07.-09.06.2013 - VI. Velký letní sraz MujGLOCK - Velká Bíteš

Srazy které pořádá MujGLOCK, včetně pátečních dýchánků

MujGLOCK team

Zbraň: G17, G43, CZ858

Re: 07.-09.06.2013 - VI. Velký letní sraz MujGLOCK - Velká B

Příspěvek od Jasik » ned 09.6.2013, 22:28

Děkuji těm, co mi děkují (béé, hawk ne :-( :-), nechci se zatím moc rozepisovat, shrnutí nechám až poté, co se tu projeví více účastníků zájezdu (akorát to koukám je na TV H@VNA).
Snad jen pár věcí - díky všem, že jsme přežili a nikomu se nic nestalo a jste vítáni na případně další akci, pokud třeba nějaká bude.
Díky Jardovi, který to tu asi stejně nečte za to že přijel a Tomášovi, že ho přivezl.
Díky Lenko, Martine, Tome, Honzo-knihovníku, Petře,český Honzo (však oni vědí o koho jde :-) za tým, který to už třetí rok zvládá čím dál lépe, aspoň dle mého subjektivně neobjektivního názoru.
A nakonec, ale rozhodně ne nejmíň - díky Hawku ;-)

P.S. No dobrá - prudičem a největším lumpem a nevychovancem srazu vyhlašuji Marka S. allias U.I. :bomb:

P.S.S. Děkuji partnerů akce - panu Marcinkovi z Alsy, MPIcz, CACM-Rescue, Kinggun, Wico, Tadlos...

A pokud jsem na někoho zapomněl.. Příště se pokusím polepšit ;-)
Naposledy upravil(a) Jasik dne pon 10.6.2013, 12:03, celkem upraveno 3 x.

VIP člen

Zbraň: GLOCK 19

Příspěvek od S474N » ned 09.6.2013, 22:32

maja: no ty vole, co jste Patrikovi provedli? To jste testovali slzak nebo co? *2633* :lol:

pitt: ja ti dam Vitka *3*

Soldier: no asi az lidi nebudou soukromnicit a poslou to na jednu hromadu. *4*

A nakonec neco, co by mohlo trumfnout Patrika *3*:

[Přípona jpg byla deaktivována a nadále nebude zobrazována.]

| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek

Zbraň: víc než 1 :-)

Příspěvek od nettik » ned 09.6.2013, 22:44

Ty woe co to tam bylo za exota,toho jsem tam nevidel :-D a dokonce ve veste mujglock. Omg :-D

Příspěvek od maja » ned 09.6.2013, 22:48

To dostal vycházky z Dobřan, ne? :lol:

S474N: My nic neprovedli :D

MujGLOCK team

Zbraň: G17, G43, CZ858

Příspěvek od Jasik » ned 09.6.2013, 22:49

Vestu jsme mu museli půjčit, on hrozně vyváděl, když v ní viděl pár dalších a taky jí chtěl mít. A je přece známo, že bláznům se nemá odporovat a my jsme přeci humanisté a víme, že i postižení si zaslouží určitou dávku uznání a pocitu rovnoprávnosti s ostatními ;-)

VIP člen

Příspěvek od S474N » ned 09.6.2013, 22:52

Presne tak, nejakej bezenec z Bohnic - asi mu tam kapala voda z kohoutku voda na majak. Nebo byl tak stastnej z libely na Marlina, co dostal rano u snidane na penzionu. *3* *47*

No pravdou panove je, ze Cover72 mel ty koule na to, co slibil!

Obrázek

Zbraň: Alfa 641

Příspěvek od Beaver » ned 09.6.2013, 23:00

nettik: spočítáno - špičaté cca 5.5 J (95 m/s, střela 1.15 g), kuličky cca 4 J (88 m/s, střela 1.05 g), takže bída s nouzí, budu to muset trochu poladit... Díky za změření :wink:

Soldier: krabička od ELLEY suveréně nejlepší :inlove: (samozřejmě díky i ostatním za další krabičky, krom jedné fungují také, jen se v nich oproti Elley ty krátké floberťáky nějak víc vrtí :) ).

Jinak srandy kopec :)
Almighty 6mm

VIP člen

Příspěvek od Jo.hny » ned 09.6.2013, 23:33

Velké poděkování organizátorům a hlavním aktérům nejen programu. Spousta zajímavých informací a zážitků, vše s dobrým koncem. BRAVO!

Ti co nedorazili, sami se o to okradli.

Zbraň: 6mmBB M4A1, WE Glock

Příspěvek od iski » ned 09.6.2013, 23:42

Bylo to prostě senzační, děkuju všem a moc se těším na další :D

Příspěvek od cover72 » ned 09.6.2013, 23:43

Díky zejména všem pořadatelům, ale samozřejmě i všem dalším účastníkům, bez nichž by to nebylo ono. Srandy kopec a poučení též. A skrze Hawkovu zmínku při nočních lekcích jsem konečně pochopil význam napichování, koupil si patřičnou knihu a okamžitě si řádově zlepšil přesnost :)
Tak na viděnou příště.

