Re: Romove, cikani,....
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.
Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat
A ted si navic predstav tym vysetrovatelu co cca mesic procesava cca 1km usek s minovymi detektory a hleda rozhazene hilznyVEIKO píše:Policajt: A jak to bylo.
Ty: Honilo mě 18 cikorek a já jsem vytáhl 58, no nevím pamatuju si jak utíkám a pak jsem pálil a pálil a pálil. A když jsem byl u třetího zásobníku tak mi došlo že to stačí.))
Bylo nás tady více než 2000. Média jako obvykle lžou, mají to přikázáno. Zastrašují nás tu. Večer se tu odehrál masakr na varnsdorfské občany, kdy policie řezala naše děti, těžkooděnci křičeli "Jsme ve válce!!!". Lidi, to bylo mnohem horší než v roce 1989 .... Prosím, pomozte nám. My ve Varnsdorfu volíme o pomoc. Nedáme se a brzy to bude ještě horší. Chtějí na nás nasadit i vojenskou policii a možná armádu. Cikáni nás mlátí ve dne a polocie v noci. Voláme celou republiku o pomoc. Těch extremistů bylo pár desítek, místních nás byly dva tisíce.
Odkaz na článek a diskusi:Bylo nás tam 2000. Extremistů pár desítek. Nevěřte médiím, mají příkaz buď lhát nebo alespoň mlčet. Sobotní večer byl masakr. Prosíme o podporu a pomoc. V protestech budeme pokračovat dál, ale potřebujeme podporu z celé republiky. Snaží se nás umlčet. Cikáni to tu zde vnímají, že zvýšená přítomnost policie je tu proto, aby je chránila před námi. Proto se nyní již nestydí přepadávat i za bílého dne. Jsme zoufalí, musíme se bránit. Dnes v noci jsem mluvil s policisty z rumburského oddělení. Jsou nemilosrdně masírováni z pražského policejního vedení. Denně dostávají pokyny, jak mají umlčet protesty v regionu, je jim z toho zle, ale mají strach o místo. Místní policisté jsou´většinou s námi, ale musí poslouchat rozkazy z Prahy. A ty zní: "zlikvidovat tento zárodek možného problému, nesmí se to rozšířit po celé republice." Proto tu dohlíží i ministr Kubice, aby všechno proběhlo, jak má. Bijci z Prahy, středních Čech a také už z Moravy nám dnes v noci ukázali, jak se tato vláda hodlá vypořádat byť i jen s náznaky občanské nespoko´jenosti. Lidi, dnes bojujeme ve Varnsdorfu i za vás .... jestli nás zlikvidují, pak půjdou i po všech ostatních. Pomozte nám. Ve svých městech a obcích jistě máte svoje problémy. Dejte najevo, že chcete, aby byly řešeny. V roce 1989 to začalo v Teplicích. V roce 2011 to začíná ve Varnsdorfu. Nebo se vám líbí, co se na nás šije v parlamentu? Cikánský problém je jen špička ledovce ....