07.-09.06.2013 - VI. Velký letní sraz MujGLOCK - Velká Bíteš
Srazy které pořádá MujGLOCK, včetně pátečních dýchánků
MujGLOCK team
Zbraň: G17, G43, CZ858
Re: 07.-09.06.2013 - VI. Velký letní sraz MujGLOCK - Velká B
cipis - Ty si tam byl nebo ne? Pokud ne, vydrž, video se upravuje.
Asi bude nej. to dát vše do galerií na MG stránkách. Snad to bude co nejdřív už jsem natěšenej.
Jó a ty videa ze simulací budou kde? Bude to "utajovaný materiál" a nebo půjdou taky na net?
Jó a ty videa ze simulací budou kde? Bude to "utajovaný materiál" a nebo půjdou taky na net?
cipis: už jede v pořádku, dočasně jsem ho stáhnul kvůli úpravám.
MujGLOCK team
Zbraň: G17, G43, CZ858
Soldier - nevím přesně jaká byla nakonec domluva mezi instruktorem a kameramany. Rozhodně ale nebude zveřejněno vše, ale v případě domluvy to bude poskytnuto pouze zúčastněným (proti prohlášení o dalším nešíření materiálu). Jelikož se jedná o "delikátní" materiál a v souvislosti se zákonem o ochraně osobních údajů atd. zveřejnění všeho prostě není možné.
Ostatní doplní kolegové, případně následně admin.
Ostatní doplní kolegové, případně následně admin.
Super, už koukám, díky. 
Nebyl jsem tam, měl jsem doma práci, tak jsem byl teď jen hodně zvědavý, co se tam dělo, a jak dopadla moje oblíbená střelnice po vašem nájezdu

Nebyl jsem tam, měl jsem doma práci, tak jsem byl teď jen hodně zvědavý, co se tam dělo, a jak dopadla moje oblíbená střelnice po vašem nájezdu

Tak ještě jednou já, abych se přidal do diskuse - ještě jednou děkuji všem organizátorům, ale hlavně i účastníkům za trpělivost s mojí osobou, protože jsem dnes ráno v nemocnici v Praze zjistil, že v nemocnici v Brně neumí číst, a místo 2 milionů jednotek, které jsem měl napsané mi píchali miliony 3, tak proto asi i ta zvýšená hyperaktivita i nad rámec mezí normální mé hyperaktivity (která i tak už je normálně únosná jen v malých dávkách - né celovíkendová dávka:D).
Děkuji Jašíkovi za to, že převzal zodpovědnost za takové stádo jako jsme my, a speciálně za mě a následně Hawkovi za to, že to vzal na sebe - dořešíme. A Jašíkovi se i ze srdce OMLOUVÁM, a slibuji, že příště mi může na začátku víkendu píchnout nějakou dávku sedativ na uklidnění
Díky RedDogovi za pěknou přezdívku, nýbrž trošku milnou, protože trigger happy jsem nebyl
maximálně co se světlic a šrapnelů týče. Doprovodný kouř a světlice lítající z pozadu i odpředu i ze stran a odevšud byli doprovodným jevem k Hawkovu "náhodnému" osvitu ... prostě jako na pláži Omaha .. lítá to ze všech stran a poraď si 
A nakonec díky Satanovi za to, že to vůbec bylo umožněno a za to, že akce takovéhoto typu tady máme - Nikola byla nadšená z toho, kolik se toho dozvěděla a překvapená z věcí, které by jí nikdy nenapadli, ale jsou vlastně důležité a jejich znalost je esenciální.
Honzo ala FRANTO !!!! Díky i Tobě, ale až příště půjdeme na někoho kdo krade železo, a ty pak utečeš a zapřeš mě, tak budu asi více Trigger Happy, než letos, a možná půjde něco omylem i do vlastních řad
:D:D (sranda)
Marek
Děkuji Jašíkovi za to, že převzal zodpovědnost za takové stádo jako jsme my, a speciálně za mě a následně Hawkovi za to, že to vzal na sebe - dořešíme. A Jašíkovi se i ze srdce OMLOUVÁM, a slibuji, že příště mi může na začátku víkendu píchnout nějakou dávku sedativ na uklidnění

Díky RedDogovi za pěknou přezdívku, nýbrž trošku milnou, protože trigger happy jsem nebyl

