CRYWOLF - Zbraň a vaše přítelkyně

Různé existence vyskytující se (nejenom) na našem fóru

Zbraň: GLOCK 17

Re: Zbraň a vaše přítelkyně

Příspěvek od ochotniki » ned 04.3.2012, 14:08

CRYWOLF píše:ano prosím možn jsem to šptně podal našel jsem super čízu v komisi poprosil jsem majitele prodejny zda by byl ochoten mi zbran na zalophu podržet s čímž souhlasil a do vydání ZP mi zbran uložit do trezoru.. opsal si akorát udje z me občanky a vzal si pulku ceny :) tot vše proto je prakticky moje fakticky však až po předložení ZP NP a doplacení
opět kopie naší korespondence:
ochotniki píše:Předmět zprávy: Re: instruktor bojové střelbySložka: Odeslané
myslíš, že se dokážeš vyjádřit k tomuto:

ochotniki píše:
CRYWOLF - asi jsi přehlédl moji otázku 2 stránky zpět, takže se ptám znovu:

CRYWOLF píše:
současnost: Vlastní CZ 75 Compact (bude vyměněna za Alfa Defender)
za dva měsíce: Remington 870

A ještě by mě zajímalo jak můžeš v současnosti vlastnit tuto zbraň když si jdeš pro zbroják až někdy příští týden nebo kdy jsi to psal?
Odpověď:
CRYWOLF píše:Předmět zprávy: Re: instruktor bojové střelbySložka: Příchozí
jasný umím perfektně předvídat.nyní jsi v situaci vystrašeného člověka který si chybně odvodil že mam doma střelnou zbran a nemám k ní oprávnění proboha honem honem to řešit abych tě uklidnil a vrátil ti tep do normálu: Zbran na mne čeká na prodejně již je zaplacená a čekám n papíry.. dokonce už i nákupku mám je to otázka týdne nebooj sem rozumny a zodpovědný a dodržuji striktní zodpovědnost za mou střelnou zbran !!!
Nákupní povolení bez zbrojního průkazu??? :shock: :shock: :shock:
Policista byl trochu hazardér, to už je i pro Generální inspekci ozbrojených sborů.

Člověče, vždyť ty si nepamatuješ co jsi kdy kam napsal a lžeš tady v každém příspěvku. Jdu tě najít na střelectví a jsem zvědavý jestli tam jsi takový debil jak tady.

VIP exot fóra
VIP exot fóra

Zbraň: CZ75 Compact,858,

Příspěvek od CRYWOLF » ned 04.3.2012, 14:09

jéééé tu je to samej amatér

copak nevíte že když žádate o ZP někde vám vyhovím v tom a rovnou si tam vyplnite nákupku ktera vam bude vydána potom k ZP????
Crywolf: Mýtus?Realita? Desinformace ? Vtip? kdoví...jedno je však jisté,CRYWOLF JE LEGENDA !!!

Příspěvek od ochotniki » ned 04.3.2012, 14:10

Jessy, nevíš jaký nick má na střelectví?

CRYWOLF: píšeš, že nákupku již máš...
takže zase nemáš, protože jestli leží někde ve stole na PČR tak ji ještě nemusíš dostat.
Naposledy upravil(a) MujGLOCK.com dne pon 05.3.2012, 9:24, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeny dva po sobě jdoucí příspěvky!

VIP exot fóra
VIP exot fóra

Příspěvek od CRYWOLF » ned 04.3.2012, 14:13

tak pardon omlouvám se za chybnou formulaci

NÁKUPKU MAM VYPLNĚNOU A DOSTANU JI SPOLU SE ZP OMLOUVÁM SE ČASTO CHYBNĚ FORMULUJU A DOCHÁZÍ KE NEPŘESNOSTEM TAK SAMO JAKO S VLASTNICTVIM ZBRANĚ ZATIM JI MAM ZAPLACENOU JAKO ZALOHU FAKTICK NEMAM DOMA NIC JEN NEAKTIVNI NÁBOJ Z CANONU
Crywolf: Mýtus?Realita? Desinformace ? Vtip? kdoví...jedno je však jisté,CRYWOLF JE LEGENDA !!!

