LOS a DRILLY.cz - porovnávání neporovnatelného

Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat :-)

Re: LOS a DRILLY.cz - porovnávání neporovnatelného

Příspěvek od AREYOU » stř 06.8.2014, 21:58

mara82
myslím, že nemáš pravdu chodím na střelnice a vidím co tam dělají lidi co mají jen ZP žadný kurz nic víc takový ti "ultra bezpeční strejcové" co střílí zaklonění jako kdyby byli ožralí, co střílí po všem na střelnici jako jsou lampy, vlajka, stojan na vlajku, vstupní brána na střelnici, značky na silnici....pročti si forum ZK kde mi odborníci co si vystřelili nechtěnej doma (ještě se tomu smáli a brali to jako normál) radili co mám dělat...u nás lidi na drilech jsou vycepovaní, že by ses divil já za ty lidi dám ruku do ohně, protože si k sobě nepustíme jen tak někoho každého prověříme a pokud je to Lojza dostane to sežrat.

Ne, nejsme mistři světa, ale za naše střelce ručím...prostě úder do žaludku tě prst na spoušti odnaučí rychleji než deset DQ.

Příspěvek od SOCP » stř 06.8.2014, 22:00

To je pravda....casto mezi takove lidi jenom ve veste...a alespon 4ku :) A to jsou casto ti co nejvice resi a drbou kdyz nahodou vidi neco jako ted....je to smesne! Ale fakt strasne moc srandovni a taky smutne.

Pokud by clovek natocil klasickou skupinku co chodi do bitese co delaji......to by bylo teprve to prave jablecne.

add:
".pročti si forum ZK kde mi odborníci co si vystřelili nechtěnej doma (ještě se tomu smáli a brali to jako normál) radili co mám dělat.."
Tohle je taky klasika....ze je hanba nefackuje.
Naposledy upravil(a) SOCP dne stř 06.8.2014, 22:02, celkem upraveno 2 x.

Zbraň: G 19

Příspěvek od mara82 » stř 06.8.2014, 22:01

SOCP: Ok, ostatně pokud to vidím zbytečně černě a pletu se, tak jedině dobře a budu rád...(to je k předposlednímu tvýmu příspěvku)

AREYOU: teď moc nevím, proč to adresuješ mě, to jsem snad nikde nezpochybňoval ne?

VIP člen

Zbraň: GLOCK 19

Příspěvek od S474N » stř 06.8.2014, 22:10

AY: pokud to stavis do cernobile volby "Losna nebo Maznak", tak ja odpovim, ze "treba Masnak".

Jen se zeptam, co ma byt vysledkem teto kontroverze?
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek

Příspěvek od AREYOU » stř 06.8.2014, 22:12

satan
no asi to že to pak smázneš :)

Partner MujGLOCK

Příspěvek od john.hawk » stř 06.8.2014, 22:17

například aby někteří lidé přestali ,,strašit" zavřením střelnice když o tom ví uplnou piču..
Kolik se ročně najde v černé kronice případů, daleko závažnějších mající dopad na střeleckou veřejnost..? vraždy, sebevraždy, myslivci apod..tito nám to kazí určitě všem..
na Drillech žádné zranění ani smrťák..k tomu lze dodat ode mně jedinné
No luck, all skill. :wink:

Příspěvek od mara82 » stř 06.8.2014, 22:28

zas další afektovaná reakce o hovně, diskuze je snad o tom, že nám teda řekneš jak to je, pokud si to zjišťoval a nebudeš dělat Zagorku, jako ostatně v každým tvým příspěvku...

Jinak střelnice se zavíraj i za úplný hovadiny, stačí jen politická vůle, třeba zájem o pozemky, nebo aby pana hejtmana nerušil hluk, když je na chajdě, ale v Býteši jsem nikdy nebyl, tak tam třeba fakt nic nehrozí.

Příspěvek od AREYOU » stř 06.8.2014, 22:38

Johny.Hawk zadarmo neodpovídá a nebo by to bylo na delší povídání, že Johny :-) koho to zajímá musí přijít k Johnymu na kurz :)

Zavírání střelnic z politické vůle je trochu jiné kafe tam to nemá nic společného jak se kdo chová tos trochu mixnul jabka a hrušky.

Příspěvek od mara82 » stř 06.8.2014, 22:42

no je trochu blbý, že si děláte narážkama prdel z lidí, co v tomhle odvětví narozdíl od vás už něco dokázali, něco sem třeba už před časem v dobré víře přispěli a mluví za ně výsledky, je to poněkud hloupé, ale zase to dotváří určitý obraz :-/

ale zas vás šlechtí, že svá občanská povolání děláte zadarmo, to zas jo...

nemixnul, politickou vůli je třeba podpořit nějakou záminkou, třeba videem..

