CRYWOLF - co s ním?

Různé existence vyskytující se (nejenom) na našem fóru

Co s ním?

ban
91
22%
nechat si ho pro zpestření (i králové si drželi zrůdičky pro pobavení)
75
18%
ignorovat a nepřispívat
42
10%
snažit se ho zcivilizivat
9
2%
není majitelem ZP ani by být neměl
47
11%
je to blázen
58
14%
je to prudič (troll)
37
9%
IQ - 50 - 100b.
41
10%
IQ - 100 - 150b.
4
1%
IQ - nad 150b.
5
1%

Celkem hlasů: 409

Re: CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od Ssssnejk » stř 23.12.2015, 13:04

Nejzábavnější na tý diskuzi k Silvestru v baru Duo je, že polovice komentujících jsou mistrova alterega:
Milanem C(D)ementem počínajíc a Petruškou končíc.

Příspěvek od Sailor » stř 23.12.2015, 13:57

Tak pana Milana Cementa už známe z inzerátú,že :lol:
Glock 26 gen.4,Glock 42,CZ 75,Colt Huntsman,Mossberg Maverick 88,FN Baby Browning

VIP exot fóra
VIP exot fóra

Zbraň: CZ75 Compact,858,

Příspěvek od CRYWOLF » pát 01.1.2016, 13:33

Tak se opět ukazuje,že nejen rok 2012 ale i2016 bude bohatý........

nebudu zde mařit slovy jako stalking ,šíření pomluvy,či cyberšikana protože namísto abych seděl s právnikem v kanclu kvuli dvoum debilům z tohot fora ( většina sou vcelku v pohodě jen urýpaní) tak přátelé kdo napsal majitelde duo clubu :D upřimnou soustrast tak to bylo dětisnké a ubohé za prve kdo mě zná ví že jsem uplně v pohodě člověk a nějake pomluvy nikoho nezajimaji ale za druhé asi dotyčný chtěl oduvodnit náš malý spor mezi mnou a duo clubem abych to vysvětlil .) Duo bar jsem navštivil X měsicu zpět jako neprosperujici club a majitelka uznala že je to v haji s lidma tk jsem se nabidl že zkusim já a kamarád trošku dostat club mezi lidi tk jsme lepili mezi svátky plakáty udělali nake udalosti apodobně.Bohužel nám začlo vadit, že za vše co jsme pro clubu udělali např completní catherig externí službou tk nebylo jediného vděku či špetky ocenění...Ba naopak provozní který tam děla DJe byl ještě spiše protinam Tk jsem mu řekl že hraje sračky na které nikdy moc lidi nedojde že na ostravsku je uplně jina hudba a taky že jako provozni selhal uplně všim ale uplně vejdu do clubu a vidim milion chyb... za nejzásadnějši vidim otviraci dobu která se neshoduje s inzerovanou někdy je tam tk někdy tk a někdy zase jinak.... toho je važně víc.... takže jsem s duem definitivně skončil a opět navštěvuji kvalitní a prověřené podniky u kterých je zkazník ceněným hostem.. btw když sem majitelce řekl že zamnou byli 4 kamarádi že dotyčny hraje STRAŠNĚ řkla mi komu se to nelibi at tahne do řiti tj citace..... :)) to neni normalni nezajem io zakazniky a jejich nazor kor když vedu clubu který tu začíná a uctu a respekt a návštěvnost si musí zasloužit !
vážně vás baví rozesilat ty hloupe pomluvy??? na každe strance kde se hnu?? ano?? tk pokračujte docela mi to pomáhá něco zjistit :))) diky a čau
btw jak jste oslavili silvestra?? pecka?
Crywolf: Mýtus?Realita? Desinformace ? Vtip? kdoví...jedno je však jisté,CRYWOLF JE LEGENDA !!!

VIP člen

Zbraň: GLOCK 19

Příspěvek od S474N » pát 01.1.2016, 13:38

Sice nevim co kdo poslal, ale nejak nechapu jedine, v tom klubu te teda nechtej videt a ty nam o tom places tady? Nicmene tak jako ses nechtel vzdat nas, tak se asi nechces vzdat toho klubu. Normalni clovek by se provozni nedoprosoval a odesel by. Ovsem ty musis mit vzdycky neco extra a i kdyz ti rekne na plnou pusu, ze mas tahnout, tak tam stejne lezes dal.
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek

