AREYOU: Ale jooo, checkování cíle tam je vždy ... nebo nevím co myslíš ... jako není tam to, ež bych šel stranou a díval se na lumpa z úhlu, to ne, ale vždy po zasažení zkoumám cíle, projedu si je, to je cca vteřina, dvě, někdy víc ... záleží ... zrovna to checkování mě naučila střelab IPSC

respektive závodění, kdy jsem se musel naučit vnímat, zda jsem trefil a sledovat po dostřílení, hehe, ale v reálu ti samozřejmě chlap spadne a nějak začne reagovat na zásah, tedy asi krev, chrčení, nezvyklé pohyby atd, pak hned dělám ten scan, abych si rozhodil tunel, pak jakoukoliv jinou činnost. Já teda ještě checkuji kvér před scanem, ale asi to je jedno, zda by to bylo po, bavíme se o vteřinách.
To tvl asi myslíš

)) No to byla reakce, takové vybouchnutí na to, co jste si až dovolili, hehe, myslím to mávání terči a střílení směr lidi. Jako jasně, viděl jsem to mnohokrát, hlavně v drilech, kdy se bojovníci mají naučit nebát výstřelu proti, takže stojí vedle terčů, ale třeba krabička v ruce a střílení do ní, to je fakt hazard se životy a zdravím = demence. To je to samé, jako třeba to rozbíjení cihel hlavou, kotrmelce z tatrovky atd. Pokud chceš efektivní moderní a hlavně 100% válečníky, nezrakvi si je při vlastním tréninku

Asi mi rozumíš, co tím myslím ... třeba ty terče přes sebe bych raději vyřešil nějakou kyvkou a tu krabičku v ruce jen terčem

Pořád tam může být faktor, který neovlivníš, a to u obojího, tedy závada munice, vteřinová indispozice střelce v momentě výstřelu, vítr, cokoliv ... já jsem docela střelec, myslím, co si s lidmi dovolím, ale tohodle bych se bál i sám s kamarády