Fotky našich zbraní
Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat
Zbraň: Glock 19
Re: Fotky našich zbraní
Hezký motiv na triko, řekl bych 

...vždyť to je TELESCOPICa
Člena zdejšího fóra, LOSaře a kameramana. viz. strana 12 tohoto vlákna. Také se mi to moc líbí.
...na žádost Provařence dávám foto svého nejnovějšího přírustku Taurus 617
Kdo má zájem o větší rozlišení tak je zde

...na žádost Provařence dávám foto svého nejnovějšího přírustku Taurus 617
Kdo má zájem o větší rozlišení tak je zde

...zbraně, mám zbraně
Opíí má levolvéééél
))
Právě nás hodil HVčko domu a už tady leží vedle mě na stole.
Ale jako na služebně jsme se opravdu pobavili.
Přijde pani a položí HVčkovi otázku:"Na koho se to bude přehlašovat? Na vás nebo na dceru?"
Tak nevim, jestli je HVčko tak starej nebo já vypadám tak mladě, každopádně jsme se smáli, až jsme se za břicho popadali
. Pak mi pani oznámila, že v pondělí si můžu příjít pro PZ, tak jsem jí řekla, že přijdu už bez táty
Takže vám představuji svuj novej přírůstek do trezóru:

Právě nás hodil HVčko domu a už tady leží vedle mě na stole.
Ale jako na služebně jsme se opravdu pobavili.
Přijde pani a položí HVčkovi otázku:"Na koho se to bude přehlašovat? Na vás nebo na dceru?"

Tak nevim, jestli je HVčko tak starej nebo já vypadám tak mladě, každopádně jsme se smáli, až jsme se za břicho popadali

Takže vám představuji svuj novej přírůstek do trezóru:

Glock 19, browning, CZH 2003 Sport, ZKM 456, Arminius HW 38
NEJDŮLEŽITĚJŠÍ JE STÁT NA SPRÁVNÉ STRANĚ HLAVNĚ
opice: Hele, nerozpovídej se mi tady, večerníček už dávno skončil, vyčůrat a spát 

...zbraně, mám zbraně
Rozkaz, tati 

Koukam, ze jak se Glock snazi dokazat, ze nejlepsi bouchacke je ta bez pojistek, tak vy dva to potvrzujete tim, ze si porizujete nejlepsiho Glocka - tj. revolver 

Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Zbraň: GLOCK
Tak tohle je nefalšované nadšení z krásné hračky 

Glock 17, CZ 75 TS konfigurator, Sig 226 X-Five, DD M4, CZ 75 TS2 Depp Bronze, Ruger SP 101, KMR L-02 Spectra
Tak to je ovšem LUXUSNÍÍÍÍ 

... ovšem luxusní porucha vlastníka zbraně
Pacifismus je NEMOC modEUrni doby.
Porucha? To jako duševní
?
Tak abych to uvedl na pravou míru. Jedná se o zapalovač který jsem koupil za 3stovky. Má dokonce výklopný válec a 6 plastovích atrap nábojů. Protože jako zapalovač to fungovalo cca měsíc (holt čínská kvakvalita) tak jsem s toho vykuchal vnitřnosti, elektryckou jiskru a nechal jsem to dětem na hraní
.

Tak abych to uvedl na pravou míru. Jedná se o zapalovač který jsem koupil za 3stovky. Má dokonce výklopný válec a 6 plastovích atrap nábojů. Protože jako zapalovač to fungovalo cca měsíc (holt čínská kvakvalita) tak jsem s toho vykuchal vnitřnosti, elektryckou jiskru a nechal jsem to dětem na hraní

Proč, porucha?veselka píše:... ovšem luxusní porucha vlastníka zbraně
Mysli globálně, střílej lokálně. Nejsi kompetentní!
Mistral:to neřeš
, veselka si zřejmě myslí že svoje děti nechám hrát s nabitejma bouchačkama....

Tak dnes na střelnici -10°C a stříleno tímhle
Bez závad.

Glock 17, CZ 75 TS konfigurator, Sig 226 X-Five, DD M4, CZ 75 TS2 Depp Bronze, Ruger SP 101, KMR L-02 Spectra
Albert píše:Mistral:to neřeš, veselka si zřejmě myslí že svoje děti nechám hrát s nabitejma bouchačkama....

Mysli globálně, střílej lokálně. Nejsi kompetentní!
Úspora na hmotě závěru 6%; nový thumb rest se kterým se stále (jen tak tak) vejde do krabice; nové a na novo dolícované kladivo

Čéčé na co je tam ten váleček v ose záchytu závěru? Pouč mě ať neumřu blbej 

Aaaa, tady se nekdo snazi udelat z plastovyho sr*ce aspon trosku konkurenceschopnou pistoli alespon seriovym vyrobkum nejmenovane CZ firmy 
No, jsem zvedav

No, jsem zvedav

Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
@Albert: opora pro palec levé ruky
@cmk: Jak bych to tak... kolik že bouchaček už jsi vystřídal za dobu, co já střílím pořád tím samým plastovým sráčem?
Jinak to odlehčení je dělaný hlavně na mířenku, parkury... když si přebiju fakt příjemný čajíčky se kterýma mi to i krásně trefuje, ten původně těžkej závěr mi to prostě někdy nepřetáhne. Takže takovýhle pokus + slabší pružina a uvidím jak to půjde. Na faktorovou munici už mám koupenou zase pružinu silnější.
@cmk: Jak bych to tak... kolik že bouchaček už jsi vystřídal za dobu, co já střílím pořád tím samým plastovým sráčem?

Jinak to odlehčení je dělaný hlavně na mířenku, parkury... když si přebiju fakt příjemný čajíčky se kterýma mi to i krásně trefuje, ten původně těžkej závěr mi to prostě někdy nepřetáhne. Takže takovýhle pokus + slabší pružina a uvidím jak to půjde. Na faktorovou munici už mám koupenou zase pružinu silnější.