Nechtěný nápadník prostřelil otci dívky ruce a varle
Velmi zajímavé případy, které nesmí skončit v propadlišti dějin.
Zbraň: GLOCK
Kmoch Vladimír: snad ne pritel rodiny "poskozeneho" 

| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Ani přítel rodiny,ani povolání.Pouze si nemyslím,že ne vše je takové jaké bych si přál aby bylo.Žádné strachy o mojí osobu.Až to bude vážné-ozvu se sám!Prostor tu fakt vhodný není na jakoukoliv vážnou debatu na toto téma a ani si nemyslím,že by jste byli ochotni tolerovat cokoliv co by nebylo plně se všeobecným přáním.Proto jen přeji,aby jsem se mýlil.Tím jsem chtěl jenom říci,že vše má i několik řešení a já jako skeptik budu velice rád když nebudu mít pravdu.Pokud vás však bude trápit co jsem tím chtěl říct,tak vám mohu jen poradit-studujte zákony, někdy to pomůže.Zdravím.
V nouzi poznáš -Jericho FB!
Ondísek: vim kam VK smeruje, ovsem jde o to, ze kdyz cloveka napadnou, tak v prvni rade se bude snazit z toho dostat za kazdou cenu - tzn. i za cenu toho, ze to pujde odsedet a nebude resit zakony. To znamena prioritou je preziti. Pote az sekundarni, mozna i tercialni jsou zakony nebo primy dopad zakona na obrance.

Múj úvoední příspěvek vyšel se situace,že nikdo na tomto fóru ani snad omylem nepřipouští jiné než všemi chtěné řešení.Připouštím,že i já bych se s vámi chtěl ztotožnit.Ale zároveň bych byl rád aby ta "masovost stejného přesvědčení a víry"nebyla na škodu.
Rád bych sdělil moje "taky úvahy"!Ale čte to tu plno lidí,které zas informovat nechci!Mohl bych tím i uškodit.A to ne!Proto se omlouvám,že jsem vůbec začal! Souhlasím s posledními dvěma příspěvky ve fóru. A pokud nebudu moci být kdykoliv příště konkrétní a otevřený nebudu již reagovat!Tímto se omlouvám.Zdravím.
Rád bych sdělil moje "taky úvahy"!Ale čte to tu plno lidí,které zas informovat nechci!Mohl bych tím i uškodit.A to ne!Proto se omlouvám,že jsem vůbec začal! Souhlasím s posledními dvěma příspěvky ve fóru. A pokud nebudu moci být kdykoliv příště konkrétní a otevřený nebudu již reagovat!Tímto se omlouvám.Zdravím.
V nouzi poznáš -Jericho FB!
ono to neni tak jednoduche je ziskat, ja u toho sveho pripadu jsem si je vyzadal bezprostredne po 2. vyslechu, ktery jsem absolvoval temer po 3 letech od one udalosti, jeste v kancelari kde mne vyslichali, byli dost neochotni mi ho udelat, az na opakovane zadosti primo na miste a neustupnem jednani typu: "proste to chci, mam na to pravo a bez te kopie neodejdu jsem to dostal..., jestli chcete tak vam tu kopii zaplatim"cmk píše:O duvod vic mit od vseho kopie nebo vlastni zaznamy...S474N píše:Ano, ale co mam informace, tak se pry fotky nejak "vytratily" ze spisu*71*
tvoje vlastni kopie jsou ti dobre akorat k tomu, aby si si to pred dalsim vyslechem mohl precist a abys vypovidal stejne jako minule,coz se jim asi nehodi do kramu... neverili byste kolik toho clovek za 2-3 roky zapomene, treba jake obleceni mely zucastnene osoby atd ... a co se tyce treba fotek zraneni atd, tak pokud to neni neco ostemplovane od vysetrovatelu, je to k nicemu, proste neprukazne a nazdar...
M a r c e l
nejdůležitější je stát na správné straně hlavně B-)))
nejdůležitější je stát na správné straně hlavně B-)))
Takze panove, prave mam v ruce obzalobu, co slovo to perla. Z prvni stranky je naprosto patrno, ze i statni zastupce moc dobre vi, co se tam semlelo a i presto to rovnou neklasifikoval jako nutnou obranu.
Citace z obzaloby:
Citace z obzaloby:
BTW zitrejsiho dne je v Teplicich soud, osobne bych se tam jel podivat, ale samotnemu se me tam nechce. Jel by jeste nekdo?......na zahradě rekreační chaty čp. 145, okr. Teplice, ze které byl vykazován slovně i údery pěstí do obličeje poškozeným XXX, nar.XXX, tomuto nastříkal do obličeje slzný plyn, a poté, kdy byl i nadále poškozeným i přes použití slzného plynu slovně i údery pěstí do obličeje vykazován ze zahrady, a to tak, že až upadl na zem, vytáhl legálně drženou střelnou zbraň, ze které jednou vystřelil po poškozeném, a protože poškozený ve svém jednání pokračoval i nadále, vystřelil po poškozeném dvakrát, čímž mu způsobil střelné poranění pravého předloktí, střelné poraněni levého předloktí.....

Cert> z toho, jak to kvalifikoval prokurator mi prijde, ze si asi rika "lepsi, kdyz toho kluka osvobodi soud, nez kdyz zastavime stihani my - nikdo nikoho nenarkne, ze spravedlnosti nebylo ucineno za dost"...
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
cmk: v 8:15 tam. No to je prvni cast, dalsich pet stran je hruza.
Kompletne vsechny dokumenty jsou zde:
http://pravo.mujglock.com/
K soudu bych rozhodne jel, najde se minimalne jeste jeden clovek, ktery pojede z Prahy take?
Kompletne vsechny dokumenty jsou zde:

K soudu bych rozhodne jel, najde se minimalne jeste jeden clovek, ktery pojede z Prahy take?

Blbej dotaz, ale co je to ten GLOCK 196 vzor 83 raze 9mm BrK ???
Na jednu stranu je to na tom pripadu to nejmene podstatne, na druhou - jak clovek, co ani neumi popsat predmet dolicny muze vznaset obzalobu? Nebo ze by zadni vratka pro procesni chybu, aby se to dostalo pripadne k NS?
Takovyhle pochybeni bych ocekaval u novinare, ktery o tom napise clanek do okresniho nahodniku, ale ne u statniho zastupce, ktery by mel obzalovavat na zaklade presnych informaci, ktere mu doda PCR a se kterymi se seznami a rozumi jim.
Na jednu stranu je to na tom pripadu to nejmene podstatne, na druhou - jak clovek, co ani neumi popsat predmet dolicny muze vznaset obzalobu? Nebo ze by zadni vratka pro procesni chybu, aby se to dostalo pripadne k NS?

Takovyhle pochybeni bych ocekaval u novinare, ktery o tom napise clanek do okresniho nahodniku, ale ne u statniho zastupce, ktery by mel obzalovavat na zaklade presnych informaci, ktere mu doda PCR a se kterymi se seznami a rozumi jim.
No, jinak je tam ale hezky napsany, ze nebylo nade vsi pochybnost prokazano, ze jednal v NO a proto, ze je obzalovan - tomu i vcelku rozumim, nicmene predpokladam, ze ukolem soudu bude budto vyvratit, ze jednal v NO a nebo zprostit obvineni... Jinymi slovy prokuratora - predpokladam, ze pokud nebude nade vsi pochybnost vyvraceno, ze jednal v NO, bude zprosten...
Nebo se mylim?
Nebo se mylim?