Re: CRYWOLF - co s ním?

Různé existence vyskytující se (nejenom) na našem fóru
Zbraň: Glock 17 gen 4.
este raz si precitaj zvyraznene slovo a si hned v obraze co, respektive KOHO bude predavatSailor píše:Budeš tam prodávat nějakej vrak s převařenejma tlumičema?CRYWOLF píše:JEN CO POJEDU PRCOVNĚ DO PRAHY
Tu už si ztratil,střelecká veřejnost se ti směje . . .CRYWOLF píše: bohem dané důstojnosti.
Jediné co o tobě střeleckej svět ví,je to tvé video s "ekšn" . . .CRYWOLF píše:že mám už na střeleckém světě určité jméno které,se co si budeme povídat,častěji a častěji vypouští z úst s patřičnou úctou.
Hlavně to ne,jeho čas se pomalu blíží a až bude bez zbrojáku,to tu teprv zažijem srandu . . .Žížal píše:e na čase toho kašpara smáznout . Myslím z fóra
už mě to dává smysl.....vy jste hodně zdegenerovaná rodina, co?CRYWOLF píše:...hodní milí lidé na úrovni v mé rodině umírají na rakovinu....a jiné nemoce....
Zbraň: Glock 17 gen 4.
tohle je věta naprosto narušeného človeka jako tohle je na hranici nahlášení jeden psycho test a ses mimo hru uvědomuješ si to ?? až si nekdo da tu praci a nahlásí tě tě tak po událostech posledni doby je u tebe policie driv než si myslis a jak že testum neveřim tak si myslim že extremní připadi jako ty nemaj šanci. Dobrá rada snažiš se tu hájit ale takovym zpusobem že akorad že sebe delas psychouše ... radši nepišženy které jsem měl ví,že lepšího kluka neměly a tak je jisté,že by si mne nemohly zmíněné ani dovolit.
To teda nevím, kterej bůh mu dal tu jeho důstojnost, ten můj to tedy zcela určitě nebyl, neb takovou hroudu zhovadilosti a ostatního materiálu jako je CRYWOLF nemůže nic na světě přece stvořit, to se asi někde v kanále dalo to nejhorší z odpadu a nepovedených zmetků nějak dohromady a vylezlo to ven na povrch s naprosto mylnou doměnkou o své nadřazenosti a neomylnosti. Chudák stvoření a my pro něj nemáme pochopení, óóó jak jsme ubozí, by jsme se asi měly stydětCRYWOLF píše: mé bohem dané důstojnosti .
To nepujde k soudu,oni ti ho vezmou ve správním řízení.A ty sklopíš hlavu a budeš držet hubu,páč víš,že u soudu by se probíralo i vše z tohoto fora,ne ty blbinky kterejma prokládáš svoje výlevy,ale především tvuj duševní stav,fotky po zmlácení jessinky,kšefty s vrakama co nemaj na silnici co dělat,fotky na FB jak pistolí míříš na ty své "přátelé" a možná i na ty špičatý kozy by došloCRYWOLF píše:U soudu se asi budou divit pro někdo udal mladého muže který nemá v okoli žádný problém ale mnoho přátel