cmk píše:Posli nam tu odkaz na zakon, ze se smis branit az pouze po-te, ze zkusis utect, nebo pouze, pokud mas prumerne ci nizsi sebevedomi?
no nicméně existuje zákon, kterej ti zakazuje požívat alkohol, pokud máš u sebe kvér.
Zajímalo by mě jestli soud vůbec pohlíží na to že Gary tu situaci "zavinil" a situaci "vyprovokoval".
To že Gary byl alkoholem ovlivněn, pro mne dokazuje i to že si se štěkajícím rozzuřeným psem chtěl ve 2 v noci povídat......což by střízlivě smýšlející člověk patrně neudělal, jen proto aby zbytečně nebudil lidi.
Dovedu si představit že to bylo trochu jinak....neříkám že to tak opravdu bylo, jen si hraji s myšlenkou že to tak klidně mohlo být.
vžiji se do situace zastřeleného:
ve dvě v noci mě vzbudí nebo vyžene od televize(to je v celku jedno) štěkot psa.
Kouknu z okna a vidím někoho cizího u mé branky a cosi dělá se psem.......třeba ho chce otrávit...co já vím.....
Vylítnu z baráku...trochu nasranej, protože jsem se chvíli předtím pohádal se starou.
Protože je noc a já mám strach kdo to je, vezmu pohrabáč od kamen........třeba ho tím zaženu....beztak to bude nějakej opilec, kterej mě chce zase ukrást železo ze dvora a otrávit u toho psa.
Vylezu ze dveří a řvu na něj..."vypadni hajzle...co tu děláš...bla,bla,bla.....vlez sem a pes tě zabije".
ožralec na mě cosi řve a džkuje.....lomcuje s brankou a řve že si to se mnou vyřídí.......chce přelízt branku.....běžím k ní a otevřením branky opilce shazuji na zem.......ze země na mne plive a kope mne, sahá do kapsy, tak se na něj radši vrhám a pereme se...otevřenou brankou mě přiběhl na pomoc pes.....pak se najednou ozvou dvě rány....cítím teplo, ticho a já se setkávám se svojí matkou, dědou a s mým "bojovým" služebním plemenem rotweiler a společně procházíme rozlehlým sadem, plným kvetoucích jabloní.
ale jak už někdo řekl....mrtvej svědek,dobrej svědek. Takže váhám jestli slepě věřit Garymu, nebo si připustit že to mohlo být i úplně jinak