Fotky našich zbraní
Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat
Re: Fotky našich zbraní
Držela mě představa, abych na střelnici nosil pouze jedno zavazadlo. Takové malé all in one, žádné kabele, igelitky...
Chvilku jsem si hrál, nevypadá to úplně profesionálně jak jsem si představoval, ale účel to splní a tak úplně snad neurazí. Další pokusy, již podpořeny nějakou praxí snad budou lepší.
Spodek obsahuje čtyři různě silné vrstvy molitanu, který má zespodu samolepící povrch, postupně slepované a vyřezávané odporovým drátem.
Chvilku jsem si hrál, nevypadá to úplně profesionálně jak jsem si představoval, ale účel to splní a tak úplně snad neurazí. Další pokusy, již podpořeny nějakou praxí snad budou lepší.
Spodek obsahuje čtyři různě silné vrstvy molitanu, který má zespodu samolepící povrch, postupně slepované a vyřezávané odporovým drátem.
Když ti vítr, napne plachtu, když ti plachta, popožene jachtu, snadné je žít!!!
Zbraň: 3 kusy
Zajímavá prácička. Taky jsem nad něčím takovým uvažoval. Nakonec jsem od toho upustil. A to hned z několika důvodů: 1. Molitam je svinstvo, který se drolí. Na začátku při namáhání. Najít vhodnou hustotu na předpokládané zatížení.. to fakt neumím. Časem se to začne drolit samo. Opravdu střílet molitanem, čekat, kdy se mi zbraň bordelem kdekoli kousne... E-e... 2. Takové přihrádky mají několik vlastností: a) Super je, že hned je vidět, že je vše uklizeno, nic nechybí. b) Blbé je, že kdykoli si usmyslím, že něco vyměním za jiný tvar, nebo něco přidám, je s tím v tom lepším případě dost práce. V tom horším prakticky neřešitelné. Tak jsem nakonec koupil jen malou střeleckou tašku na 4 kousky. Dám si tam věci dle potřeby a účelu, kam s tím povalím. 
Ale jestli Ti to vyhovuje, což nejspíš ukáže čas, tak chválím.

Ale jestli Ti to vyhovuje, což nejspíš ukáže čas, tak chválím.

ČZ 85, ČZ 50, Walther PPK, NP22, Auto-Ordnance 1911A1 WWII, SIG P239, BARK9
Zbraň: 1911
Vypada to pekne. Nebylo by reseni ta vypln od PELI Case? Mam ji leeeta na fotak a nedroli se. Vytrhas dle potreby.
Díky. Omlouvám se za trochu zjednodušené a zavádějící označení materiálu "molitan".
Ve skutečnosti jde o protihlukové desky, v tomto případě typ 500 a v žádném případě zde nehrozí nějaké drolení. Pro jednoduchost vlastnosti raději zkopíruji od prodejce.
-akusticko absorpční materiál pro prostory s kompresory, zvukotěsné kabiny a motorové prostory, vzduchotechniku
-materiál: pružný zpěněný polyuretan na bázi polyesteru
-samozhášivost: podle normy UL 94 HF1
-barva: antracitová šedá
-rubová strana opatřena samolepící vrstvou
-výrobní rozměr: desky 1000x2000 mm
-hustota: 30 kg/m3
-pracovní teplota: -40 °C/+110 °C
Varianty výrobních rozměrů:
-síla 6-50 mm v roli o šíři 1000 mm
-síla 10-60 mm v roli o šíři 1500 mm
-délka role od 20 do 50 m
-desky 1000x2000 mm
-v sílách od 5 do 500 mm
Ve skutečnosti jde o protihlukové desky, v tomto případě typ 500 a v žádném případě zde nehrozí nějaké drolení. Pro jednoduchost vlastnosti raději zkopíruji od prodejce.
-akusticko absorpční materiál pro prostory s kompresory, zvukotěsné kabiny a motorové prostory, vzduchotechniku
-materiál: pružný zpěněný polyuretan na bázi polyesteru
-samozhášivost: podle normy UL 94 HF1
-barva: antracitová šedá
-rubová strana opatřena samolepící vrstvou
-výrobní rozměr: desky 1000x2000 mm
-hustota: 30 kg/m3
-pracovní teplota: -40 °C/+110 °C
Varianty výrobních rozměrů:
-síla 6-50 mm v roli o šíři 1000 mm
-síla 10-60 mm v roli o šíři 1500 mm
-délka role od 20 do 50 m
-desky 1000x2000 mm
-v sílách od 5 do 500 mm
Baharis:máš to moc pěkný
Já tak dlouho vybíral střeleckou tašku,až jsem nakonec pořídil tašku na noteboook = když skrytě tak skrytě

Když já už skoro před rokem dostal, jako člověk blízký moři, tento pirátský kufřík a stále nevěděl co s ním... 
Je to obdoba těch papírových, ale je to jakýsi plast, výrazně pevnější. Tak mám plast do plastu

Je to obdoba těch papírových, ale je to jakýsi plast, výrazně pevnější. Tak mám plast do plastu

Ideální použití,lepší než ho dát mamině na šperky...chtěla by ho třeba naplnit.. 

Mně se ten kufřík líbí. Je tam vidět nápad a práce a to se cení. Pěkný je ten boresnake schovaný v polepené ruličce od toaleťáku. Já jsem si kdysi také chtěl udělat podobné zavazadlo, ale byl jsem na to moc líný
. Pak jsem to vyřešil jinak. Mám na pušku dlouhé pouzdro, které nosím na zádech jako batoh. Na M.O.L.E. vazbu jsem přidělal ještě jednu velkou kapsu a tam se mi vejde vše potřebné. Nemám to sice tak krásně a úhledně srovnané, ale je to tam. Pistoli nemám v tom báglu, ale normálně u pasu jako při běžném nošení.

Meč a kříž tělo jedno jest.
Moje zbraně: GLOCK 17 3.gen. osazený TLR-1 HL, CZ 75, SA vz.58
Moje zbraně: GLOCK 17 3.gen. osazený TLR-1 HL, CZ 75, SA vz.58
Tak toto je moje, "asi" už komplet nádobíčko.
Dnes mi došel ten zelený apocalypse Hawk, jeho místo bude na zdi u vstupních dveří
Obsah:
Dragon Katana: funkční replika
Kudla: Leatherneck Tanto Cold Steel s plast. pouzdrem
United Cutlery M48 Hawk Apocalypse green
Glock17
Alfa Proj mod.830 38spec.
Tactical 858 s pár úpravama, např. rukojeť bodáku, plasty, atd. prostě jen takový základ, aby to lahodilo mému oku
Fabarm Martial Ultrashort 12/76 se 14'' hlavní, hodil jsem na ni úsťovou brzdu a lištu, na kterou ještě kopnu svítilnu.
Dnes mi došel ten zelený apocalypse Hawk, jeho místo bude na zdi u vstupních dveří

Obsah:
Dragon Katana: funkční replika
Kudla: Leatherneck Tanto Cold Steel s plast. pouzdrem
United Cutlery M48 Hawk Apocalypse green
Glock17
Alfa Proj mod.830 38spec.
Tactical 858 s pár úpravama, např. rukojeť bodáku, plasty, atd. prostě jen takový základ, aby to lahodilo mému oku
Fabarm Martial Ultrashort 12/76 se 14'' hlavní, hodil jsem na ni úsťovou brzdu a lištu, na kterou ještě kopnu svítilnu.
Naposledy upravil(a) Fox4077 dne čtv 07.3.2013, 14:09, celkem upraveno 2 x.
Byť se mi dostane jíti roklí šeré smrti, nebudu se báti ničeho zlého. Neboť já budu ten nejhorší bastard, který v tom zatraceným údolí bude.
Jsem zlej, hnusnej a unavenej. Žeru ostnatej drát, chčiju napalm a trefím dávkou bleší řiť na 200 metrů.
Jsem zlej, hnusnej a unavenej. Žeru ostnatej drát, chčiju napalm a trefím dávkou bleší řiť na 200 metrů.
4Fox: to co je za combat knife na fotke?...
Glock 19 gen.4 a Glock 21 gen.4...
Fox4077: Rozepiš prosím, co všechno tam máš na fotce.
takze uz aj ja som Glock (G19gen.4) positive...

a obsah mojej skromnej "zbrojnice"...

a obsah mojej skromnej "zbrojnice"...

Sirdo:
To digi sk je
Nosis? Nebo jen dekorace?
To digi sk je

Nosis? Nebo jen dekorace?
4reddog: dekoracia, uprednostnujem predosly model SK maskacov, toto len vacsinou vozim v kufri auta
...

Hehe, svara digi taky nee, takze to ostava na mne 
Vubec to kluci moc nechteji

Vubec to kluci moc nechteji
A ten bombičkový HK je jako co? 

JJ, je to GE/Zendl. Usoudil jsem, že levný pokusy se nevyplatěj a vzal rovnou to nej.Starosta píše:Noir: Hm, koukám, že na to jdeš (až na kompenzátor) od lesa, teda "odzadu"![]()
Ten kryt pružin je Zendl, nebo něco za lidovější cenu?
http://www.strelectvi.cz/forum/download ... &mode=view Kinggun jsem měl chvíli v ruce (jen jsem to přeposílal) a GE je trochu jinde, nicméne i KG působí odolně.
Kosu jinak moc netunim, chci jí nechat co nejjednodušší a nejlehčí, možná časem přibyde rail na baterku a delší pažba.
Zbytek rodinky: http://img651.imageshack.us/img651/7782/p1060145ww.jpg
158 < 858
4Artifex: no ved vzduchovka, aby som mohol strielat aj na zahrade bez toho, aby si po mna prisli muzi zakona
...
p.s.: a ak si chcel podpichnut, ze tu chcem niekoho ojebabrat, ze mam skutocne HKcko, tak to len tazko. staci sa pozriet do mojho podpisu
...

p.s.: a ak si chcel podpichnut, ze tu chcem niekoho ojebabrat, ze mam skutocne HKcko, tak to len tazko. staci sa pozriet do mojho podpisu

Noir: Dík za info. O tom zadním krytu přemýšlím, ale je to hrozná rána...
Starosta
-- Si vis pacem, para bellum --
-- Si vis pacem, para bellum --