Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Doporučení, ceny, zkušenosti, přebíjení
Nejdříve ty potvrď a napiš, kde jsi zjistil že jsem řekl že se používá logika "A", za druhé si přečti co jsem napsal v minulém příspěvku, že už se ktomu prostě nebudu vyjadřovat. Jestli tu chceš spustit z mé strany nějakej "flame", tak se omlouvám, ale nemám důvodS474N píše:KOLŇAJS: z onoho zakona cerpame oba dva, nicmene ty tvrdis, ze pri cteni se pouziva logika A, ja tvrdim, ze se pouziva logika NEBO. Jak prokazes svou argumentaci?.
Porad si nenechas rict, ze tyhle body se proste nespojuji a tudiz na strelnici i kdyz mas nabitou zbran na opasku, tak i presto se to z hlediska zakona bere jako drzeni.§ 2 píše:Vymezení některých pojmů
a) držením zbraně nebo střeliva mít
1. zbraň nebo střelivo uvnitř bytových nebo provozních prostor nebo uvnitř zřetelně ohraničených nemovitostí se souhlasem vlastníka nebo nájemce uvedených prostor nebo nemovitostí,
2. zbraň nenabitou náboji v zásobníku, nábojové schránce, nábojové komoře hlavně nebo nábojových komorách válce revolveru a uloženou v uzavřeném obalu za účelem jejího přemístění z místa na místo,
Frštenzí? Alespon si pamatuj, co si zde napsal sam.KOLŇAJS píše:...Tvoje znalost zákona me docela rozesmívá. Nemůžeš tady mást lidi určitejma paragrafama. Když už, tak je tam dej kruci všechny![]()
Vytrhněš tam §2 písmeno a, odstavec 1. ale už tam nenapíšeš odstavec 2, že Držením se myslí mít zbraň nenabitou náboji v zásobníku, nábojové schránce, nábojem v hlavni atd.... A písmeno b, Nošení je mít zbraň nebo střelivo u sebe s výjimkou uvdeným v odstavci a,. Takže pokud nejseš ........, pokud jseš na střelnici, popíjíš kafe, máš u sebe prázdnej kvér a zásobník tak máš pravdu a držíš. Ale pokud střílíš tak chlape nosíš
![]()
viz. §2 pís. a odst. b. Protože jestli se chodíš na střelnici koukat na ostatní tak se omlovám, ale pokud tam chodíš střílet, tak nechápu, jak dokážeš mít nenabitou zbraň, prázdnej zásobník a střílet, aby jsi mohl podle tvého držet. Takže pokud střílíš tak nosíš!!! Už to chápeš
![]()
![]()
![]()
Zbraň: GLOCK
Zbraň: GLOCK
- Hod nam sem prosim odkaz k teto duvodove zpraveUtanův stín píše:A nenapadlo vás podívat se do důvodové zprávy k zákonu, co vlastně zákonodárce myslel tím "zvýšeným ranivým účinkem"?
KOLŇAJS píše:A jak to víš že jejíma rukama neprošel???Museli ho schválit pro prodej v ČR. Takže jestli ho testovali to nevím ale povolení na něj vydat museli, jinak by se nemohl prodávat.
To SATAN: Nepletu si to s nutnou obaranou. Já mám všechny skupiny kromě Ačka (nevím proč jsem si tehdá 500 nepřiplatil) a proto jsem na tohle střelivo opratrnej. Víš jak to myslím. Kdyby něco, tak bych to nemohl vykecat ani na to, že jsem je měl v zásobníku proto, že si jdu třeba zastřílet, protože u mě ty náboje nemaj co pohledávat
EDIT BY MODERATOR: nepoužívejte prosím citace v reakci, která následuje konkrétní příspěvek.