P.S.: Tacticool overal s brýlemi je na prodej za vlastní váhu ve zlatě. Je napuštěn speciální tajnou chemikálií, zvanou "WTFmanin": ta po omezenou dobu zablokuje vnímání, chápání i pohyby protivníků (až na pohybování sanicí a drmolení té samé fráze pořád dokola) úplně stejně, jako flashbang, ale dá se použít i bez hluchátek a je šetrná k přírodě!
Spřátelená firma nettik nabízí doplňkovou výbavu: Taktické Hrábě, které umí masově sbírat maso z grilu a -- v případě dokoupení doplňkové výbavy-helmy -- dovedou sestřelovat lodě z flotily Aštara Šterana (viz přiložená fotodokumentace).

VIP člen

Příspěvek od S474N » pon 10.6.2013, 0:00

cover72: priste to chce jeste nejake polepy na auto za tebou (napisy s nabidkou nastoupeni na meteorit a spolecny odlet do vesmirnych plejad) a bude to dokonale *3*

Obrázek

VIP člen

Příspěvek od reddog » pon 10.6.2013, 6:44

Laskave nalejte Nettikovi cisteho vina. Nasada jeho Garden je jiz v kompaktni verzi. Mmch, kdovi, zda nebude potreba provest jeste jedno "zkompaktneni" nasady, a to pro lepsi prevoz k majiteli :lol:

Cover72:
Ale dobre jsi si to nehal az na zaver, kulisaku. V sobotu bylo preci jen vic pohybu, hehehe.

Iski:
Jsem rad, ze jsi tentokrat neinkasoval pri simulacich ode mne :mrgreen: , a doufam, ze tentokrat nejsi moc domlaceny - diky, figurante

Pitt:
Jo jo, kravmaga nam tam sice chybela, ale fight se "sberacem" taky nebyl spatny :lol: . Jak dopadl Honza po zasahu zatim nevim, ale vzhledem k jeho treninku predpokladam, ze je zcela fit a bez sramu (timto mu take velice moc dekuji, ze se nechal zalehavat, mlatit, nechal po sobe rvat a nechal se osahavat)

Maja:
Co jsem tak slysel, pry jsme tentokrat ostatni nebudili ze spanku chrapanim, takze za mne ok. Diky za sdileni pokoje, hehe.

Hoang:
Kamrade dekujeme moc za chutny darek, rozdelili jsme se a v nedeli na tebe znovu zavzpominali :P

Soldier:
Takze chlape, pro mne jsi byl velmi prijemnym prekvapenim. Jsem velice rad, ze jsem te poznal. A klobouk dolu, jsi opravdu talent.

Nikol to tu necte, tak jen okrajove. Ta divcina ma me sympatie. S tim jejim hypersuperaktivnim sameckem jsem letos travil dost casu a nebyt faktu ze je to kamarad, tak jsem ho pri ceste do nemocnice proste nekde zahrabal :mrgreen: . Nicmene, snidane s nim na benzince v Brne byla jednoznacne zazitkem. A nouzove reseni vstupu do nemocnice, jakoz i nasledny utek z arealu, to uz jsem jako stary kus opravdu dlouho neprovadel, hehehehe. Jo a pokud vam neni jasne o koho jde (srazisti samo vedi :D ) tak az budete koukat na fotky, bude to ten vytezovany Trigger Happy (tak tuhle prezdivku jsem nevymyslel ja). Na detske oddeleni v penzionu budu taky dlouho vzpominat, muhehehehehe

Obrovske podekovani si zaslouzi i pan Prochazka. Nevim koho letos mel na diskuzi, ja se vzdy po chvilce vzdalil, ale opravdu si s nama uzil, hehe.

K tem medikum si dovolim jeden odkaz (v souladu s dohodou o propagaci a pevne verim i dalsi spolupraci): www.rescue4you.cz

Hawk a Honza:
Jeste jednou dekuji. Jste moc hodni, ze nas vzdy obohatite (mne urcite) o neco noveho.

Leni, maso jeste lepsi nez loni, a to i pres "lehke" improvizovani s grilem (Bigvav se projevil v otazce nouze spolecneho stravovani opravdu razantne, hehehehe, a diky mu za to). Letos jsem nikomu nic navic nesezral.

Nacelniku, az se zorientuji ve firme, tak najdu cas ti jeste jednou telefonicky podekovat za pevne nervy (heh Horecka sobotni noci si snad na tobe nijakou dan nevybrala) a dobrou organizaci.

Hehe a jestli se mne zeptate na Certa, tak vam reknu jen jedno. Porad a stale je to on :mrgreen: . Tak si jenom rikam, jestli jsme tech vtipku letos nevymysleli az moc, muhehehehehe.

Snad adminovi nekdo rekne, jake to tam bylo. Opet neprijel, ale ja jeho duvody asi chapu.

