Bezpecnostni agentury - skryte noseni

Vše o právu, zákonech, zbrojním průkazu a souvisejících věcech

VIP člen

Re: Bezpecnostni agentury - skryte noseni

Příspěvek od reddog » úte 11.12.2012, 17:19

KV:
A v tom to je. Moralku ma kazdy jinou, takze je treba primery a proto jsem dal zjevny mantinel, jako priklad. Kazdy az si v duchu zodpovi pred sebou, kde je jeho neprekrocitelna hranice.

Zbraň: GLOCK

Příspěvek od Kmoch Vladimír » úte 11.12.2012, 22:48

Deringer,mohu se zeptat koho ve svém příspěvku oslovuješ?Jsem to já(KV),nebo někdo jiný?Zdravím.
V nouzi poznáš -Jericho FB!

Zbraň: glock

Příspěvek od josuk » stř 12.12.2012, 9:01

k Deringerovi:
Jeho názor mi připadá jako typický názor středního proudu, 80% českých lidí, co nevidí nic divného na udávání, zřejmě nikdy nepochopí používání svého vlastního jména; propáníčka, jen aby si každý nedělal co ON SÁM SVOU VLASTNÍ HLAVOU uzná za správné, a hlavně a hlavně porušoval pravidla jedině potichu (!). Rozumim tomu, že Blesk je nejčtenější deník, rozumim tomu, že ten střední proud je to, co tu vládne (ne těch zbývajících pár intelektuálů a cvoků, co jim bohužel ta zpráva blesku o blondýně v bance unikla), takže děkuju Deringerovi za názor. :D

Zbraň: Walther PPQ

Příspěvek od Deringer » stř 12.12.2012, 10:35

Ano patrilo to ktobe KV.
Josuk: a co je divneho na tom, ze vetsinovy proud zastava nazor, ze zakony se maji dodrzovat?
Jedna pravni teorie rika, ze zakony se maji dodrzovat jen pokud nejsou zjevne nespravedlive (proti lidskosti atd). Pripada ti, ze zakaz noseni je nespravedlivy zakaz?
Nerikal sem, ze se pravidla maji porusovat potaji, ale napsal sem to, ze je vrchol drzosti, arogance nebo hlouposti kdyz se s tim jeste nekdo chlubi.
A je mi jedno jestli to pravidlo nekdo povazuje za spravne nebo spagne. Jednou to je v zakone, tak se to musi dodrzovat.
Priklad: jedes po silnici, tam dvojta cara a reknes si: no jo, ale zrovna v protismeru nic nejede a ja za ten horizont vidim dobre. Ta dvojta cara tady nema co delat, blbost. Sakra proc bych mel stat na cervenou kdyz nic nejede, ser na to... Preci si nemuze kazdy rozhodovat o tom jaky zakon je dobry a tim padem si vybirat ty ktere bude dodrzovat.
Za dalsi, kdyz si prectu novinkach nadpis clanku, tak sem ctenar blesku? Aha, to sem nevedel. Tak to si ho budu muset nejspis koupit.

Zbraň: Glock 26, Steyr L9A1

Příspěvek od Lars » stř 12.12.2012, 12:33

Rostar - můžeš nějak blíže specifikovat proč jsi přesvědčený o tom, že to předvolání bylo na základě udání z debaty na tomhle fóru? Dost pochybuji o tom, že by Ti to takhle oficiálně někdo od policie potvrdil. Pokud tomu tak není, tak se tady stylizuješ do role toho sice hodného, ale někým zlým odsud ublíženého.. :mad:
Osobně jsem přesvědčený, že tady sehrála roli spíše pravdivost pořekadla: tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu..., tzn. že už někomu došla trpělivost v reálu a ne v nějaké virtuální diskuzi.
A ještě mě tak napadá - byl jsi tam sám za sebe, nebo za celou BA? Ono na oznámení by stačila i ta dříve tady vypíchnutá fotka z Vašich stránek..

Jinak Deringer to v jedné věci trefil naprosto přesně - Rostar se poněkud zmýlil v očekávaných reakcích a svůj první příspěvek psal ve zjevném očekávání onoho (chlapským uznáváním znamenajícího) poplácávání po zádech.
Když takhle přestřelí anarchistická fetka, dá se to pochopit, že je mimo realitu. U člena a vedoucícho BA to považuji za (alespoň pro něj samotného) varovné.