VIP exot fóra
VIP exot fóra

Příspěvek od CRYWOLF » pát 01.1.2016, 13:58

ahoj Satane bud s podravem i v novém roce.
Je to úplně jinak když mi majitelka řekla že je ji to jedno a že maji ,,svou,, koncepci a že komu se hudba zminěneho dje nelibi at táhne má odpověd byla že já kamarádi budeme jako prvni a 6 se nas ten večer sebralo ke konkurenci..Dále jsme přišli někteří vrátit již zakoupené lístky na silvestrovskou akci s oduvodněnim že Provozni clubu selhal a jako DJ také, a že nechci slavit silvestr v podniku s 20 skalnimi fanoušky od te doby pruser zase jsem nejhorši jen protože jsem si dovolil napsat že hudba je tam na pikaču a proto již nechci chodit do dua a chci na něj zapomenout a v tom mi majitelka napsala že jeden z vás poslali text něco jako upřimnost soustrast stali jste se terčem tohoto debilka a odkaz na toto forum ...toto je už regulerní šíření pomluvy a tedy přečin proti občanskému soužití.Upřimně mi ještě vaše jednání v životě nikdy neuškodilo a často paradoxně naopak takže zatim nejsem rozhodlý dát to nechat prošetřit k vyšším organům.Nicmeně někteří z rozumných zde už asi tuší ,že jednání některých zdějších členů je jži silně přes čaru .
Crywolf: Mýtus?Realita? Desinformace ? Vtip? kdoví...jedno je však jisté,CRYWOLF JE LEGENDA !!!

VIP člen

Příspěvek od reddog » pát 01.1.2016, 14:10

Mateji,
Priste pis srozumitelneji. Nedodat ten dalsi koment, tak jsem vubec nepobral, co zde chces sdelit. Je divne, ze stale nachazis chyby jinde. X mesicu navstevujes bar, delas promo, snazis se o buhvico. A ono se to pos...e ausgerechnet na Silvestra. Divne jak svina. At uz ti nekdo "uskodil" jakkoli, poslanim odkazu na MG to nejspise nebude. Pokud bys byl v jadru ten dobry synek, za ktereho se vsude na netu vydavas, tak by lide na "pomluvy" nejspise nic nedali a nejspise by tve cenne rady a pomoc navic i vyhledavali. Neco v tom tvem popisu situace zasadne skripe. Pridavam se k Certovi. Proste tam nechod, neres je, nechej je vlastnimu osudu. Dost mne dostalo i to, ze pises: "nekteri jsme prisli vratit listky". To jako znamena, zes delal promo akci, u ktere jsi ani nevedel co na ni bude, nebo te podvedli a sami zmenili inzerovany zpusob zabavy??

VIP člen

Příspěvek od S474N » pát 01.1.2016, 15:32

reddog: ja to pochopil tak, ze se mistr se svym haremem "urazil" a chtel vratit listky, respektive asi chtel vratit penize a bylo mu nasrano *3* No a v realu to bylo tak, ze von a jeho kamos (tedy dva exoti) dluzili nekomu penize a tohle je napadlo, jak umaznout aspon cast dluhu *88* *40* :lol:

Obrázek

VIP člen

Příspěvek od reddog » pát 01.1.2016, 16:31

Uff, zajimave

Zbraň: 3 kusy

Příspěvek od Carloss » pát 01.1.2016, 17:08

Já zase nechápu, jak může někdo poslání linku a nějakou veřejnou stránku považovat za pomluvu, neboco... A už vůbec nechápu, co se na muzice nějakého klubu CW nelíbí... On většinou každý klub je nějak zaměřenej a tak to má svý zákazníky. A komu se to nelíbí, tak nejde tam, ale jinam. Nemluvě o tom, že to, co jsem od CW viděl/slyšel, tak mi teda jako superkulturní a nejdokonalejší teda fak nepřišlo. Ale to už je na vkusu každého soudruha. Ale to zase nechápe CW, jakož i mnoho jiných životních situací.
ČZ 85, ČZ 50, Walther PPK, NP22, Auto-Ordnance 1911A1 WWII, SIG P239, BARK9

Příspěvek od dr.know » pát 01.1.2016, 18:11

Smarja panno celej trnu,aby to crywolf nedal prosetrit k "vyssim organum"! :lol:

VIP člen

Příspěvek od S474N » pát 01.1.2016, 18:58

dr.know: no ty si z toho delas sice srandu, ale pravdou je, ze my ostatni jsme vyklepani. Ja se nejvic obavam waterboardingu doplneneho mlacenim tel.seznamem u vyslechu *40*