Příspěvek od AREYOU » stř 06.8.2014, 22:46

mara82
to víš my jsme trochu jiná sorta nám nemůže jen tak někdo nadávat do chcípáků a že by jsme mu za to ještě skoro děkovali jako jiní, ne my ho pošleme rovno do řiti at je to kdo chce.
Hrdost nadevše kromě cti.

Příspěvek od mara82 » stř 06.8.2014, 22:49

Dobrý no :-)

Zbraň: glock 17

Příspěvek od kuba » stř 06.8.2014, 22:50

máro nemá to cenu, je to jako mlátit do slámy, na argumenty jsou akorát zesměšnění nebo urážky, argumenty pořádně žádné, holt co by asi dneska člověk po internetu chtěl.
My only worry about death is that my girl will sell my gear for what I SAID I paid for it...
http://www.facebook.com/severoceskygteam

Příspěvek od mara82 » stř 06.8.2014, 22:52

ale vždyť v pohodě, jde o prd :-)

Sílu a čest!!!!

cmk

Příspěvek od cmk » stř 06.8.2014, 23:41

Takze argumenty>

Prirovnani: "motorkari by taky nemeli radost, kdyby nejaka skupina propagovala sestrelovani chodcu motorkama na chodniku"
Argument: "a ty jsi na ci strane?"

Otazka: "Proc jste smazali videa?"
Odpoved: "Za prachy ti to reknu"

Argument: "Jste volove, proc to vubec resite, neni chlapske vzit videa a vsude je sirit a pomlouvat"
Muj komentar: "Kdo ze zde pritomnych nejake video siril? Delaji to jen RU a JH a biji se do prsou, jak na tom neni nic spatneho".

Naproti tomu:
Narazka: "strejcove na strelnici stoji zakloneni a strili po vsem"
Ja se ptam:
a) tys to videl?
b) je nekdo z nich tak blbej, aby se u toho natacel a daval to na yuotube?
c) kdyz uz jo, nedostane tam od vsech pojeb, at s tim jde do prdele a smaze to?

Opravdu vecne argumenty - akorat vam to, kluci, nejak nehraje a nedava logiku (uz od zacatku).

Takze fajn...
Nabizim sluzbu...
Dodejte mi vsechna videa, co mate, ja si obstaram provozni rad strelnice a balistickou zpravu a poslu to na mistnaky do VB, na prislne OSZBM a zajdu s tim na MVCR za Backovskou, at se mi vyjadri. Kdyz jste tak kristalove cisti, neni se ceho bat, ne?
A nechci za to ani prachy ;-)
Chci za to jedinou vec...
Kdyz bude strelnice VB i jen na minutu omezena na provozu kvuli tomu, co na tech videich je, vystoupite a verejne se omluvite, ze zavreni strelnice je vase chyba a uhradite majiteli ztraty na vydelku.
Kdyz se nestane nic, nasypu si popel na hlavu ja...
Ferova nabidka, ne?
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.

Příspěvek od SOCP » čtv 07.8.2014, 0:02

Jenom ode me i kdyz nejsem ten hlavni, pouze pozorovatel.

Prirovnani: "motorkari by taky nemeli radost, kdyby nejaka skupina propagovala sestrelovani chodcu motorkama na chodniku"
na to jsem argument psal, jezdeni na motorce po chodniku je prestupek mozna trestny cin proto se to neda srovnat s tim co resime.

Argument: "Jste volove, proc to vubec resite, neni chlapske vzit videa a vsude je sirit a pomlouvat"
Muj komentar: "Kdo ze zde pritomnych nejake video siril? Delaji to jen RU a JH a biji se do prsou, jak na tom neni nic spatneho".
Psalo se ze uz se to zacina sirit a uz se o tom mluvi v negativnim smyslu.

Naproti tomu:
Narazka: "strejcove na strelnici stoji zakloneni a strili po vsem"
Ja se ptam:
a) tys to videl? Ano , mnohokrat, tim hlavne myslim naproste ignorovani finger discipline, mireni hlavni prakticky kamkoli at uz mezi strelbou nebo pri manipulaci, kontrolovani zbrane mezi a po strelbe atd..
b) je nekdo z nich tak blbej, aby se u toho natacel a daval to na yuotube? Ano , byla to nekolikrat jejich hlavni napln , foceni a nataceni.
c) kdyz uz jo, nedostane tam od vsech pojeb, at s tim jde do prdele a smaze to? Ne dle meho naopak.

