30.05.-01.06.2014 - VII. Velký letní sraz MujGLOCK
Srazy které pořádá MujGLOCK, včetně pátečních dýchánků
Tak snad mě nezastřelíte, ale já dneska nestihl vyzvednout to čelní sklo, skončil jsem pozdě a v servisu už na mě v pátek do 7 nikdo čekat nechtěl. Takže sklo si beru jako bojový úkol na příště 
Re: 30.05.-01.06.2014 - VII. Velký letní sraz MujGLOCK
Tak neni co dodat, patek je v plnem proudu
a prave promitame
doplnil jsem zásoby pro moji oblíbenou společenskou zbraň od homeopatické, přes dívčí až po medvědí laboraci, takže se těšte...
Nojono ... zas pozde. Co nadelam?
Lajte mi lhu-li
Dobrou noc na privátu, zítra velký den
Uklidni si to tam Marku, je to slyset pres celej penzion 
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Tak uz do hajan. Pruser je, ze po tom dni jeste prisla chut na mlsani. Strejda vytahl cokoladu s oriskama. A to je v dupe
bo to taky muze dopadnout prezranim jeste pred spanim. No uz aji Pitt sel chrapat a od Marecka je klid.
Mmch, Pitt se uzivi i jako servirka
Mmch, Pitt se uzivi i jako servirka
Ty ses prezranej a ja za celej vcerejsi den mel dva kousky pizzy a jednu cesnecku

| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >

Muffinek od Radky byl luxusni
a buchty od Kolacka taky

Ranni ptace dal doskace- ale taky driv chcipne:P
Jsme doma, příští rok to musíme vymyslet jinak, abychom nemuseli domů, děkujeme uctivě všem, bylo to super! Těším se na fotky!
Něco o mě www.danyi.cz
Bylo to super! Nelituju, že jsem se konečně nechala ukecat a přijela. 
"Doufej ve spravedlnost, ale buď připraven i na bezpráví." Lucius Annaeus Seneca
Tak jsem doma....jakmile si uziju vlastniho hajzlu a sprchy podelim se o prvni dojmy
Fotky dam Certidlovi nejdriv ve stredu. Driv to fakt nestiham. Ja jsem taky napnuty jak fotky dopadly.
Lajte mi lhu-li
Pro mne zajimavá zkušenost vidět některé lidi osobně a k nickům přiřadit obličeje. Hodně se mi líbila drogová přednáška, možnost osahaní a střelba z SW MP15-22, možnost střelit si jednu drill položku z EVA 3ky (díky Julek) a velké díky za pečené maso člověku co se o to staral.
Jinak doufám, že se Vám naše krátká ukázka líbila a někdy se setkáme u nás na drillech nebo tréninkovém střílení.
Jinak doufám, že se Vám naše krátká ukázka líbila a někdy se setkáme u nás na drillech nebo tréninkovém střílení.
velké díky organizátorům a pánovi u grilu-masíčko bylo luxusní,jsem rád že jsem poznal nový xichty a starý xichty po dlouhé době viděl. Díky Ondrovi za přednášku a postřehy.....Ondro dík a fakt si vážím lidí jako jsi Ty.
co mě fakt bavilo, tak presentace ŠÍLDTECHU.....fakt mě to bavilo jen tak si bodnout.....pokud bude možnost i příště,tak si vezmu svého utona a obětuju pár stovek na pár kilo vepřovýho a můžem to prubnout reálněji - do masa.
mrzí mě že jsem nemohl zůstat na neděli a bojový simulace - tohle mě fakt mrzí..snad příště
a hlásím že oproti loňsku jsem vyprášil po 4 zásobnících obou ráží......nechápu
co mě fakt bavilo, tak presentace ŠÍLDTECHU.....fakt mě to bavilo jen tak si bodnout.....pokud bude možnost i příště,tak si vezmu svého utona a obětuju pár stovek na pár kilo vepřovýho a můžem to prubnout reálněji - do masa.
mrzí mě že jsem nemohl zůstat na neděli a bojový simulace - tohle mě fakt mrzí..snad příště
a hlásím že oproti loňsku jsem vyprášil po 4 zásobnících obou ráží......nechápu
Prosím záznam!
Soukromý, sestříhaný, s důvěrou, že se neobjeví nikdy na netu - záznaaaaam!
Soukromý, sestříhaný, s důvěrou, že se neobjeví nikdy na netu - záznaaaaam!
Starosta
-- Si vis pacem, para bellum --
-- Si vis pacem, para bellum --
Já děkuji. Až k Vám dorazíme s Radkou na kurz tak mi za to pujčení uděláte slevuAREYOU píše:Pro mne zajimavá zkušenost vidět některé lidi osobně a k nickům přiřadit obličeje. Hodně se mi líbila drogová přednáška, možnost osahaní a střelba z SW MP15-22, možnost střelit si jednu drill položku z EVA 3ky (díky Julek) a velké díky za pečené maso člověku co se o to staral.
Něco o mě www.danyi.cz
Díky za pozvání, parádní akce - jenom bych opakoval, co napsali spokojení účastníci srazu přede mnou.
Jako ochutnávku si dovoluji připojit fotku jednoho velmi kvalitního testera - bylo vidět, že ho to bavilo
.
Jako ochutnávku si dovoluji připojit fotku jednoho velmi kvalitního testera - bylo vidět, že ho to bavilo