A nakonec díky Satanovi za to, že to vůbec bylo umožněno a za to, že akce takovéhoto typu tady máme - Nikola byla nadšená z toho, kolik se toho dozvěděla a překvapená z věcí, které by jí nikdy nenapadli, ale jsou vlastně důležité a jejich znalost je esenciální.
Honzo ala FRANTO !!!! Díky i Tobě, ale až příště půjdeme na někoho kdo krade železo, a ty pak utečeš a zapřeš mě, tak budu asi více Trigger Happy, než letos, a možná půjde něco omylem i do vlastních řad

Marek
Naposledy upravil(a) U.I. dne stř 20.4.2016, 9:21, celkem upraveno 1 x.
Zbraň: 6mmBB M4A1, WE Glock
být tebou, tak to trigger happy beru, je to parádní přezdívka a já bych tě podle toho identifikoval hned
každej je občas na zabití, ale to se všechno dá zvládnout. Rád jsem tě poznal a jak pojedeš do Brna, rád tě uvidím

každej je občas na zabití, ale to se všechno dá zvládnout. Rád jsem tě poznal a jak pojedeš do Brna, rád tě uvidím

iski: on uz tech prezdivek ma vic, nejpouzivanejsi posledni dobou je "baklažán"

Nicmene vzhledem k tem svetlicim bych spis navrhoval Mr. Flares

Nicmene vzhledem k tem svetlicim bych spis navrhoval Mr. Flares

| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

U.I.: Sranda musí být, i kdyby na chleba nebylo. Jen mě mrzí ta pouta .... že ti neseděla
S474N: Nejdřív jsme s panem Procházkou zkoumali brzdu na Marlinovi (prý je taky dělal), dozvěděl jsem se něco o jeho ostrostřelectví v armádě a pak pozorovali, jak se kouří z kopírky, a komentovali účinky ráží.
P.S.: Se zelím jsme looseři, někdo tam už rozstřeloval meloun. Ale podle výsledku zkoušky zelím muselo být všude červeno

S474N: Nejdřív jsme s panem Procházkou zkoumali brzdu na Marlinovi (prý je taky dělal), dozvěděl jsem se něco o jeho ostrostřelectví v armádě a pak pozorovali, jak se kouří z kopírky, a komentovali účinky ráží.
P.S.: Se zelím jsme looseři, někdo tam už rozstřeloval meloun. Ale podle výsledku zkoušky zelím muselo být všude červeno

maja: Meloun Nettik zavrhl, ze to dela nehoraznej borcus. 

Never argue with an idiot, they drag you down to their level and then beat you with experience.
Zbraň: 6mmBB M4A1, WE Glock
kolaCZek: tak pláštěnku nebo atombordel tam měl málo kdo 
Ale jednou bych to jako šokovku někomu udělal

Ale jednou bych to jako šokovku někomu udělal

neni problem, ale vezmu ho slugem nebo 308 nejmin z 10m a budes ten meloun drzet ty.
Meloun neni na kontaktni vzdalenost...ale ten kokos s tema 2,0mm brokama me teda zklamal...to jsem si tipoval ze prezije. A taky skoda ze se nestihlo to druhy zeli 308... tam bych se zase divil kdyby to zeli prezilo-coz se klidne muze stat
vyzkousim dodatecne a dodam video... 
Meloun neni na kontaktni vzdalenost...ale ten kokos s tema 2,0mm brokama me teda zklamal...to jsem si tipoval ze prezije. A taky skoda ze se nestihlo to druhy zeli 308... tam bych se zase divil kdyby to zeli prezilo-coz se klidne muze stat

Zeli spis neprezije .223ku nez .308ku. Ona je ta 223ka takova nestabilnejsi...
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.
Marecku, to nebyla prezdivka ode mne. Ja to psal, ze ne. Checheche, ale ta modrina na ruce mne boli jak svina. A k te fotce na benzince, si predstav, ze by se ti Bulhari lekli a trriger happy v praxi, muhehehe
................měli ti bulhaři nějakej nůž?.................no u Marka(jestli se tak jmenuje) je to vlastně jedno..ob se přizná k čemukoli 

No co, nejdriv tam posle dve tri svetlice, potom to docisti ostrou a ve finale u vyslechu rekne i cisla, co se v Sazce budou tahat druhej den. 

ale hovno....závolám, si právníka na místo činu,aby to vošéfoval,ale předtím si pohlídám nůž....no a když jsem tak hezky začal,tak to ulehčím i cajtům