Druhy bod cist nemusim, protoze druhy bod vzdy znamena NEBO. Pokud by se to melo vztahovat k tomu bodu, tak by to bylo u nej napsano

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Doporučení, ceny, zkušenosti, přebíjení
Zbraň: GLOCK
U Tebe mozna ne, ale ja jsem rad, ze zbylych 90% lidi ma tuhle vec zakonem zakazanou a (pravda, neprilis presne) vymezenou, protoze bych byl jen nerad, kdyby se pak lidi (at uz ridici nebo strelci) rozmysleli subjektivne ve stylu "hmmm, dam si jeste ctvrty pivo, nebo uz bych mel snizenou schopnost?... ŠKYT!"cmk píše:...sorry, i kdyz si dam 3 piva, tak pri moji postave to schopnost manipulace nesnizuje - takze - kde je ta hranice?
VIP člen
VIP člen
O té neznalosti bych být tebou pomlčel, a já problémy s nervy nemám, aspoň to ve mě neevokuje řvaní jako u Tebe. A navíc já se nehádám. Proto jsem napsal, že tuhle debatu na toto téma končím, protože to nemá smyslS474N píše:KOLŇAJS: na jednu stranu tvrdis, ze zakon musis brat jako celek a na druhou stranu si k jednotlivym pismenum doslova pricarovavas dalsi pismena ci odstavce. Musim te zklamat, ale jestli to nevis, tak pokud je nejaky text v jinem pismenu, bere se to jako NEBO a ne jako A.
PS. jak uz zde psal Smith, priste prosim neztucnuj, opravdu to ve me evokuje rvani. Navic zde sam priznavas, ze mas problemy s nervy - neber si to tak osobne.
Rozebira se to tady porad, protoze jisti jedinci - konkretne treba ty, zde projevuji naprostou neznalost zakona a jeste se uplne zbytecne hadaji.
KOLŇAJS píše:...a já problémy s nervy nemám, aspoň to ve mě neevokuje řvaní jako u Tebe...
Ma cenu neco dodavat? Mozna by sis mel nastudovat, jak se chovat na internetu, protoze jedno ze zakladnich pravidel rika, ze pouzivani tucneho pisma je prave ono vyznamne zdurazneni a pokud ho nekdo pouziva na cely prispevek, bere se to, jako by hulakal.KOLŇAJS píše:...ale Satan mě vytočil..