CRYWOLF - co s ním?
Různé existence vyskytující se (nejenom) na našem fóru
Zbraň: 3 kusy
Re: CRYWOLF - co s ním?
Šestku nech prosím v klidu.
https://60569.myshoptet.com/kapesni-noze/
Ach jo,proč ty brambůrky nejsou stejně tlusté

https://www.facebook.com/bohemiachipsfa ... 2960246400

Zbraň: Glock 26...mimo jiné

Zbraň: G17 gen 4, g43

http://www.nightlinx.com/events/eventde ... 5739525481
Matěj si chce pro sebe a své přátelé koupit láhev sektu za 200-250,možná i dvě, haj klás jak hoviedzo.
Že bych se taky na tu VIP party do Ostravy vypravil? No to jsem nežral toto, jak mi češi říkáme ou maj gád!

VIP exot fóra
Zbraň: CZ75 Compact,858,

To si mám představit něco jako tohle?CRYWOLF píše:jelikož nás bude sedět v jednom boxu, rozuměj stůl a sedačka dookola 7 ,nebot 7 vstupenek jsme platili dohromady

Jo a mohl bych tedy přijít s tebou strávit nový rok i já mistře?Občas sem tu měl pocit,jako že mě nemáš rádMatthew Black Wolf ty vole aby ses z ni nepossss pry já kolega a ona ona tam jde s více lidma a ty ses jen přivtěrkoval to je cely system ja s kamosem nemam duvod k nekomu sedat mame box vystlany pravou liščí kožešinou na stolkách šnečí kaviar vibrační sedačky a vlastni hostesku mohl si sedět s nami ale pan satmari jeden z nemnoha zamilovaných tady do janči prostě musí jít k ní chapu utikej než ti uteče
Dec 16, 2015 8:04:08 am

nevidím důvod, proč se smát dvěma lahvím Bohemky. Dobrou zábavu může přemíra alkoholu stejně dobře umrtvit jako povznést. Zábava je přeci jen dána hlavně lidma, kteří se na ní podílejí. Pevně věřím tomu, že Matěj své pozvání ke stolu myslí vážně a každý jeden z vás má možnost na oslavu konce roku přijít a s Matějem se na zábavě v klubu (tedy alespoň u dané stolu určitě) podílet.
Matěj tady před časem popřál hezké prožití Svátků, teď navíc pozývá na Silvestr Párty, takže má-li někdo chuť, nechť se přidá. Příležitost tedy je.
Matěji,
za sebe si myslím, žes udělal chybu, kdyžs nepřijel na Sraz a ani jednou nepřijal výzvu ke střelecké soukromé soutěži. Zvedlo by ti to prestiž i v případě prohry na plné čáře. Těžko najdeš někoho odtud, kdo bude mít chuť obětovat poslední večer a noc starého roku pro navazování osobního kontaktu s tebou. To je prostě, dle mého úsudku, holý fakt. Pokud ti to však vyjde a někdo z místních za tebou dorazí, budu to brát jako tvé malé vítězství.
Hodně štěstí

VIP exot fóra
Zbraň: CZ75 Compact,858,
nepřijel jsem z důvodu toho,že jsem nevěděl jak začít..prostě nazdar všichni já jsem Crywolf??? Asi bych tohle nedal jsem spiše introvert ikdyž chápu někteří si ted řeknou proč tedy některým nadávám po netu...prostě štvu lidi rád

Zbraň: 3 kusy

Preber si vse jeste jednou. Dukladne. Pak jeste jednou a pak teprve hledej chybu u druhych. Ze ses obcas choval, mirne receno, divne, to je velke casti zdejsich u zadele. Jedno ti ale spousta chlapu a zenskych odsud proste nemuze zapomenout a rozhodne nad tim nemachne rukou. Moc dobre vis o co jde.
Presto ti nekteri dali moznost prijit si to obhajit ci osvetlit. Ani jednou jsi to nevzal. Tva volba, tve rozhodnuti. Ja uz ti k tomu vsemu sve napsal pred lety a nehodlam na tom zmenit ani pismeno. A ze te minulost dozene, to uz ti nejspise zacina byt jasne.
Podle mne jsi ted zacal dobre. Sypes si popel na hlavu a snad i zacinas uznavat sve, hodne chybne, kroky. To je dobre. Jen je to teprve zacatek cesty. Zacni si vyrovnavat osobni dluhy a zacne se ti darit. Zacne se vse obracet zpet. Jen necekej zisk, tohle neni byznys.
Jo, hlavne si to nepodelej nejakou svou vybusnou eskapadou, vrhne te to jen zase zpet. Mas mozna zase jednou stesti v tom, ze ti zivot prihodil sanci na zmenu, takze jestli mas chut neco zmenit, snaz se

PS: Všimli jste si toho šlicu?Mistr asi dostal teleskopem nebo dildem od amanta