Dodejte mi vsechna videa, co mate, ja si obstaram provozni rad strelnice a balistickou zpravu a poslu to na mistnaky do VB, na prislne OSZBM a zajdu s tim na MVCR za Backovskou, at se mi vyjadri. Kdyz jste tak kristalove cisti, neni se ceho bat, ne?
Tohle Vam prijde normalni? Tohle je presne chovani Franty Cechacka co sedi u TV noha. Pro me je tohle co jste napsal neco naprosto neuveritelneho.
Naposledy upravil(a) SOCP dne čtv 07.8.2014, 0:41, celkem upraveno 2 x.

Příspěvek od SOCP » čtv 07.8.2014, 0:13

jo a strelnice NENI KOMERCNI...

Příspěvek od Int1m1thy » čtv 07.8.2014, 3:17

Jsme proste Cesi narod ******** praskacu, ******** hlavne kdyz nekdo neco ma a ja ne tak se to musi zakazat, nekdo dela neco jinak nez ja a je to pro me divny tak to taky zakazem.

Chapu kde se to bere, chapu to ze stejnej pristup maji lidi co se staraj o LOS ( nic jinyho skoro neni, tak musim drzet hubu a prispusobit, kdyz se ucastnim ) to sami by mohli lidi tady vuci DRILLUM... kam stejne ani vetsina nejde a jenom mekta ze tam nekdy nekde neco mozna mohl udelat jinak nez by eventuelne mel. Dalsich XXXX pripadu stejnejch se da najit i na LOS videich, ale jelikoz je to jeste ,,normalni´´ tak se mlci. Jakmile nekdo pride s necim trochu jinym tak je to uz spatne...

PS: nic nemam spolecnyho s Drilly.cz, nikdy sem tam ani nebyl. Jenom nesnasim zastaralost a naprostou averzi vuci necemu jinymu a eventuelne i novejsimu a logictejsimu.

Souhlasim s AY ze LidoveObrannaStrelba nema nic s obranou strelbou spolecnyho, souhlasim s CMK kdyz 90% lidi je proti drillum aby se publikovali verejne videa, kde by mohl eventuelne nakej tunta neco najit protoze sleduje kazdej frame videa, a vzrusta zde spolecenska poptavka po inkvizici vuci Drillum...
G17gen4

Příspěvek od AREYOU » čtv 07.8.2014, 7:04

cmk
když ti to všechno dodáme můžeš tady říct co by tě k tomu vůbec vedlo? Jo, aha zájem široké střelecké veřejnosti a podobný kecy...ve skutečnosti lidi jako ty "aktivní blbci" jsou nejhorším nepřítelem "střelecké veřejnosti".
Mohu chodit po střelnici a natáčet a fotit co všechno je rozstříleno a pak s tím otravovat kde koho, abych dosáhl zavření střelnice, ale proč bych to jako měl dělat....co by mě k tomu jako vedlo, jj vlastně jde o dobro střelecké komunity :huh: .

Dále se s tebou již vůbec nehodlám bavit už jsi se vybarvil dost (my nebudeme řešit LOS a budeme si hledět svého vy udělejte to samé). Pokud NE třeba by jsme mohli s Hawkem ukončit drilly a začít dělat "prospěšnou činnost" pro střeleckou komunitu chodit fotit a bonzovat.

cmk

Příspěvek od cmk » čtv 07.8.2014, 9:04

Naprosto presne jsem vedel, ze naprosto prekroutis, co rikam...

Ja to NABIZIM, ja tim nevyhrozuji ani to nechci realne udelat !!!

A to, ze to na Tebe pusobi jak hadr na bejka a zase vidís rude - to je snad dost jasnej dukaz, ze nechces, aby se to k nekomu dostalo !!!

Tak proc to doprdele na ten web o sve vuli davas?
Tim tu "prospěšnou cinnost" uz davno delas a ty jsi ten praskac... Jeste navíc tak blbej, ze praskas sebe a biješ se tu do prsou, jak je to super...
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.

Partner MujGLOCK

Příspěvek od john.hawk » čtv 07.8.2014, 9:21

CMK: psal jsem ti to do soukromé zprávy a napíšu to tedy ještě jednu a veřejně : Nejsi jediný, kdo si s Bačkovskou z MV dopisoval..viz debata o střelbě do valu..jestli si myslíš že neumím psát a že nemám datovku tak se pleteš..
for Mara : a já myslel že když zavřu oči že odcházíš.. no asi nejsi tak zásadový co ?
Mně by zajímalo jestli se i u hradní stráže střílí low prone a jestli ze střeleb můžeš poslat video..:)
Pokud tě něco zajímá, pošli seznam otázek..

Zpět na „OFF TOPIC - BEZ ZAMĚŘENÍ“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz