Re: Kapesní Glock - G 42
Parez. Taky je dost dobre mozny ze je to obchodni politika glocku. Vybehnout s novinkou.3par desitek tisic kusu prodat a pak vybehnout d kusem plechu s vyr.hodnotou 3kc,kterej budou prodavat za 3kila a zlepsi ti spoust.
Debata o pistolích GLOCK
Ale ty jsi prošel,protože si učiteli prodával svoje těloStepan píše:á z fyziky maturoval
Fyzika na škole humanitního směru?Stepan píše:několik vysokoškolských kurzů
To nejsem jenom já... Měrky spouště jsou běžná věc, pro sportovce dokonce nutná. Výroky "mám jeden a půl kilovou spoušť" a "mám skvělou spoušť" se někomu můžou zdát úplně stejné, já bych dal přednost tomu prvnímu, je to věc názoru. A když už se někdo snaží tu spoušť ladit, tak je přirozené, aby věděl přesně, kam a jak postupuje.pitt píše:A proc by si to lidi jako meli merit? Protoze to tak delas ty?
Proč? Asi čtyři, jednu i včetně bloku zápalníku. Já jsem docela manuálně šikovnej a baví mě to.pitt píše:Ptam se kolik?
JjSailor píše:Pařez:Já ale nepolemizuju jestli je lepší u obranné zbraně lepší větší odpor,já ti jen vysvětloval,proč to kluci řešej.
Štěpo a nemáš jejich výrobní čísla?Aby se těm kouskům mohla střelecká veřejnost navždy vyhnoutStepan píše:Asi čtyři