Příspěvek
od CRYWOLF » sob 07.1.2017, 9:16
Havránku,špatný je,že vím kdo je ta jistá osoba,a ještě horší je,že to tu nikdy nenapíše,a ty taky ne...zaprvé cokoliv napíše musí být ze strany té osoby lež,rozhodně nikde nic neválím jak tu řikáte a rozhodně se nic nezhoršuje:)(pozor na kyberšikanu,šíření poplašných zpráv,a veřejné znevažování důstojnosti a společenského postavení osob) Nicméně,vzhledem k tomu ,že si sakra nenechám ,,s*át,, na hlavu natož tak na svou nejslavnější přezdívku,tak cokoliv bude špatně a proti mě,hlásím okamžitě tentýž den na PČR.Jinak,jistě víte,že mi končil ZP(počítat musí umět i banda hlupáků)
no a můj připitomělý zástup za mou lékařku mě na pozdrav dobrý den pane doktore odpověděl s kartou v ruce psycholog... řikam vy jste pil ?? a on ne ale bral jste ve školce prášky na sklidnění

řikam jo na prvním stupní jsem byl rebel to nějak souvisí?? a on chci mít jistotu zbran není perníček ikdyž vím,že auto je horší...řikam raději se rozhodněte jinak,doktorů je více a znamylekař.cz už je i tak plný oprávněnýh pomluv o vás.... )
a on mě to nezajímá.běžte,nebo vám způsobilost vemu hned!!!.. Tímto rozhodnutím mě sakra urazil,protože nejen ,že jsem již státem vyzkoušený držitel ale navíc,jsem zcela zdráv. začal řvát a nadávat do kurev

takže jsem ho mohl obvinit z rozporu s lékařským kodexem

:D debííííílek jak ja s oblibou říkám,omylem vystudovaný co ničí lidem životy...
fajn. už to mám za sebou ,nejvíc jsem se bal takového toho testu byly tam čmaranice, a sice mi skoro všechny připominaly naštvanou vlčí masku(BO!!!sem crywolf) ,raději jsem zvolil mirnější představy a u jedne naopak tu nejdrsnější

no prostě sem popustil trošku uzdu fantazie. a světe div se prošel jsem,agresi nějakou mám no řikam no kdyby ne asi těžko třískam do terče z pistole až kusy papíru lítaj

emočně stabilní

(proto se nerozbrečím u každé sceny v titanicu)

prý neshledali důvod k nevydáni ZP sk.E

tak aby jooo krucifix
jinak nemusíte se toho bát,asi se to zvládnout dá skoro vždy, platil jsem bohužel 2700 kč :// které ted budu chtít po svém (už bývalém) lékaři.Ten nový lékař jen kroutil hlavou a nechapal........ dám vám radu,berte to radu jako od profesionala který se věnuje zbraním a mezilidským vztahům,pokud vás lékař pošle na vyšetření vysmějte se mu zhluboka do chřtánu a to jemu i jeho úsudku a okamžitě změnte lékaře..... ušetříte trojec... a spousta nervů a cestováni !!!!
poprosím současně admina zda by byl tak moc hodný a vpustil mě do téémat o dlouhých zbraníh,potřebuju WIN 700 308ku a potřebuju něco pořešit.Děkuju
btw.toto forum je plné totalních hlupáků kteří si na mé slávě a obrovských tvrdě vystudovaných znalostech honí svoje malé trapné ego,ale také jsou tu skvělí lidé kteří znaji pojmy jako vzájemná úcta,pokora,pochopení. a s těmito se chi nadále zde bavit.
co je přínosem tohoto článku? Tentokrát je Crywolf při vás.nabádám vás !! bojujte za svá práva a za svou čest a důstojné postavení ve společnosti.Nenechte se lékařem chodícím v džínách a triku nadavajíc sprostě před pacienty znevážit a to jakýmkoliv způsobem.Stůjte si za svým, jsme ve svobodné zemi.Budte zodpovědní k sobě i k okolí,špatné hante,dobré jen chvalte a važte si každého DOBRÉHO člověka ve vašem okolí....je jich totiž málo a čím dál méně a dneska spíše vládné egoismus,apatie,sobectví,arogance.
Crywolf
Crywolf: Mýtus?Realita? Desinformace ? Vtip? kdoví...jedno je však jisté,CRYWOLF JE LEGENDA !!!