Příspěvek od rostar » stř 12.12.2012, 14:15

Larsi, zřejmě trpíš značnou averzí vůči mé osobě. Je to Tvoje věc. Pomatené úvahy jak jsem se zmýlil v očekávání a jak očekávám poklepání na ramena snad ani nebudu rozebírat abych tím neurážel normální, soudné lidi na tomto foru.
Pouze jsem nasraně zareagoval a vstoupil do diskuse abych otevřeně presentoval jak to vidím já. To byla ta nějvětší chyba! To se asi kurva na stránkách pro lidi co mají radi zbraně nesmí!
Opisuji z úředního záznamu:
Vysvětlení bylo požadováno z důvodu:
Odhalení trestného činu nebo přestupku a jeho pachatele ve věci POSTOUPENÍ ANONYMNÍHO PODÁNÍ a bylo uskutečněno bez zbytečného odkladu po předchozí výzvě k dostavení na určené místo.
Postavení osoby: podezřelý

výňatek ze zápisu při vyšetřování:
.....je šetřeno v přímé souvislosti k vyjádření podezřelého v internetové diskuzi na portále www.mujglock.com, kde se vyjadřuje k tématu skrytého nošení zbraně při výkonu povolání pracovníka bezp. agentury, konkrétně jeho osoby.......
R
Si vis pacem, para bellum!

Příspěvek od Sailor » stř 12.12.2012, 16:19

Mě se furt nechce věřit,že by to byl někdo z fora
A taky nechápu proč teda taky nepodal oznámení na našeho mistra-exota který tu přiznával ob den mnohem horší přestupky(či trestné činy) než je neskryté nošení u rostára
Za mě-bylo to nefér.

PS:policie to být nemohla,schopní lidé řeší důležitější/smysluplnější věci a zbytek na vymyšlení tohodle nemá duševní potenciál :wink:
Glock 26 gen.4,Glock 42,CZ 75,Colt Huntsman,Mossberg Maverick 88,FN Baby Browning

Zbraň: Glock 26, Steyr L9A1

Příspěvek od Lars » stř 12.12.2012, 18:35

Rostar - mýlíš se, netrpím averzí vůči Tobě jako konkrétní osobě, na to Tě neznám, abych něco takového mohl cítit.
Jinak ano, měl jsem silnou averzi vůči Tvému prvotnímu vyjádření a že jsi ho psal s očekáváním souhlasné reakce, o tom se přít nebudu, nemyslím že bys mě uměl přesvědčit, že nikdo dobrovolně nepíchá do vosího hnízda, když očekává, že to co je před ním, je právě ono vosí hnízdo.. :lol:

Co se týká toho objasnění - děkuji za ně. A bohužel z toho pro mě vyplývají dvě věci: buď si člověk musí dávat mnohem větší pozor s kým se tady baví, nebo - a to mi přijde ještě horší - je tohle fórum monitorováno více, než jsme asi všichni předpokládali.

No a k tomu udání samotnému - vnitřně nesouhlasím s takovýmto řešením (a jednu dobu jsem si pohrával s myšlenkou, že si těch pár kiláků zajedu a omrknu situaci přímo na místě), ale na druhé straně nebudu zase moralizovat a snažit se vynášet nějaké soudy, co ještě morální je a co už ne, na to tady zjevně máme jiné odborníky.
Stalo se (a stát se nemělo) - a bohužel to na nás nevrhá moc dobré světlo.

VIP člen

Zbraň: GLOCK 19

Příspěvek od S474N » stř 12.12.2012, 18:59

Na druhou stranu - vzdyt to klidne muze byt cilena provokace ve smyslu zaset seminko "neduvery" mezi mistnimi diskutujicimi, vzdyt preci nikdo nikomu nemuze verit, aby me nahodou nenabonzoval! Nicmene jak jiz padlo, je zajimave, ze exot Crywolf tim sitem prosel "bez ztraty kyticky".
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek

VIP člen

Příspěvek od reddog » stř 12.12.2012, 21:12

Rostar:
To ze to udani padlo za diskuzi na MG jeste neznamena, ze to byl nekdo z mistnich. Osobne si spise tipnu, ze to klidne mohla byt i msta. Preci jen jsi konkurence pro jine a kdyz uz jsi si tady nabehl, klidne to mohl nekdo vy/zne uzit. Stale plati: komu ku prospechu. Nuz stalo se, posune te to urcite dal.
Tomik

Partner MujGLOCK

Příspěvek od john.hawk » čtv 13.12.2012, 10:23

to už je jedno jestli to byl místní nebo přespolní.. nemá na věc žádný vliv..stejně tak to mohl prásknout někdo z tvého okolí, bejvalej zaměstnanec a zamaskovat přes forum MG, nebo jsou zde orgáni zastoupeni od KGB/BIS/STBAC/PaCH kteří tě chtějí trošku podrbat..v rámci výchovy..přístě si dáš majzlíka.. :wink:
Podání vysvětlení je jednou z metod provádění šetření v rámci objasnění PŘ/TČ, pokud se sám nepráskneš je to ok.. Ledaže by ti natřeli tvoji zaměstnanci..ale to asi neklapne.. pak zbývají zprátelení Obvodáci a to by byli sami proti sobě.. takže jestli někdo něco napsal jménem Rostar na internet, a ty jsi to nebyl, nebo jsi to být nemohl ( služební cesta atd) nebo to byla osoba blízká nebo to byla dajaká studie do hlubin střelcové duše.. to není nijak právně postižitelné.. protože jako důkaz bohužel anonymní oznámení nestačí, a u správka není možné brát ani úřední záznam jako důkaz anýbrž pouze orientační pomůcku..
pokus bys z toho měl nějaké stíhy, písmni mi SZ a hodim na to čučku a poradím..

