Romove, cikani,....

Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat :-)

Re: Romove, cikani,....

Příspěvek od FRENKY » sob 07.1.2012, 5:29

Tohle je síla:

Romové umlátili 64letého penzistu! Zemřel

Slovenská policie poprvé v historii země obvinila Romy z rasově motivovaného útoku, informovala ve čtvrtek večer televize Markíza. Policejní vyšetřovatel v Trnavě dospěl k závěru, že dva romští mladíci pro barvu pleti zbili mladíka a utloukli penzistu....

http://zahranicni.eurozpravy.cz/eu/4122 ... tu-zemrel/

Tak za 20 let první obivnění z cikánského rasismu. To je kurva pokrok.

..jo, a poslal jsem mail do práglu na ředitelství. Jsem zvědavý, co dojde za odpověď.

Kód:
-------- Původní zpráva -------- Předmět: Dotaz na "dvojí metr" Datum: Sat, 07 Jan 2012 05:40:47 +0100 Od: ..... Komu: presspp@mvcr.cz Dobrý den, můžete mi prosím /pravdivě/ sdělit, zda existuje nařízení, aby se cikánská kriminalita posuzovala jinak než kriminalita většiny? Dostala se ke mne tato informace a rád bych věděl, zda je pravdivá: .... "Veskere akty nasili ze strany Romu posuzovat s ohledem na mozny dopad rozdmichani zavaznych verejnych nepokoju. Dle moznosti kazdy takovy incident klasfikovat jako vytrznost, nikoliv jako rasove motivovany." To jen na ukazku, co chodi na policejni sluzebny za obezniky z Prahy. Nam na obec to prislo take. Jde o narizeni primo z nejvyssich mist, i kdyz to chodi tyhle slataniny z policejniho prezidia nacelnikum sluzeben v ruznych podobach a zaobalenych zduvodnenich. ..... Děkuji S pozdravem .......
Jsem jednoznačně pro zavedení povinného psychologického vyšetření ... humanistů.

Zbraň: Glock

Příspěvek od panvrabec » sob 07.1.2012, 14:21

FRENKY: tak to jsem zvědav. Pokud dobře rozumím, tak jsi policajt. Jen bacha, aby jsi z toho neměl problém. Pokud je to z nejvyšších míst jak říkáš.

Zbraň: G17,CZ75,858

Příspěvek od lo3k » sob 07.1.2012, 14:31

Ja porad doufam,ze to patri do vlakna VTIPY.Jestli ne tak,tak,tak........nvm :cry: Vsechny ty co to rozesilaj povesit ,jako vlastizradce. :!:
Oderint,dum metuant.

Příspěvek od FRENKY » sob 07.1.2012, 14:59

Panvrabec: Policajt nejsem. Jsem jen navýsost nasraný daňový poplatník.
Jsem jednoznačně pro zavedení povinného psychologického vyšetření ... humanistů.

Zbraň: glock 17

Příspěvek od kuba » ned 08.1.2012, 19:30

Obrázek
My only worry about death is that my girl will sell my gear for what I SAID I paid for it...
http://www.facebook.com/severoceskygteam

Zbraň: glock 17

Příspěvek od kuba » ned 08.1.2012, 19:33

My only worry about death is that my girl will sell my gear for what I SAID I paid for it...
http://www.facebook.com/severoceskygteam

Zbraň: Glock 17,26

Příspěvek od DeadlyOne » pon 09.1.2012, 9:53

Lidi, co se to v ty nasi zemi deje? Posledni dobou si pripadam jak nekde na Marsu. Cikanska mensina take nazyvana "neprizpusobive obyvatelstvo" (asi to ma duvod proc se tak nazyvaji) zacina byt uprednostnovana nasim statem, vyhody, prehlizeni a ignorance rasismu apod. Tak to je vrchol? Vim ze se opakuju, ale tahle "politicka korektnost" a strach tohoto statu povede k velkym problemum. Fakt si nedokazu predstavit situaci kdy toto nejsou "cikani" ale treba "arabove"! To uz by asi fakt po ulici chodili ty ninjove, staveli by se mesity s minaretama jako krava az do nebes. Chces postavit mrakodrap v Praze? Tak to teda ne, to by porusilo relief Prahy a dalsi. Chces postavit minaret v Praze? Ale ano, musime rozvijet multikulturismus. Jses bilej? Tak budes platit tezky prachy za MHD. Jses "cikan"? No tak to ti dame za polovinu, a mozna i zadarmo. Musime rozvijet multikulturismus a zacleneni mensin do spolecnosti. Fakt na hlavu. A co treba takovi vietnamci? Vietnamska komunita je v CR pocetna, je tu uz taky hodne dlouho, ale nikdy jsem neslysel ze by tahle komunita nekoho napadala, nikdy jsem neslysel ze by vyzadovali vyhody, nic podobnyho. Vetsina je tvrde pracujici, nove generace, ktere se v CR narodili mluvi plynule cesky. Jdu po Praze a vidim ze zadu holku a kluka bavici se cesky, kdyz se blize podivam, jsou to vietnamci. Nepoznate rozdil, jsou to proste cesi. Ale "cikani"? To je porad to stejny, rodici se deti porad mluvi jak hovada, porad stejna mentalita, porad to stejny a stejny a stejny. Proc se dokazali vietnamci zaintegrovat a cikani ne? Nerikam ze jsou vietnamci andilci, taky maji svoje chyby od mafie-Tongu az po trznice apod., ale porad je to hodne velkej rozdil.

