Video
Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat ![]()
Presne jako ve stylu prednasek JUDr. Nachodskeho - akce a reakce:
http://www.youtube.com/watch?v=9BycnOpJ ... ed&search=
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Co mam povídat, už jsem to tu někde několikrát psal.
Dvakrát se mi stalo že na mě pitomec vytáh kvér, ale nikdy nestál tak blízko abych na něj dosáhl. V obouch případech jsem musel udělat aspoň krok abych se na něj dostal.
Tohle je dobrý tak do akčního filmu kde si k tobě protivník stoupne na dosah a ještě má pětiminutovej proslov
Mimochodem v serióznim kurzu tě i učej (snažej se) jak se k protivníkovi rychle dostat na dosah
Jinak ale to odebrání zbraně a zneškodnění je ukázkové to nepopíram
Dvakrát se mi stalo že na mě pitomec vytáh kvér, ale nikdy nestál tak blízko abych na něj dosáhl. V obouch případech jsem musel udělat aspoň krok abych se na něj dostal.
Tohle je dobrý tak do akčního filmu kde si k tobě protivník stoupne na dosah a ještě má pětiminutovej proslov
Mimochodem v serióznim kurzu tě i učej (snažej se) jak se k protivníkovi rychle dostat na dosah
Jinak ale to odebrání zbraně a zneškodnění je ukázkové to nepopíram
"Only the dead have seen the end of war."
Neměl jsem na výběr.
Buďto jsem mohl čekat a doufat, že si dělá prdel a že to nezmáčkne (na to ale nevypadal ani jeden) a nebo jsem musel udělat to co jsem udělal. A jelikož nebyl na dosah musel jsem mu jít naproti. No ale nakonec to pro mě dopadlo dobře
Vezmi to ze svého pohledu. Pokud by ses snažil někoho udržet v šachu, stál bys v jeho dosahu? Já tedy ne 8)
Buďto jsem mohl čekat a doufat, že si dělá prdel a že to nezmáčkne (na to ale nevypadal ani jeden) a nebo jsem musel udělat to co jsem udělal. A jelikož nebyl na dosah musel jsem mu jít naproti. No ale nakonec to pro mě dopadlo dobře
Vezmi to ze svého pohledu. Pokud by ses snažil někoho udržet v šachu, stál bys v jeho dosahu? Já tedy ne 8)
"Only the dead have seen the end of war."
para: no ja bych na nej hlavne nemiril natazenou rukou na hlavu, ale pekne od bricha a levou rukou bych si drzel pripadny distanc.

AK47 vs M16
Zlo není ve zbraních, ale v lidech
Poli: pochopil si to vice nez spravne 
Ale co me dostalo je zaber na 3:37, podle me ten dotycnej to strhnul driv, nez to odmacknul.
Ale co me dostalo je zaber na 3:37, podle me ten dotycnej to strhnul driv, nez to odmacknul.

Jak kope stará mula? http://www.youtube.com/watch?v=CQJSZs-e ... ed&search=