Jasik: Tak přece jenom 930 SPX ? Přeji mnoho zábavy a vítám (jestli se nepletu) šestého potenciálního účastníka divize b. samonabíjecí, tentokrát již s vlastním železem !
jbiker: No jo, se mi v květnu naskytla dobrá koupě, tak sem nemohl váhat Akorát k focení jsem se dostal až teď. Už se taky těším na LOS (asi až Opařany někdy 20.srpna), až ho řádně prubnu. Hlavní cíl je porazit PTAKa
Pěkný, to je asi ten zásobník na 75 knedlíků že? Taky o něm uvažuju, a že jsem tak smělý, šlape bez závad?
Byť se mi dostane jíti roklí šeré smrti, nebudu se báti ničeho zlého. Neboť já budu ten nejhorší bastard, který v tom zatraceným údolí bude.
Jsem zlej, hnusnej a unavenej. Žeru ostnatej drát, chčiju napalm a trefím dávkou bleší řiť na 200 metrů.
Fox4077> jo, je to tak nejak... 70-75, podle sikovnosti nabijece
slape jak hodinovej strojek... jen nezachytava zaver vzadu, kdyz je prazdnej... ale to neni problem, po nejaky dobe uz vis, kdy bude konec... (nebo se tam daj kombinovat svitici s tezkejma strelama)
Obecne tezko rict, zda bych ho doporucil... ja osobne jsem ho nekupoval, ale pujcil si od kolegy...
jfry2000> abych rekl pravdu, neni tu problem s zadnou zbrani... chce obcas vyfoukat od prachu a obcas pouzit cisteni ) taky neprehanet s olejem, ale jinak v klidu...