CRYWOLF - Zbraň a vaše přítelkyně

Různé existence vyskytující se (nejenom) na našem fóru

VIP člen

Re: Zbraň a vaše přítelkyně

Příspěvek od reddog » ned 04.3.2012, 19:55

to nemá cenu. provokuje a nedomýšlí důsledky. takže si opravdu počkám na ty papíry. nicméně si myslím, že nikam nic nevyvěsí, nebo se pletu, Matěji?

Příspěvek od cityshark » ned 04.3.2012, 19:56

Vzdyt je to "adolescent ZŠ" :-D

Hele, ty Adame 2.0, uz sis zkusil tu moji radu v post94291.html#p94291 ?
Naposledy upravil(a) MujGLOCK.com dne pon 05.3.2012, 9:33, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeny dva po sobě jdoucí příspěvky!

VIP exot fóra
VIP exot fóra

Zbraň: CZ75 Compact,858,

Příspěvek od CRYWOLF » ned 04.3.2012, 19:57

nikde nic věsit nebudu kdo bude chtít mužeme se domluvit na ostravske střelnici Patriot a mužeme pokecat i zastřílet :) třeba změnite názor na mne :)) budu jen rád

pravě uvažuji zakoupit tenhle kus nábytku doporučíte?

http://www.ok-produkt.cz/trezor-na-zbra ... m/d-69475/
Naposledy upravil(a) MujGLOCK.com dne pon 05.3.2012, 9:33, celkem upraveno 1 x.
Crywolf: Mýtus?Realita? Desinformace ? Vtip? kdoví...jedno je však jisté,CRYWOLF JE LEGENDA !!!

Příspěvek od Shi » ned 04.3.2012, 20:01

Dnešní psychiatrie řadí tuto na první pohled směšnou a více méně neškodnou poruchu mezi ty nejsložitější fenomény klinické praxe. Bájná lhavost, tzv. mýtomanie, se totiž obtížně diagnostikuje i léčí. Bájní lháři se dělí do mnoha podskupin. Často trpí různými poruchami osobnosti. Klasický mýtoman na rozdíl od různých podvodníků nelže ze zištnosti nebo s úmyslem uškodit.

Jeho hlavní motiv je získání takové pozornosti a respektu, jaký by podle vlastního názoru nepoznal, kdyby se spolehl jen na své obyčejné a nezajímavé ‚já‘. Jeho problémem je nedostatek sebevědomí. A potom skutečnost, že lhaní se pro něho postupně stává drogou, bez které se už nedokáže ve svém životě obejít.

Zdroj: http://www.vsemocnahysterie.estranky.cz ... avost.html

Zbraň: G17,CZ75,858

Příspěvek od lo3k » ned 04.3.2012, 20:02

A co takhle mu dat sanci,je to mluvka,chlubilek a je taknejak mimo realitu.(bordel ma v leccem radnej)
Co to zkusit jinak,nez ho schazovat,treba opravdu ten ZP zitra nafasuje,treba neni takovej tupec aby si nenechal poradit,mozna by bylo dobre ho vest k jinemu pristupu ke zbranim a zivotu vubec.Do cela me mrzi ze to nemuzu osobne oprubovat,leda tak online.
Ne nejsem najiva,ale proc to nezkusit.Tak pravdepodobne tady pritomne ve sposte veci vodi za nos.No budiz stalo se,vzal bych to od toho ZP,ukaz ho a prestan zvanit. Pro zacatek.
Oderint,dum metuant.

VIP exot fóra
VIP exot fóra

Příspěvek od CRYWOLF » ned 04.3.2012, 20:04

:lol: :lol: :lol: tak ti díky :D opět křivda na mou osobu to že sem si něco vymyslel je jen to že sem chtěl vidět reakce nic vic sorry že nejsem instruktor jen toužim po zavodni střelbě

a taky byste mi už mohli teda konečně řict stanovisko zda dostanu nošeni na skupinu B nebo ne názory se různí :(

lo3k: děkuji za první inteligentní přístup od někoho.. klidně obhájim i ZP ale fotit doklady nebudu muset že ne?? stači fotka zbraně eventualně zbraně s něčim co dokaže že je moje a legalně
Naposledy upravil(a) MujGLOCK.com dne pon 05.3.2012, 9:34, celkem upraveno 1 x.
Crywolf: Mýtus?Realita? Desinformace ? Vtip? kdoví...jedno je však jisté,CRYWOLF JE LEGENDA !!!

