Re: CRYWOLF - co s ním?

Různé existence vyskytující se (nejenom) na našem fóru
VIP exot fóra
Zbraň: CZ75 Compact,858,
VIP exot fóra
On totiž už mistr jednou v mládí měl podmínku za vyhrožování bejvalce,že ji podřeže-tak je teď zesranej,že se může info o vyhrožování(a ještě se zbraní) dostat na cajty . . .CRYWOLF píše:ukázat vám že jsem normalni člověk a žadny narušeny debil schopny střílet do lidí okradat lidi apodobně...
VIP exot fóra
VIP exot fóra
Zbraň: Glock 17 gen 4.
Pripominam, ze odpovedi jsem se nedockal. (pokud by nekdo hledal cely vylev, je tusim dvacet stran zpet)reddog píše:Tu posledni vetu myslis vazne? Nebo je to opet zvlastni pokus o "srandu" ?CRYWOLF píše:Mimochodem mám tady pro matadory tohoto vlákna super informace od kaaráda a to že Jessie byla opět zbitá svým novým klukemto už je pánové třetí synek co ji dokopal
ta holka je marná .... já ale dne když jsme se pobili hodně lituju
... nadával jsem si do blbců....... co jsem to provedl.............. ..
........... lituju že jsem ji nenaložil jednou tolik :DDDDDDDDDDDDDDDD
Pred casem jsem se zarekl, ze deni kolem uzivatele Crywolf komentovat nebudu. Ale kdyz uz se on sam rozhodl napravit svou povest tim, ze se zacne "omlouvat", tak bych rad vedel, jak to vlastne mysli doopravdy. Zda jsou to ucelove reci ci opravdu pochopil, ze bez uprimne omluvy nejspise ani odpusteni neprijde. Chci verit, ze to opravdu mysli vazne a ze ma opravdu zajem uvest vse kolem sebe na pravou miru. A za sebe rikam, dokud nepresvedci mistni, na zadny Sraz nepojede. Tusim od roku 2012 byl zvany, nejen na Sraz, vzpomenme treba nabidky na Police open, zavody v Bele, osobni pozvanky na strelecka setkani. Nemel kvuli "hrdosti" zajem. To ma opravdu pocit, ze ted na nej budeme cekat s otevrenou naruci?? A co jako jeho pritomnost na Srazu prinese tem, kteri ho neznaji z mistnich projevu (ne kazdy clen nebo prispivatel tento top cte)? A hlavne, co jeho pritomnost prinese tem, kteri tady s nim diskutovali od pocatku vlakna Zbran a vase pritelkyne??? Pokud ceka, ze na Srazu rekne: "Hele, jsem normalni synek, tak se od ted budeme bavit normalne", tak se zatracene plete.CRYWOLF píše:Je to tak
Vážně nechci lítat po pčr a soudech jen kvuli kecům na netu Ve skutečnosti jsem nikdy nikomu neubližil ani nechtěl.uživatelka co jsem na ni mířil to naštěstí bre rozumně a prý to brala jen jako humor tak jako já .
...