Příspěvek od jessinka.17 » ned 04.3.2012, 14:13

ochotniki: nevím a nezajima mě to tak je to jeho věc jeho život jeho problemy a neresim to
Naposledy upravil(a) MujGLOCK.com dne pon 05.3.2012, 9:25, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Nepoužívejte citace předcházejícího příspěvku (viz bod 6 v pravidlech)

VIP exot fóra
VIP exot fóra

Příspěvek od CRYWOLF » ned 04.3.2012, 14:14

oMLUVA PATŘÍ I TOBĚ Jessi už to nechame být a naše spory si vyřešime mimo toto forum :-*

Příspěvek od ochotniki » ned 04.3.2012, 14:17

CRYWOLF píše:tak pardon omlouvám se za chybnou formulaci

NÁKUPKU MAM VYPLNĚNOU A DOSTANU JI SPOLU SE ZP OMLOUVÁM SE ČASTO CHYBNĚ FORMULUJU A DOCHÁZÍ KE NEPŘESNOSTEM TAK SAMO JAKO S VLASTNICTVIM ZBRANĚ ZATIM JI MAM ZAPLACENOU JAKO ZALOHU FAKTICK NEMAM DOMA NIC JEN NEAKTIVNI NÁBOJ Z CANONU
Canon je kopírka ne? Víš o čem celou dobu mluvíš? Zbraň není kancelářská potřeba, ta dokáže zabíjet, tak už si to uvědom, místo glocka v hrsti si vem hrst prášků a vrať se zpět na nějaké uzavřené oddělení třeba v Opavě, tam je krásná psychiatrická klinika

VIP exot fóra
VIP exot fóra

Příspěvek od CRYWOLF » ned 04.3.2012, 14:19

vracím se na střelectví ,říkává se že moudřejší ustoupí blbec zůstane... v pořádku

Omlouvám se tedy všem za šíření nepochopeným věcí či dokonce mýtů
pokud jsem někoho napadl bezúčelně pak mu také patří omluva.
své problémy s Jessi a naší láskou budeme řešit na bravowebu a ne zde.
Promluvim sem si se strýcem který je u ačr a ten mi také doporučuje odejít z tohot fora neprudit.

pokud se poznáme osobně rád vás přesvědčim že jsem člověk v pořádku a sem tam sem si něco vymyslel aby to tu žilo ....ještě jednou přijměte mou omluvu a já se poroučím s pánembohem

Příspěvek od jessinka.17 » ned 04.3.2012, 14:19

CRYWOLF píše:oMLUVA PATŘÍ I TOBĚ Jessi už to nechame být a naše spory si vyřešime mimo toto forum :-*
hm děkuju ale zda tato omluva je prava no nvim dik zes dostal rozum a nebudes to už tady veřejně vše řesit aj kdyz si tu se mě udělal s me nemoznou ženskou ale lidi sami posoudili a rozhodli dekuju ze uz tady nic nebudes resit a zatahovat me tady jen sem s ebranila a zbrane mam rada ale je to aj nebezpecny nastroj

VIP exot fóra
VIP exot fóra

Příspěvek od CRYWOLF » ned 04.3.2012, 14:42

zBRAN NENI NEBEZPEČNÁ ale člověk co ji má s ní může ublížit ale strestne činy s legalni zbrani jsou minimální ja budu nyní hodně aktivně sportovně střílet takže tak

Zbraň: GP K100 Mk.7

Příspěvek od kašpar » ned 04.3.2012, 14:43

crywolf: synku s tím ZP, NP už se do toho trošku motáš. Pokud je mi známo žádost o vydání NP můžeš podat až po vydání ZP.
Pokud tedy ani jedno z toho nevlastníš, tak bych velmi rychle upustil od úmyslu nákupu nějakého střeliva, ať už přes zdejší forum, nebo jinde, to smrdí kllepety. Ono stejně by se s tebou nikdo ani nebavil, bez předložení potřebných dokladů.
Příjde to jenom mě,že je to účelová provokace :?:
----------------------------------------
Hrdý občan České Banánové Republiky. Vote AVATAR for Prezident
GP K100 Mk.7

VIP exot fóra
VIP exot fóra

Příspěvek od CRYWOLF » ned 04.3.2012, 14:47

Kašpare tedy znovu pro upřesnění

NA POLICII JSEM PODAL ŽÁDOST O VYDÁNI ZP A PŘI TETO PŘILEŽITOSTI JSEM PODAL I ŽADOST O NABYTI DRŽENI NOŠENI ZBRANĚ KATEGORIE B.. TUTO NAKUPKU SI PAN NA ODDĚLENI PŘILOŽIL K ŽÁDOSTI S TÍM,ŽE SI MAM POTOM PŘJIT PRO ZP I NAKUPKU budu tedy potřebovat 500 kč kolek a 100kč kolek... jel jsem na střelnici a objednal si naboje kter nejsou skladem s tím,že pro ně přijdu až budu mit zp... stačí??? .)

VIP člen

Příspěvek od reddog » ned 04.3.2012, 14:55

Kašpar:
jojo, ale raději jsem si to s tebou vyříkal předem. no řeknu ti, ten ještě někoho zatáhne do problému. a v klidu, stran nábojů je vše jasné.

VIP exot fóra
VIP exot fóra

Příspěvek od CRYWOLF » ned 04.3.2012, 14:57

opravdu nikoho do problemu nezatáhnu :) to vám přísahám :)

VIP člen

Příspěvek od reddog » ned 04.3.2012, 14:58

neboj neboj, já si tě pohlídám.
navíc jsem si všiml, že ani na tebou opěvované střelectví jsi nevložil inzerci k tomu šupleti. no japa to?

VIP exot fóra
VIP exot fóra

Příspěvek od CRYWOLF » ned 04.3.2012, 15:01

pánové stejně nebudu zbran nosit hned budme realisté :wink:

přijde vám inteligentní mít mokrý papíry a během týdne zasunout legální nabitou pistoli za pas a jit tmavou ulicí se sluchátky v domění... jsem ozbrojen a nezrnitelný??

nejprve chci dát důraz na připravu na střelnici potom k tomu přidam dynamiku na los a potom tedy snad někdy budu nosit....

VIP člen

Příspěvek od reddog » ned 04.3.2012, 15:03

wojtyla:
dej s tím nickem na střelectví prosím vědět, opravdu jen tak pro zajímavost. klidně do sz
děkuji
T

Příspěvek od jessinka.17 » ned 04.3.2012, 15:05

a kdyz na tebe nekdo skoci ze srnady ze zadu treba aby te vylekal co udelas odstrelis ho :D ??? jen se ptam

Zbraň: hromady kverů

Příspěvek od Wojtyla » ned 04.3.2012, 15:06

CRYWOLF píše: budu tedy potřebovat 500 kč kolek a 100kč kolek...
pardon budeš mít tedy skupinu ZP - A, B, nebo E?
"Strach ze zbraní je znakem sexuální a emocionální nedospělosti."- Sigmund Freud
CZ 75 SP - 01

VIP exot fóra
VIP exot fóra

Příspěvek od CRYWOLF » ned 04.3.2012, 15:09

Nikol když na mě někdo skočí zezadu to posledni ci by mě napadlo tasit zbran když ani nevim o co go :D krom toho ji budu mit zřejmě ve stavu vylučujici jeji okamžite použiti cestou na střelnici čili vybitou musim si pomoct utěkem :D

budu mit bečko ale asi i nosit budu moct nevim nezaškrtli mi nic na nakupce tk nevim na forum sem četl že někteři bečkaři maji i nošeni mě to je tak nějak fuk dokud nebudu připraven nevemu si na triko nošeni zbraně to s instruktorem střelby byl jen for se omlouvam se zbrani manipulovat umim protože mame v rodině policajta no

red dog proboha zasobnik je už prodany neřeš furt jedno šuple :D
Naposledy upravil(a) MujGLOCK.com dne pon 05.3.2012, 9:28, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeny tři po sobě jdoucí příspěvky!

Zpět na „Exoti na fóru“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz