Incident Albrechtice v Jizerských horách....
Zdravím ,a doporučuju si přečíst! ,třeba mimořádně... " mladou frontu dnes" stranu 4B,kde -Albrechtičák-zastupitel... popisuje,jaký připravený sviň... Jára Zeman starosta Albrechtic - spolu s komunistickou místostarostkou připravili... / to jsem byl hodně při zdi-i když do leččehos zde jako letitý rekreant a majitel nemovitostí vidím,že mě to až překvapilo,jako bývalého studenta 17.listopadu

, možná ,že se mýlím,jako mnohokrát,možná,že se budu omlouvat...sklopím hlavu ,ale spíš těm bolševikům pudu jednu mlasknout sám /...
dům v majetku obce ,kde mimo jiné bydlí i ta romská-dosud slušná cikánská rodina,ale ne sama... se má prodat !!! / asi ,aby bylo na útratu obecních vyvolených / ,a před tím je zapotřebí-čti nutné/ slušné cikány diskreditovat-vyhecovat je ,aby to šlo lépe a rychleji -se jich zbavit -vystěhovat...no už jsem se s 2 zastupiteli spojil...potvrzují bohužel i další....
takže ne vždy je válka,když to jedna strana tvrdí...je potřeba si nechat odstup,a pokud možno ne hystericky reagovat na šťouchanec a pár facek....
omlouvám se a slibuju ,že s tim OT otravovat nebudu
dávám si banán
and no flame pleas only info...
garf G19