Re: Kapesní Glock - G 42
Nemá to důvod, prostě to tady uvádíš jako jeden způsob.
Pár lidí sice tvrdí, že jsou lepší a vysvětlujou, proč navážíš blbé hodnoty, ale ty to tak úspěšně používáš.
Takže to musí fungovat správně, protože jsi fyzikální kádr?!
Vykládáš něco o měrkách spouště, přičemž jsi nikdy zřejmě žádnou neviděl, ale je důležité přijít s dogmatem, že pro sportovce je to nutnost.
Takže pánové, sbalte fidlátka, ukliďte diplomy, pokud nemáte trigger pull gauge, nejste sportovci.
Nebo aspoň ne takový, jaký měl na mysli růžový klaun (díky, nemusel jsem dlouho hledat označení).
Tvrdíš, že "když už se někdo snaží tu spoušť ladit, tak je přirozené, aby věděl přesně, kam a jak postupuje". Dokonce jsi poladil spoušťák asi(?) na čtyřech kvérech. A pak píšeš, že to měříš jen tak orientačně a pro zajímavost kvůli zlepšení.
Hm, hm, hm...
A proč sem teda do prdele cpeš ty svoje rozumy nepodložený? Protože jsi odmaturoval z fyziky?!

OK, taky jsem maturoval z fyziky a absolvoval pár vysokoškolských kurzů

Můžeš mi vysvětlit, kde jsem udělal věcnou chybu, když jsem argumentoval proti té tvé metodě? Klidně vědecky, já si to už nějak přelouskám.
Anebo je zase čas vyklidit pole, protože se po tobě chtějí argumenty? Tomu se říká "trefování se do tebe"???
Poslední dobou mám pocit, že trávením času tady s tím individuem už je na mě moc.
Ještě jednou s dovolením zopakuju, že kdyby měl někdo zájem o ty Pearce Grip prodlužky zásobníku na G42, ať se ozve do SZ.
A teď si zkusím dát od tohohle tématu aspoň na chvíli pokoj...
-- Si vis pacem, para bellum --