Ptam se proto, cim si to obyvatele CR zaslouzili ze na ne stat sere a radsi bude uprednostnovat linou verbes, ktera nepracuje, krade, loupi a napada lidi? Proste parazity spolecnosti. Jsem si jist ze i mezi "cikanama" existuji slusni lide, to je jasny, ja nejsem rasista a neresim jestli je nekdo bilej, cernej, oranzovej. Mel jsem moznost poznat lidi z celyho sveta, mam znamy po celem svete. Takze proc? Proc? Proc? A co ty nase podelany media? TV Prima, TV Nova a podobne? Jsou snad zaplaceny ne? Vsechno je naruby, ze by konec sveta 2012? Keeeez by!

Zbraň: G19 4.gen

Příspěvek od kolaCZek » pon 09.1.2012, 10:10

DeadlyOne: Predzasob se strelivem... Bude hur...
Never argue with an idiot, they drag you down to their level and then beat you with experience.

cmk

Příspěvek od cmk » pon 09.1.2012, 11:27

Teorii, proc tomu tak je, je spousta.

Od rizeni sveta iluminaty, kteri se snazi vyvolat nepokoje a obcanske valky, aby nasledne mohli svet "osvobodit" na ukor "trochy" ztracenych svobod a vladnout mu, az po tupe kupovani si hlasu tim, ze dam "zebrakum kus chleba" (to je jen primer) a koupim si tim jejich hlas.

Neverim v takovou hloupost politiku, ze by jim ten problem proste jenom nedocvaknul.
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.

VIP člen

Zbraň: GLOCK 19

Příspěvek od S474N » pon 09.1.2012, 12:06

cmk: ja se obavam, ze je to ten posledni pripad. Ty ostatni jsou zbytecne slozite. Nehlede na to, ze je to velmi slusnej byznys, zejmena co se i dotaci tyce.
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek

cmk

Příspěvek od cmk » pon 09.1.2012, 12:17

Jo jo - ten business je soucasti toho rozpeti mezi iluminaty a chlebem.
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.

Příspěvek od FRENKY » pon 09.1.2012, 15:01

Jak se dalo čekat, odpověď obecná, nic nezodpovídající:

-------- Původní zpráva --------
Předmět: RE: Dotaz na "dvojí metr"
Datum: Mon, 9 Jan 2012 13:25:19 +0100
Od: Preventivně informační odbor PP ČR <presspp@mvcr.cz>
Komu: .....

Dobrý den.

Každý případ je nutné posuzovat individuálně. Policie ČR vychází vždy z výpovědí, které jsou zaznamenány v souladu s trestním řádem. Na tomto základě je stanovena právní kvalifikace skutku. Dozor nad zákonnosti postupu policie provádí státní zastupitelství.

S pozdravem

kpt. PhDr. Dagmar Bednarčíková
vrchní komisařka
Email: presspp@mvcr.cz
http://www.policie.cz
http://twitter.com/Policie_CR

POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY
Preventivně informační odbor KPP
Strojnická 27
170 89 Praha7

Skoro mám z té odpovědi dojem, že jsem svým dotazem uhodil hřebík na hlavičku...