VIP člen

Příspěvek od S474N » čtv 13.12.2012, 10:27

john.hawk: ja myslim, ze z toho realne nic nebude, ze je to spis jenom takovy "klepnuti pres prsty" a jsem si jist, ze dotycny se z toho urcite pouci.

Obrázek

Příspěvek od rostar » úte 07.5.2013, 15:24

Tak včera v noci opět kontrola. Druhá od anonymního udání (alespoň co vím). Skoro půl směny za náma jezdilo "civilní" vozidlo a v něm dva týpci s videokamerou. Když už to bylo trapné, natáhli jsme je za sebou do úzké ulice. Zablokovali jsme je a skočili na ně s dotazem, proč nás sledují. Tak borci vytáhli placky. Myslím, že se po nocích pohybují horší zločinci než my. Ale na ty pak Policie nemůže mít čas, když se musí zabývat výplodem nějakého zakomplexovaného, udavačského sráče. Tímto ho zvu na pivo. Ukážu mu pěknou hospůdku, kam se chodíme s klukama občas odreagovat. R

Příspěvek od Sailor » úte 07.5.2013, 16:53

A nemá ta hospoda takovou tu šestihranou klec? :D :lol:
Už dříve sem se chtěl zeptat jak ti to dopadlo.Jinak souhlas,takhle bonzovat je vrchol sráčství. :!:
Glock 26 gen.4,Glock 42,CZ 75,Colt Huntsman,Mossberg Maverick 88,FN Baby Browning

VIP člen

Příspěvek od reddog » úte 07.5.2013, 17:15

Rostar:
Smutne. Preci jen, tohle muze byt i klasicka konkurencni "ferovka". Dulezite je spis to, zda tvoji kluci obstali.

Bohuzel, udavaci jsou spodina spolecnosti, akorat se na ne malokdy prijde. A to je moc velka skoda (i ja bych rad nekterym v mem okoli podekoval osobne, durazne osobne)

Příspěvek od rostar » úte 07.5.2013, 17:38

To je nápad, žádná hospoda. Do klece s ním :D Jo, u nás vše bez závad. Navíc jsme je v té uličce celkem vyškolili. V první chvíli se tvářili jako přistižení při lumpárně. Ale pak vytáhli placky, aby bylo jasné, kdo je pánem situace :) Už mně to ale fakt sere. Je pravda, že jsem měl držet hubu. Na druhé straně, když si pročítám některé příspěvky na různých forech, tak s přístupem přizdisráče-udávače, by už po některých jedincích měl skákat URNa. R

VIP člen

Příspěvek od S474N » úte 07.5.2013, 19:45

Taky po pravde nechapu, ze po tomhle nekdo skocil a naopak takovy Crywolf je beztak drzitelem zbrane/ZP i nadale.

Obrázek

Příspěvek od Sailor » úte 07.5.2013, 21:01

Páč mistrovi by bylo mnohem těžší něco dokázat,jesinka nepodala oznámení za ublížení na zdraví a že mistr něco psal na netu . . .?Rostar je prostě mnohem lehčí sousto.
Mě spíš zaráží,že na tom oddělení co to má na starosti není nikdo kdo by to smet ze stolu.
Od místních policistú furt slyším žvásty,že tam je plno kluku co se tu práci snaží dělat poctivě . . .

VIP člen

Příspěvek od S474N » úte 07.5.2013, 21:44

Sailor: no a co tady chces dokazovat? Vzdyt musi byt nad slunce jasne, ze by od toho stejne kazdej dal ruce pryc a pochybuju, ze tady rostar by se k cemukoliv priznaval.

Obrázek

Příspěvek od Sailor » úte 07.5.2013, 22:02

s474n:Myslel jsem to tak,že je prostě snadné sednout si do auta s kamerou a čekat zda-li nezpozorují něco nezákonného.Když by chtěly začít s mistrem tak kde?na základě čeho?leda ho poslat znova k doktorce a na psycho,ale na to zřejmě nemaj koule.
Prostě rostar je snadné sousto,povozej se,zabijou den,benzín proplacenej . . .
Řěšit psycho-mistra by bylo na dlouhé lokte . . .

Zpět na „Právní koutek“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz