Re: Romove, cikani,....
Romové umlátili 64letého penzistu! Zemřel
Slovenská policie poprvé v historii země obvinila Romy z rasově motivovaného útoku, informovala ve čtvrtek večer televize Markíza. Policejní vyšetřovatel v Trnavě dospěl k závěru, že dva romští mladíci pro barvu pleti zbili mladíka a utloukli penzistu....
http://zahranicni.eurozpravy.cz/eu/4122 ... tu-zemrel/
Tak za 20 let první obivnění z cikánského rasismu. To je kurva pokrok.
..jo, a poslal jsem mail do práglu na ředitelství. Jsem zvědavý, co dojde za odpověď.
- Kód:
-------- Původní zpráva -------- Předmět: Dotaz na "dvojí metr" Datum: Sat, 07 Jan 2012 05:40:47 +0100 Od: ..... Komu: presspp@mvcr.cz Dobrý den, můžete mi prosím /pravdivě/ sdělit, zda existuje nařízení, aby se cikánská kriminalita posuzovala jinak než kriminalita většiny? Dostala se ke mne tato informace a rád bych věděl, zda je pravdivá: .... "Veskere akty nasili ze strany Romu posuzovat s ohledem na mozny dopad rozdmichani zavaznych verejnych nepokoju. Dle moznosti kazdy takovy incident klasfikovat jako vytrznost, nikoliv jako rasove motivovany." To jen na ukazku, co chodi na policejni sluzebny za obezniky z Prahy. Nam na obec to prislo take. Jde o narizeni primo z nejvyssich mist, i kdyz to chodi tyhle slataniny z policejniho prezidia nacelnikum sluzeben v ruznych podobach a zaobalenych zduvodnenich. ..... Děkuji S pozdravem .......