Obrázek

VIP exot fóra
VIP exot fóra

Příspěvek od CRYWOLF » pát 01.1.2016, 20:03

Ano dělali jsme tomuto clubu promo specialně na akci silvestr 2015 aby se o něm dovědělo víc lidí z města.Během dvou týdnu jsme objevili nějaké nedostatky ve způsobu vedení clubu a to i po vzaní v potaz fakt,že sami majitelé mají právo rozhodovat a právo určit si co a jak bude.Nicméně mou prioritou bylo udělat ze zmíněneho podniku club úspěšný a oblíbený,proto jsem podotkl na některé věci zejména na fakt,že DJ je zcela svým reperotarem mimo mísu VĚTŠINY z lidí z našeho města.(bohužel toto byl olej do ohně když jsem s tímto přišel)Jak to tak už v česku bývá snaha byla potrestána a byl jsem ten nejhorší,proot jsem se nakonec rozhodl vrátit listkya vzít si peníze zpět a jít k odzkoušené konkurenci :) to že někdo napsal z MG by už nic nezměnilo tak či tak prostě sem se trošku ve zlém s němi rozešel snad už o tom clubu neuslyším,hodim to za hlavu a budu chodit za zabavou jinde. třeba zde na forum..Někteří mne svými mýlkami a doměnkami pobaví lépe než špičkový DJ za mixem... dokonce ani u výměny manželek se tolik nenasměji. Hezký den všem.

Zbraň: 3 kusy

Příspěvek od Carloss » pát 01.1.2016, 20:27

Dalši odborník, co se pasuje za mluvčího nějaké "většiny"...
ČZ 85, ČZ 50, Walther PPK, NP22, Auto-Ordnance 1911A1 WWII, SIG P239, BARK9

Zbraň: ANO

Příspěvek od havran » pát 01.1.2016, 20:36

Hele, Matýsku, je vůbec někde někdo s kým jsi se ve zlým nerozesel? Případně rozešel v dobrým, nebo dokonce nerozesel vůbec (po tom co Tě poznal)?

VIP člen

Příspěvek od reddog » pát 01.1.2016, 21:15

Matěji,
takže ty se snažíš majitelům klubu pomoct. Proč? Peníze? Osobní prospěch v podobě free drinků?? Pocit sounáležitosti s majiteli klubu?

Nemůžu si pomoct, ale celé mi to přijde tak, že někdo lžiakcí chce dosáhnout zisku. Jakobych to už někdy podobně viděl i tady v tomto topu. Něco je tedy strukturálně špatně. Ale třeba tomu vůbec nerozumím a nejsem dostatečně vzdělaný na tak odborný stupeň marketingu.

VIP člen

Příspěvek od S474N » pát 01.1.2016, 21:34

Aneb Matej uznavanym marketakem? No nevim, ale nechat si radit od zivotniho zoufalce, kterej se zmohl maximalne na ojebani x lidi na smejdsky zbozi nebo vraky aut? To chce teda opravdu bud hodne fantazie nebo hodne zbytkace po megaparty v "clubu" (cti vylili se krabicakem z Teska a pozvraceli v parku lavicku).

Obrázek

Zbraň: velký pyj

Příspěvek od kolemjdouci » sob 02.1.2016, 12:13

Jak to vypadá, Crywolf je přes snahu některých uživatelů stále legálně ozbrojen. Asi by se fakt ty zbraně měly zakázat, když to může mít takovej maor, to radši, ať to nemá nikdo. :bomb:

Zbraň: Glock 26...mimo jiné

Příspěvek od jost » sob 02.1.2016, 12:23

jeden příspěvek a hned takový kokotovský :roll: :lol: copak ty jsi za ubožáčka ??
Nj takže když nekdo řídí jak magor tak zakážeme všechny auta :wink: že :lol:
hmm asi musíš být mimořádně zakomplexovaný jedinec pokud ti stálo za to se zaregistrovat jen kvůli napsání takové hlouposti zase jedním příspěvkem se pasovat na exota taky není jen tak :lol: to chce fakt mimořádné ,,kvality" *44*

VIP člen

Příspěvek od reddog » sob 02.1.2016, 13:23

kolemjdoucí:
mohu se zeptat? čí snahu máte na mysli?? dotkne se přímo Vás případný zákaz držení střelných zbraní na území naší republiky??

Zbraň: velký pyj

Příspěvek od kolemjdouci » sob 02.1.2016, 14:18

Zákaz mě samotného nepostihne, protože nic takovýho nemám, tudíž mi není co zakázat. Tudíž je mi to s prominutím fuk, jestli to zakáže EU, NWO, nebo třeba Ilumináti. To, že na to doplatí i hodní střelci, je sice nemilé, ale vy sami máte mít zájem na tom, abyste pomohli exoty ala Crywolf odfiltrovat. A i když jste se o to snažili, systémem to neprošlo a Crywolf běhá dál po světě s legálními zbraněmi. A proto je třeba tento systém nahradit. A je mi fuk, jak.

Jost: jsem jen ubožáček, kterého se osobně dotkl průser v UB. A když jsem narazil na tohle vlákno, tak mi to stálo se za to registrovat. Promiň, zřejmě se nemůžu intelektuálně rovnat s tvou osobností a tudíž ve tvých očích píšu pouhé hlouposti.

Ale jak je vidět, není zájem. No třeba ta EU pomůže.

Hezký den

Zpět na „Exoti na fóru“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz