Re: CRYWOLF - co s ním?
Za mě, milý Matěji, jsem pro podání TO na tebe pro podezření ze spáchání hned několika TČ, a rozhodně se zasadím o to, aby jsi byl prověřen a pokud možno zbaven ZP. Momentálně jsem ve fázi, kdy to probíráme s právníkem a chystáme to, uvidíme co a kdy, každopádně počítej s tím, že se to stane. Možná tě ještě probereme na srazu, a podnikneme nějaký kroky společně, takže bych to čekal tak nějak na prázdniny...
Byl jsi několikrát varován a upozorněn že takhle nee, budiž to do budoucna varováním pro blbečky tvého typu co si nevidí do huby a pod ruce na klávesnici.
Ostatní prosím o případné doplnění "causy" sem do vlákna, ještě budu kontaktovat lidi s upírů a ostatních Matějem plevelených a vyhrožovaných fór, diskuzí a inzerátů, a podáme to nějak hromadně, ať se s tím pak benga nemusí zbytečně zdržovat a dohledávát. Prostě tě, kamaráde, předáme nahotovo a v mašličkách.
Na srazu jsou stále volný místa, takže máš možnost se přihlásit a přijet nás osobně přesvědčit o své "jinakosti a rebelství" jak píšeš výše, a pokusit se ukázat že jsi skutečně normální a na pohodu, jak o sobě píšeš...