Pro ty, kteri tam neprijeli a prijet mohli. Vase volba, opravdu ta zabava stala za to. Parta lidi, kteri se umi zasmat nejen jedendruhemu, ale i sobe, navic parta, ktery si navzajem pomahala mezi sebou, delila se, drzela spolu, hmm, to jsou lide, kvuli kterym cas sveho zivota i ja rad obetuji. Cimzto vsem zucastnenym dekuji za to, ze jsem je mohl videt a potrast si s nimi rukou.

Tomik

Příspěvek od maja » pon 10.6.2013, 7:01

reddog: V sobotu večer padla diskuze s panem Procházkou na mne a moc se mu to závěrečné střílení líbilo.

Zbraň: GLOCK

Příspěvek od pitt » pon 10.6.2013, 8:02

"Jo jo, kravmaga nam tam sice chybela, ale fight se "sberacem" taky nebyl spatny . Jak dopadl Honza po zasahu zatim nevim, ale vzhledem k jeho treninku predpokladam, ze je zcela fit a bez sramu (timto mu take velice moc dekuji, ze se nechal zalehavat, mlatit, nechal po sobe rvat a nechal se osahavat)"

to Hafan: taky jsem se ho ptal a myslím že vše OK.....dyť o nic v celku nešlo......takový upadnutí na trávu..navíc kus chlapa :wink:

štve mě že jsem nestihl ty mediky :huh:

VIP člen

Příspěvek od S474N » pon 10.6.2013, 8:07

maja: a jak to komentoval? Musis podat report *3* *40*

Obrázek

Zbraň: Glock 19C, SA58

Příspěvek od PatrikChrz » pon 10.6.2013, 8:30

Ahoj, taky díky, rozhodně to byl zajímavý zážitek. Sice mě všechno bolí, jako záda, ramena (nejvíc levé :-o) a po příjezdu do Prahy jsem si šel hned lehnout (takže jsem spal cca 12 hodin), ale určitě to stálo za to.
Díky všem, co mě nechali si vystřelit ze svých zbraní, pokud někomu něco dlužím za náboje dejte vedět (určitě jsem nic neplatil malorážkařům).
Celkem úspěch, že jsme to všichni přežili bez zranění, při mé šikovnosti celkem úspěch (dnes ráno jsem si v práci přivřel prostředníček do dveří :( ).

Na závěr si neodpustím malé tipy z "mé oblasti koníčků".
1) ode dneška je akce na Vykupto pro založení účtu u Equa bank. Za nově založený účet bonus 500 Kč.
http://www.mesec.cz/aktuality/equa-znov ... vy-portal/
Vedení úctu zdarma, tuzemské transakce zdarma, výběry ze všech bankomatů v ČR zdarma a v zahraničí za 9 Kč.
2) Akce na "vracecí" kreditku od Rajfky na 2 roky zdarma:
http://www.bankovnipoplatky.com/kreditni-karta , navíc má velmi dobré kurzy, ideální na placeni v/do zahraničí
3) případně kdo budete chtít jinou vracecí kreditku od Citi - ta vrací i ze SIPO, já ji mám od listopadu a už jsem banku "podojil" o 8 tisíc, víc info raději na mail, není to tak úplně "veřejná informace" :).

Zbraň: 6mmBB M4A1, WE Glock

Příspěvek od iski » pon 10.6.2013, 9:21

pitt: Medici jsou na videu, i když to není všechno, ale ta ukázka ano. Mám to v plné kvalitě, jenom mi padá upload, tak to asi dám po jednom, ale bude to k dispozici.
Zbytek se dozvíš na kurzu :-)

Příspěvek od spideyx » pon 10.6.2013, 9:57

Tak já se připojuju ke všeobecné děkovačce, celkem mě sere že jsme letos nemohli zůstat na celej víkend. Fakt to stálo za to :)

Svoje videa jsem už během včerejška dával na Failbook, ale pro pořádek i tady: Lajna dlouhých, Lajna podruhé, rm -rf autoskla, Zelný salát, MEDIC!, SPEŠL BONUS: PatrikChrz a .308

Jelikož na to padl jeden dotaz (kvůli přístupu z práce): Videa jsou nahraná na Youtube, nikoli na FB.

Video s Patrikem nahráno, ještě na něm probíhají úpravy, takže na YT zatím je v surové formě.

Příspěvek od cover72 » pon 10.6.2013, 11:13

Čert: sraz mne inspiroval k tomu, že bych možná napříště mohl vytvořit skutečné taktické hrábě: s rukojetí, přední pažbičkou a picatinny lištami na kolimátor, baterku a laser. Nu, uvidíme ;-)
Mohl bych to tam inzerovat pod sloganem "k vytuněné taktické kose patří vytuněné taktické hrábě".

Příspěvek od cipis » pon 10.6.2013, 11:42

Lajna podruhé je označeno jako soukromé ...

Zpět na „Srazy MujGLOCK“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz