Re: Zbraň a vaše přítelkyně
opět kopie naší korespondence:CRYWOLF píše:ano prosím možn jsem to šptně podal našel jsem super čízu v komisi poprosil jsem majitele prodejny zda by byl ochoten mi zbran na zalophu podržet s čímž souhlasil a do vydání ZP mi zbran uložit do trezoru.. opsal si akorát udje z me občanky a vzal si pulku cenytot vše proto je prakticky moje fakticky však až po předložení ZP NP a doplacení
Odpověď:ochotniki píše:Předmět zprávy: Re: instruktor bojové střelbySložka: Odeslané
myslíš, že se dokážeš vyjádřit k tomuto:
ochotniki píše:
CRYWOLF - asi jsi přehlédl moji otázku 2 stránky zpět, takže se ptám znovu:
CRYWOLF píše:
současnost: Vlastní CZ 75 Compact (bude vyměněna za Alfa Defender)
za dva měsíce: Remington 870
A ještě by mě zajímalo jak můžeš v současnosti vlastnit tuto zbraň když si jdeš pro zbroják až někdy příští týden nebo kdy jsi to psal?
Nákupní povolení bez zbrojního průkazu???CRYWOLF píše:Předmět zprávy: Re: instruktor bojové střelbySložka: Příchozí
jasný umím perfektně předvídat.nyní jsi v situaci vystrašeného člověka který si chybně odvodil že mam doma střelnou zbran a nemám k ní oprávnění proboha honem honem to řešit abych tě uklidnil a vrátil ti tep do normálu: Zbran na mne čeká na prodejně již je zaplacená a čekám n papíry.. dokonce už i nákupku mám je to otázka týdne nebooj sem rozumny a zodpovědný a dodržuji striktní zodpovědnost za mou střelnou zbran !!!

Policista byl trochu hazardér, to už je i pro Generální inspekci ozbrojených sborů.
Člověče, vždyť ty si nepamatuješ co jsi kdy kam napsal a lžeš tady v každém příspěvku. Jdu tě najít na střelectví a jsem zvědavý jestli tam jsi takový debil jak tady.