouchnutí na to, co jste si až dovolili, hehe, myslím to mávání terči a střílení směr lidi. Jako jasně, viděl jsem to mnohokrát, hlavně v drilech, kdy se bojovníci mají naučit nebát výstřelu proti, takže stojí vedle terčů, ale třeba krabička v ruce a střílení do ní, to je fakt hazard se životy a zdravím = demence. To je to samé, jako třeba to rozbíjení cihel hlavou, kotrmelce z tatrovky atd. Pokud chceš efektivní moderní a hlavně 100% válečníky, nezrakvi si je při vlastním tréninku :) Asi mi rozumíš, co tím myslím ... třeba ty terče přes sebe bych raději vyřešil nějakou kyvkou a tu krabičku v ruce jen terčem :) Pořád tam může být faktor, který neovlivníš, a to u obojího, tedy závada munice, vteřinová indispozice střelce v momentě výstřelu, vítr, cokoliv ... já jsem docela střelec, myslím, co si s lidmi dovolím, ale tohodle bych se bál i sám s kamarády :)

Příspěvek od zdenek.charvat » úte 05.8.2014, 11:49

AREYOU: možná sis spletl mé a tvé video, hehe ... nebo nevím, jak jsi to myslel ... od 00:20 min nescanujete a necheckujete cíle ani jeden, to jsi myslel a ptal se mě na to? https://www.youtube.com/watch?v=TyhkwwqmQss

Příspěvek od AREYOU » úte 05.8.2014, 19:14

Vím, že to většině zde udělá radost...video bylo smazáno (důvody si nechám pro sebe).

zdenek.charvat
to skenování/čekování jsem myslel přes mířidla směrem dolů, zajímal mě na to tvůj názor a tys mi odpověděl více než výstižně :-) jj není nad rady z vlastní praxe :-). Máš pravdu, že jsme to na našem videu nedělali nějak jsme toto vypustili né všichni a všude, le nekladl se na to důraz, ale má to svůj smysl a myslím, že jsi to vystihnul více než jasně.
Každopádně jsme se zase něco naučili a poučili a drilly.cz již půjdou trochu jinou cestou.
Posílám ti SZ chci se ještě na něco optat a nechci už zde veřejně.

Příspěvek od mara82 » úte 05.8.2014, 19:27

Radost to neudělá nikomu, protože to vyšumí do prázdna a nikdo si z toho nic neodnese, zveřejnění důvodů by dalo aspoň nějakou zpětnou vazbu, ale rozhodli jste se důvody nezveřejňovat, tak nezbývá než to respektovat...

Příspěvek od zdenek.charvat » úte 05.8.2014, 20:28

Já tam ale odhled cíle dělám, mám vždy chvíli zamířeno, abych se ujistil, že jsem trefil ... nebo ne? Asi se na to své video budu muset podívat :)

Zbraň: GLOCK

Příspěvek od 4mike » stř 06.8.2014, 14:00

CMK

[Přípona gif byla deaktivována a nadále nebude zobrazována.]

Hi, my name is Mike. I'm a Saigaholic

Zbraň: glock 17

Příspěvek od kuba » stř 06.8.2014, 19:35

hele kluci proč jste smazali to video? dyť tam přeci nic špatnýho nebylo ne?
My only worry about death is that my girl will sell my gear for what I SAID I paid for it...
http://www.facebook.com/severoceskygteam

Příspěvek od AREYOU » stř 06.8.2014, 19:52

A chceš Kubo slyšet pravdu nebo si mám něco vymyslet?

Zbraň: glock 17

Příspěvek od kuba » stř 06.8.2014, 19:53

pravda je vždycky nejlepší :)
My only worry about death is that my girl will sell my gear for what I SAID I paid for it...
http://www.facebook.com/severoceskygteam

Příspěvek od AREYOU » stř 06.8.2014, 19:58

jj pravda občas ale bolí a taky něco stojí. jak moc si za tu informaci ochoten zaplatit?

Zpět na „OFF TOPIC - BEZ ZAMĚŘENÍ“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz