Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Velmi zajímavé případy, které nesmí skončit v propadlišti dějin.
Zbraň: GLOCK
O duvod vic mit od vseho kopie nebo vlastni zaznamy...S474N píše:Ano, ale co mam informace, tak se pry fotky nejak "vytratily" ze spisu*71*
Zbraň: GLOCK
jestli na to dle mam reagovat tak asi budu. v USA sem byl dva roky dokonce sem byl i zavřenej na chvilku (3 hodky) a vím jak to tam u soudu chodí. nic se tam neprodlužuje pokud to není opravdu závažný případ ale jak vím tak zbran v USA si koupite na občanku (ID) a potom jenom hezky přihlásit. Normálně sem viděl prodavat zbraně v marketech jako je u nas tesco apodobně. Se soudama to tam je moc rychly. respektive se s tebou soudce dohodne a bud reknes ze jo a pustite na kauci a zaplatis za to co jsi porusil (treba jako ja) a nebo ne a jdeš si sednout a jede to dal. Velmi rychle to jede. se sebeobranou prostě jsi na mém pozemku a pokud ho zastřelíš tak se z toho moc neděje protože porušil tvoje práva a mrtvý jak víme se branit a nemuže. takot my to bylo vysvětleno detektivem v Indianopolisu se kterým jsem se tam seznámil a měl velmi dobré vztahy. Ale to je off topic tak sry.byvaly1 píše:Hrozné je, že pokud bych se do stejné situace dostal já budu jednat úplně stejně, jen bych neměl pepřák a můj G19 by přišel ke slovu dříve, než po x inkasovaných ranách... a myslím, že stejně by v této situaci reagovalo 90% čtenářů fóra. Zajímalo by mne jak by na tohle nahlížel soud v USA, třeba v Texasu.
Má ten obviněný nějak doložené rány pěstí (podlitiny, krevní sraženiny, modřiny, ...), které inkasoval? Myslím, že to je pro podložení napadení útočníkem klíčové.