CRYWOLF - co s ním?
Různé existence vyskytující se (nejenom) na našem fóru
osobně mám off topic poměrně v prdeli a nedělá mě to problém,ovšem řekl bych Bigglesi že ten svůj proamerickej postoj sereš naprosto všude, což je u levicově smýšlejícího člověka o to zvláštnější
Zbraň: Glock 26, Steyr L9A1
Hmm, tak to máš Jasiku asi na mysli zcela jiného Bigglese, ten, kterého já znám z tohohole fóra, je přisprostlý hulvát, který neodstatek argumentů řeší tím, že své oponenty uráží a který to tady už několika lidem docela znechutil. Ale zřejmě to bude něčí velmi dobrý známý, když mu prochází neustálé porušování závazných pravidel tohoto fóra, konkrétně bodu číslo 2.Jasik píše:Biggles, je člověk, který holt bojuje argumenty, bojuje slovem a snaží se přimět čtenáře aby se "chytnul za rypák".
A právě díky němu a jeho stylu "argumentace", se původně snad gentlemanský klub stal nádražním pajzlem.
Rostar - také doporučuji Frantovo řešení, nechceš-li ovšem - dle hrdiny páně Cervantese - zakoušet boj s větrnými mlýny.

Larsi, nedostatek argumentů? Povídej mi ještě chvíli o tom

pokud ses dočetl až sem a najednou si nejsi jist, zdali se chceš přidat ke střelecké komunitě, protože by ses za ni musel stydět a obáváš se agresivních jedinců, co ti pořád chtějí něco dokazovat, pak věz, že tvé obavy jsou zbytečné. Naopak, na střelnici se setkáš se spoustou příjemných lidí. Možná se všemi nebudeš kamarádit, ale buď bez obav. Nikdo se tam k tobě nebude chovat tak, jak to vidíš zde. Pokud si nemáš chuť kazit náladu podobnými diskusemi, musíš si bohužel najít jiné fórum. Tam, kde ti navíc nebude hrozit, že z tebe udělají "exota", když budeš jiný než ostatní.
Ja jsem naopak presvedcen, ze pokud to nekdo docetl az sem, tak moc dobre vi, co je CRYWOLF zac. Vis, kdo u nas chce zasevat vitr, tak s pravdepodobnosti hranicici s jistotu tu bouri sklidi...
Mimochodem, tahle sekce je zamerne mimo hlavni temata (navic pod sekci OFF TOPIC) a neni nic jednodussiho, nez ji necist.
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Zbraň: 3 kusy

ČZ 85, ČZ 50, Walther PPK, NP22, Auto-Ordnance 1911A1 WWII, SIG P239, BARK9

https://www.facebook.com/superlevnenoze
Zbraň: Glock 17 gen 4.
no jestli je admin stránky tak co jsem četl reaguje normálně klidně a rozumě naopak nekteři lide tam vyložene pouze provokují 0.o

PS: Rád bych ještě dodal že pan CryWolf je skutečně magor, ale normální by bylo ho vybanovat již asi tak před 140 stránkami a dále se jím nezabývat. A když už si někteří dali tu práci ho tak důkladně proklepnout, tak měli vskutku vyrozumět patřičné úřady o jeho nebezpečném vystupování, protože je to nepochybně osoba které zbraň do rukou nepatří. Možná by tak udělalo toto fórum něco prospěšného pro "střeleckou veřejnost".

S železnou pravidelností se napříč netem objevujou uplakánci, kteří mají neodbytný pocit, že je někdo zvědav na jejich uslzenej odchod...
Koukám že ses v těch mých větách poznal. Může mi někdo poradit jak smažu profil, abych ten svůj uslzený odchod dokončil. Nějak to nemohu najít.

G17gen4

Ale áno, už jsem se na majstra vykvák. Nebejt upozorněn tak jsem tenhlecten šperk propás.

Matthew Black Wolf píše:mladý muž však není učen správně,při posledním vyhození zásobníku protáhne závěr třikrát ale již neprovede tzv. ranu jistoty která je součást standartní vybíjecí procedůry jak v realnem životě tak například v IPSC nicméně považujme to za malý nedostatek vinou otce.
To se mi líbí · Odpovědět · Zpráva · Včera v 15:53

A pro další zasmání doporučím: https://www.facebook.com/duoclubdance

Crywolf: Mýtus?Realita? Desinformace ? Vtip? kdoví...jedno je však jisté,CRYWOLF JE LEGENDA !!!