Příspěvek od cityshark » ned 04.3.2012, 20:06

Ty jsi tak vypatlanej, ze jsi prave dodelal zkousky a zakon neznas?
I kdyby ti tam nacarali modry z nebe, tak te to u Bcka k noseni neopravnuje.

Vis cim nam vsem srazis hrebinek, kdyz nam vyfotis psychotesty na tvy jmeno s razitkem a podpisem doktorky.

VIP exot fóra
VIP exot fóra

Příspěvek od CRYWOLF » ned 04.3.2012, 20:08

sdělovani os. údajů ?? hloupý si ty když k tomuto činu nabádáš jiné ano pane hloupý jsi jen a jen ty..... lekářskou dokumentaci fotit tak blbý jsem nebyl ani ve školce !!! :)

vyfotim ti kver a pak natočim video jak střilim nic vic

zákon znám naprosto striktně !!!!! udělal jsem testy na 79 bodů !! já pouze polemizuji o nošení kat.b u skupiny b ok?????

zbraně mame v rodině vojáka takže mam k tmu vztah na pistoli jsem poprve sáhnul v 13 letech a byla to berreta 92 M9ka od te doby jsem se do nich zamiloval a celou pubertu sem byl ,,školen,, na bezpečne manipulaci a zachazeni se zbraní a k budování zodpovědnosti.. nyní se mohu s klidem věnovat střelbě at již rekreační či závodní

jestli se naše zákony nezmění rád bych ve 30 složil zkoušku na zkušebního komisaře... tak uvidíme třeba bude crywolf rozhodovat zd vaše děti budou střelbyschopné :D
Naposledy upravil(a) MujGLOCK.com dne pon 05.3.2012, 9:35, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeny tři po sobě jdoucí příspěvky!

Příspěvek od vsw » ned 04.3.2012, 20:22

CRYWOLF píše:pravě uvažuji zakoupit tenhle kus nábytku doporučíte?

http://www.ok-produkt.cz/trezor-na-zbra ... m/d-69475/
V tvem pripade bych do toho nesel. S tak velkym a vaznym zajmem o zbrane budes brzo na limitu skrine, chce to neco vetsiho, hledej dal.
Čím více z nás bude nosit zbraň, tím méně z nás ji jednou bude muset použít.

Příspěvek od jessinka.17 » ned 04.3.2012, 20:22

lidicky hodne zdaru odchazim s tohoto fora :) zatim s tu mejte pekne
Naposledy upravil(a) jessinka.17 dne ned 04.3.2012, 20:29, celkem upraveno 1 x.

VIP exot fóra
VIP exot fóra

Příspěvek od CRYWOLF » ned 04.3.2012, 20:23

ano znám případy kdy zde na foru raději radíte naddimenzovat velikost oproti plánu tazatele jelikož se pak ukazuje že to co koupil dřive nedostačuje.. juknu juknu ale tipuji že pro pět dlouhých stačí bohatě :)

Příspěvek od gilhad » ned 04.3.2012, 20:39

§ 28
Oprávnění držitelů zbrojních průkazů
(2) Držitel zbrojního průkazu skupiny B nebo C je oprávněn

a) podle účelu užívání nabývat do vlastnictví a držet, popřípadě nosit sportovní nebo loveckou zbraň kategorie B, na kterou mu bylo vydáno povolení, nebo sportovní nebo loveckou zbraň kategorie C; tuto zbraň může nosit pouze na střelnici nebo v místech, kde je k tomu oprávněn podle zvláštního právního předpisu,
-----
Na druhou stranu jsem zatim nikde nenarazil na misto, kde by "byl k tomu oprávněn podle zvláštního právního předpisu". Cimz nevylucuji, ze existuji, ale vic by bezny clovek asi vyuzil moznost "nosit vzdy 29.unora"

Ale ano - teoreticky i drzitel skupiny B muze mit duvod "mit povoleno noseni" a nekteri muzou mit i moznost ho vyuzit. V praxi se to moc nepouziva.