Příspěvek od Honza.S » pon 09.1.2012, 15:11

Jina odpoved by se ani cekat nedala....Nebo snad jo?Oni i policajti to nemaji lehky,u prestupku jejich prace prichazi vnivec,protoze v 99,9% “rom“ pokutu stejne nezaplati a jeste se jim vysmeje.Kdyz policajtovi rve do ksichtu,ze si ho po sluzbe pocka,nada mu do cu..ku a podobne a dokud na nej nesahne(a on to vi),tak policajt nemuze nic a pokud dojde k fyzickemu napadeni,tak se najde idiot s mobilem,nebo s nabidkou,ze to “romovi“ dosvedci....
G17 3.gen. Olive

Příspěvek od Honza.S » pon 09.1.2012, 15:23

Byl jsem svedkem toho,jak opily cigan,ktereho dovezla zachranka s porezanym prstem do spitalu v doprovodu opile manzelky a trech decek napadal jak slovne,tak fyzicky lidi,co cekali na osetreni a rval,ze on teda cekat nebude.Po chvili sel po chodbe Pan docent,kteremu velice sproste zacal nadavat a zduchl do nej.Tento velmi kultivovany a uznavany chirurg mu strihl jednu ceskou,tak ze se cigan posadil a stratil rec,pan docent beze slov odkracel.v tu chvili volala jeho zena hystericky na 158.... Hlidka za 5 minut prijela a zm.d se rozerval,ze byl napadeny a ze to chce okamzite resit.Co mne ale dostalo bylo to ze chlapec va veku asi 25 let prisel k policistum,ze to videl(asi jako dalsich 20 lidi) a ze mu to dosvedci,ze si tohle doktor prece nemuze dovolit....
Jen podotykam,ze s porezanym prstem by nikoho z nas zachraka nevezla,natoz v doprovodu rodiny....
G17 3.gen. Olive

Zbraň: Glock

Příspěvek od panvrabec » pon 09.1.2012, 16:17

Podle shonu posledních událostí dospívám k názoru, že se situace dostala již za únosnou mez.

Příspěvek od Honza.S » pon 09.1.2012, 16:46

Myslim,ze bohuzel jeste ne...
G17 3.gen. Olive

Zbraň: GLOCK

Příspěvek od coffee » pon 09.1.2012, 17:14

Co Ti bránilo se zvednout, ukázat na toho blbečka-chlapečka a hlídce oznámit, že pokud to dosvědčí, že na něj podáš žalobu pro křivé obvinění, svědectví, schvalování trestného činu, .... :wink:
Honza.S píše:Byl jsem svedkem toho,jak opily cigan,ktereho dovezla zachranka s porezanym prstem do spitalu v doprovodu opile manzelky a trech decek napadal jak slovne,tak fyzicky lidi,co cekali na osetreni a rval,ze on teda cekat nebude.Po chvili sel po chodbe Pan docent,kteremu velice sproste zacal nadavat a zduchl do nej.Tento velmi kultivovany a uznavany chirurg mu strihl jednu ceskou,tak ze se cigan posadil a stratil rec,pan docent beze slov odkracel.v tu chvili volala jeho zena hystericky na 158.... Hlidka za 5 minut prijela a zm.d se rozerval,ze byl napadeny a ze to chce okamzite resit.Co mne ale dostalo bylo to ze chlapec va veku asi 25 let prisel k policistum,ze to videl(asi jako dalsich 20 lidi) a ze mu to dosvedci,ze si tohle doktor prece nemuze dovolit....
Jen podotykam,ze s porezanym prstem by nikoho z nas zachraka nevezla,natoz v doprovodu rodiny....

Příspěvek od Honza.S » pon 09.1.2012, 17:18

Nebranilo mi v tom nic a to jsem taky uvedl ve vypovedi,krom toho,ze jsem mu polozil par dotazu tykajicich se jeho debility a stupidni bezcharakternosti,to se neboj,ze ja bych drzel hubu.Sice se mi to parkrat trosku nevyplatilo,nicmene nektere veci proste neprehlizim,ikdyz se netykaji primo mne.
G17 3.gen. Olive

Příspěvek od coffee » pon 09.1.2012, 18:14

Jo, to máš tedy pravdu.
V popisu vývoje situace to chybělo jako třešnička na dortě. :wink:

Příspěvek od zepr » úte 10.1.2012, 10:22

Cikáni jsou po staletí pořád stejní,jak dokládají historické prameny a nikdo s nimi nic nezmohl,nikdy dělat nebudou a krást nepřestanou.A to jich tu bylo podstatně méně než dnes.Těžko pana Františka Mizeru můžeme obviňovat z rasismu,zkrátka to tak bylo!
(Paměti města Semil a okolí.Autor F.Mizera 1936 )
Přílohy

[Přípona jpg byla deaktivována a nadále nebude zobrazována.]

[Přípona jpg byla deaktivována a nadále nebude zobrazována.]

Zpět na „OFF TOPIC - BEZ ZAMĚŘENÍ“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz