Příspěvek
od Jasik » ned 14.6.2015, 23:36
Ahóóój lidi...
Píšu jen pár desitek minut před koncem toho jednoho víkendu za rok, který je ve všem jiný, vikendu, kdy již 8 let pořádáme větší či menší letni srazy MujGLOCK.
Za prvé, díky VŠEM, že se nikomu na místě nic nestalo!! Vždy se najdou věcí, které je možné zlepšit, ale "nikdo a nic není dokonalé (teda až na mně

) A taky díky Reddogovi za nesmlouvavý a přísný přístup na "čáře".
Za druhé, doufám, že jste všichni dorazili v pořádku do svých domovů, ke svým rodinám a že jste byli vlídně přijati.
Za třetí, díky těm, kteří s nám vydrželi celý víkend a "probojovali" se i dnešním dopoledním programem. Mezi Vámi vidím velký potenciál, "zdravé jádro" lidí, kteří na sobě chtějí pracovat, chtějí se dozvědět nové informace, chtějí sdílet svůj čas s lidmi se stejnými zájmy a nepřijedou někam jen prudit a ožrat se. A navíc, byli jste to právě Vy, kdo nám po celou dobu srazu nejvíc pomáhal.
Nerad bych na někoho zapomněl, protože u pár lidí si bohužel nepamatuji jméno a ne vše jsem 100% sledoval, ale pokud jsem požádal o pomoc, vždy tam mezi prvními bylo Bukowski, Dali s Katy, Pechta, Jenik.. a i další, jak říkám, díky všem, kteří pomáhali a přeberte si to každý jak chcete.
Děkuji spřáteleným organizacím a jejich zástupcům (IKMF, SHARK Shieldtech, CACM, LEX,
http://www.combatsim.eu), kteří se podíleli na programu, že všichni přijeli a vše, co bylo naplánováno se uskutečnilo. Bohužel muselo občas dojít ke zkrácení určité části programu, ale já doufám, že ještě bude dost příležitostí na to, to načaté a třeba nevyzkoušené a nedořešené dokončit a budeme se potkávat i na dalších společných akcích.
Blahopřeji všem výhercům cen z tomboly a jakmile bude vše domluveno a zařízeno a proběhne předání hlavní ceny, pistole GLOCK 42, budete všichni o této události informování jak tady, tak aktuálně na facebooku MujGLOCK.
A samozřejmě tímto děkuji všem partnerům srazu za ceny do tomboly - vypsaní jsou na webu sraz.mujglock.com.
Díky spoluorganizátorům, díky Fanovi za super grilování, spoludopravcům a spoluzásobovačům (Marek U.I., Koláček, Maja, Bukowski..), těšíme se na fotky a video od foto-video týmu (Honza-Franta KFC, Kubajz a pani Kubajzová

, díky Ondrovi za zajímavou přednášku a jeho stále dobrou náladu, díky Coverovi za dnešní králíko-kulturně-reklamně-zábavnou scénku, díky Janě, Lence, čertovi... A díky slečně cukrarce za perfektní zhmotneni našich představ do dortove praxe.
U zvířátek v Útulku Třebíč bylo fajn, i když trochu smutno. Po prvotním štěkotu a očichávání skoro každý z nás našel svého oblíbence a nejen, že jsme se vyfotili s cedulí a hromadou dobrot pro psy i kočky, ale taky jsem pár pejskům snad alespoň trochu zpříjemnili odpoledne pohlazením, dobrotou, pobídkou ke hře (ten hnědej šikula nejen mně fakt dostal - snad se povede nějaká fotka

)
Neutratili jsme celou částku z tomboly, ale pouze cca 3400,- Kč. Nebojte se, zbytek peněz neprohýříme a neutratíme za blbosti, zůstane v pokladně připraven pro jakýkoli projekt ať už z říše lidské či zvířecí, kde těch necelých 5 tisích přijde vhod. Určitě vás budeme informovat o využití peněz.
Tak třeba zase za rok na srazu (třeba tam už konečně bude místo mně nekdo nový, mladší, kdo se nezakecá) nebo dřív na nějakém kurzu či semináři KM, TECC, RBSD a nebo jen tak na pár přátelských slov.....
A pište, chvalte, kárejte, navrhujte..