To se může stát, avšak jen pokud se k soudu dostanu. Odtud můj návod -- Ivoshkem zmíněný -- posbírat nábojnice, nechat mrtvolu ležet a jít domů, samozřejmě pokud to aspoň trochu lze. Policii volat jen v nejnutnějším případě a říkat jí jen to nejnutnější, pokud možno nic.cmk píše: b) neshodneme se na vykladu... Jenze - soudy se nebudou ridit tvym vykladem, nybrz ty se budes ridit vykladem soudu
Nechtěný nápadník prostřelil otci dívky ruce a varle
Velmi zajímavé případy, které nesmí skončit v propadlišti dějin.
Lascia ch'io mangi; e se ti piace, manga con me!
Dnesni dne byla na http://pravo.mujglock.com uverejnena Stiznost na postup PCR, kterou dodal dotycny strelec. Kopie vyslechu strelce bude uverejnena jakmile bude proveden vyslech svedku.
AKTUALIZACE: byla dodana i kopie zahajeni trestniho stihani.
AKTUALIZACE: byla dodana i kopie zahajeni trestniho stihani.
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Termíny
Když už je tu ta snaha nepsat špatné termíny tak bych jenom uporornil že don seladon psal VERZÁLKAMI a nikoliv KAPITÁLKAMI. To jenom tak pro pořádek.
Kule byl sládek z Jičína a bubínek má buďto šaman mezi nohama nebo naše babí v koutě
Kule byl sládek z Jičína a bubínek má buďto šaman mezi nohama nebo naše babí v koutě

Re: Termíny
A co jsou tedy verzalky a co kapitalky?volkswagen píše:Když už je tu ta snaha nepsat špatné termíny tak bych jenom uporornil že don seladon psal VERZÁLKAMI a nikoliv KAPITÁLKAMI. To jenom tak pro pořádek.
Starosta
-- Si vis pacem, para bellum --
-- Si vis pacem, para bellum --
Re: Termíny
Verzálky jsou obecně velká písmena... Kapitálky jsou velká písmena zmenšená na velikost malých - tzv. small capsStarosta píše:A co jsou tedy verzalky a co kapitalky?volkswagen píše:Když už je tu ta snaha nepsat špatné termíny tak bych jenom uporornil že don seladon psal VERZÁLKAMI a nikoliv KAPITÁLKAMI. To jenom tak pro pořádek.
Policie?
Když už jste narazili na rychlost policie... Byl jsem "přinucen" podat trestní oznámení, od státní zástupkyně jsem věděl, že policie dostala za úkol mne vyslechnout. Už je to 2 roky, že by mě nemohli najít?
Samozřejmě věc už je uzavřena.

Samozřejmě věc už je uzavřena.
No, ctu si to sdeleni obvineni (resp. zahajeni stihani)... Ani nevim, jestli to mam napsat takhle nahlas, ale prijde mi, ze vysetrovatel ma hold asi v popisu prace takovyhohle strelce obvinit, tak tak ucinil timto zpusobem, ktery je napadnutelny jeste driv, nez se vubec zacne vysetrovat - mozn to udelal zamerne prave proto, aby se tim pripadem nemusel dale zabyvat, jelikoz se to zda byt dost jednoznacny jako NO.
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.
Já bych spíš čekal, že policie nejprve vyslechne svědky, vyšetří událost a teprve pak předá státnímu zástupci, který buď vznese obvinění a nebo posoudí jako NO a vše zastaví. Mám dojem, že rozeznat NO dělá orgánům činným v trestním řízení docela problém.
Jak by ten postup měl být správně?
Jak by ten postup měl být správně?
G17, a když ne G17 pak G10 nebo G12.
to fčela
Hele fčelo,Ty taky žiješ,jaktože svoje argumenty nemáš podepřené politicky,nejsi nějakej nemocnej