GLOCK 42 - kapesní pistole v 9mm Browning
Debata o pistolích GLOCK
Re: Kapesní Glock - G 42
No ono hlavne ten rozdil je 2,5 vs 2 kg, takze nic az tak uplne zasadniho. Navic ma i delsi chod.
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Tak 42 se strili preci jen o dost lepe, nez LCPPařez píše:S474N: nemusím to zkoušet,věřím Ti,že je ta spoušť nepohodlná.Mě LCP na "přesnou" a rychlou střelbu taky nevyhovuje ,tak jej na ni ani nepoužívám.
Myslím,že G42 byl postaven na podobném principu.:

V Liberci jsme to testli a Luki me i prekvapil pozitivni reakci .... cekal jsem spis vlaznejsi hodnoceni .... ale toto me prekvapilo ... nestacili jsme paskovat a stridat se
... takze na ICSko bych se s tim nebal jit .... sice to neni muj salek caje .... ale proc ne ... a jak bude k mani lehci stojina tak to bude teprv jiny kaficko ....

Heh, takze cesticka proslapana
. Strejda tomu dal tedy radny pokus
. Takze ted si to muzeme rict na plnou hubu. Kdyz budu zvazovat kapesniho prcka, pak je volba zjevne jasna 

Hodne dobry video - souhlasim se vsim
i s toz laskou:))

Pěkná práce 

Na konci kraticke ukazani G42 a strelba do cihly:
http://www.stream.cz/nejnovejsi/nicenip ... 33-cz-97-b

Nějak jsem nepochopil, co tím posunutím do prehistorických let chtěl básník říci - můžete mi to někdo osvětlit pls?
Starosta
-- Si vis pacem, para bellum --
Zbraň: Glock 19 Gen4
Nejsem si jistý, že je to tu už napsáno, když tak se omlouvám
Po shlédnutí videa jsem koukal i na facebook pořadu, a tam uvádí, že stojna spouště je záměnná z G26. Zkusili jste to někdo?

Po shlédnutí videa jsem koukal i na facebook pořadu, a tam uvádí, že stojna spouště je záměnná z G26. Zkusili jste to někdo?

Sig Sauer 1911-22 , Glock 19 Gen4
Starosta: zrejme narazka na ruzne debaty stylu "minimum je 9mmL, 9mmBr patri do propadliste dejin".
BlackJack: to by musela byt zamenna i s G17 a G19. Ja tu 19 snad rozdelam a zkusim to prohodit

BlackJack: to by musela byt zamenna i s G17 a G19. Ja tu 19 snad rozdelam a zkusim to prohodit

BlackJack: Nezkoušel jsem, ale podle toho, co jsem četl, tak není.
Satan: Myslel jsem si, na druhou stranu ta cihla nevypadala zdaleka nějak rozstřeleně (zvlášť v porovnání s tou .45), tak jsem si říkal, že mi tam něco hapruje...
Satan: Myslel jsem si, na druhou stranu ta cihla nevypadala zdaleka nějak rozstřeleně (zvlášť v porovnání s tou .45), tak jsem si říkal, že mi tam něco hapruje...
Starosta
Nebyl by tady nejaky majitel na Olomoucku, kterej by me na to nechal sahnout? Pripadne nevi nekdo o prodejci, co by to tady nekde mel? Pro me na noseni a pro pritelkyni na hrani se mi ta myslenka libi cim dal vic 

Včera mi došly Pearce gripy - jistota úchopu je zase o třídu výš, rozhodně doporučuju!
Starosta
Dnes jsem si G42 zkusil a jsem překvapený, asi si ji pořídím..kde ty gripy rostou, případně co na G42 ještě je k mání?
Okres Karviná (MSK)
Gripy rostou v US a jinak vubec nic na to dostupne neni, je to moc horka novinka.

Raven pouzdra jsou uz par mesicu. Spokojenost. I na zasobnik.
Zbraň: ta nejlepši :-)
Pred rokem jsem si nedokazal vubec predstavit, ze budu mit Glocka...nikdy jsem na ne proste nebyl. Uz nekolik mesicu mam G19 a je to skvela zbran do ktere se zamilovavam cim dal tim vic
Ale kdyz jsem zkusil v obchode osahat G42 tak jsem si rikal, ze ho proste musim mit
Takze vidim to tak, ze si za par mesicu poridim k narozeninam, jen do te doby to nejak vysvetlit manzelce 

G43, G19, Sig Sauer p238, Sig Sauer p226, Sig Sauer p229, Makarov PM, Ruger LCP, Holek 820, CZ 858, AKS 74U, Kahr CM9