VIP exot fóra
VIP exot fóra

Příspěvek od CRYWOLF » ned 04.3.2012, 20:43

DĚKUJI ZA ROZUMNÝ NÁZOR... TAKÉ SI MYSLÍM ŽE ZE ZÁKONA TO LZE..ALE NEPOUŽÍVÁ SE TO BĚŽNĚ

ja vam poreferuju zda mam nošeni nebo ne taky mě to zajima :o
Naposledy upravil(a) MujGLOCK.com dne pon 05.3.2012, 9:35, celkem upraveno 1 x.

Příspěvek od vsw » ned 04.3.2012, 20:49

V podstate jde jen o to, jestli uredniky presvedcis, ze to potrebujes. Pokud ti to nedaji, zkus je durazne pozadat, aby ti to dali, i kdyz se to moc nepouziva.
Čím více z nás bude nosit zbraň, tím méně z nás ji jednou bude muset použít.

VIP exot fóra
VIP exot fóra

Příspěvek od CRYWOLF » ned 04.3.2012, 20:51

tak ono vzato... já to asi když tak důkladně přemýšlím i s výhledem.. nepotřebuji :) bohatě mi stači ji držet stejně mi je blbe jit na střelnici s nabitou zbrani za pasem :D většina střelnic ani neumožnuje mit v prostoru nabitou zbran...ale vybíjecí zařizeni ani žadny prostor tu neni :)

Příspěvek od lo3k » ned 04.3.2012, 21:10

No ja nevim,mozna to spatne chapu,ale nikdo nebere pravo drziteli ZP kat. "B" nosit zbran PO strelnici,ovsem cestou na srelnici ji nadrcnutou za opaskem mit nemuze(to je na "E").Zrovna tak zbran drzena k loveckym ucelum,muze byt nosena pouze tam kde myslivec (lovec) vykonava pravo lovu(povetsinou honitba).
Pokut jsem se nekde stratil prosim o vysvetleni,muze byt i SZ.
Oderint,dum metuant.

Zbraň: Glock

Příspěvek od panvrabec » ned 04.3.2012, 21:13

Prej to byl omyl. Mě to tam kdysi na Bčko natiskli taky. Význam to nemá. Dneska už to prej na tisknou jen na E a D, tak nevim.

Příspěvek od gilhad » ned 04.3.2012, 21:18

Jinak abych nebyl OT: u me v pohode, pritelkyne si nejakou dobu musela zvykat na to ze nosim, ted me obcas i na strelnici doprovodi i si se mnou zastrili, ale celkem malokdy, protoze jeji konicky a dispozice jsou jine.

Co se vas dvou tyce - ja bych z takovehoto vztahu utikal, at uz bych byl na kterekoli strane, aspon podle toho co tu o sobe samych pisete (nemluve o tom co tu pisete o sobe navzajem). Ten vztah "neni normalni", rozhodne je hooodne daleko od prumeru i medianu. Jsou lidi, kterym vyhovuji veci, ktere by naprosta vetsina s hruzou odmitla, takze vam nebudu rikat, co mate udelat, to si musite rozmyslet sami. Ale pokud si muzu dovolit odhad, tak neverim, ze by se vas vztah v nejblizsich 10-20 letech nejak usadil k "normalu". A pak je tedy otazkou, zda do takovehoto vztahu chcete zatahnout i deti - protoze to co doma vidi prvnich par let jim dost silne narysuje zivotni drahu do budoucna, at uz budou, nebo nebudou chtit.

jessinka: myslim ze na (skoro) kazde strelnici provozuji jako placenou (radove 200,-) sluzbu, ze na cloveka bez ZP (i naprosteho zacatecnika) dohlidne jejich instruktor a tim ucini zakonu zadost. (samozrejme jeste musis zaplati za stav, pujceni zbrane, sluchatek a bryli a za vystrilene naboje a terce, stejne jako kazdy jiny. Ale neni to castak, ktera by te polozila.)

Jinak pokud mas ze zbrani obavy, doporucoval bych pro zacatek spis pistoli malorazku (nekope a hezky se s ni strili, do papiru dirky dela spolehlive a na lov divoke zvere se stejne zatim nechystas), nebo naopak nejakou hodne velkou a tezkou pistoli ve standardni razi (nejspis 9mm), protoze cim je tezsi zbran, tim snazsi je zvladnout zpetny raz, protoze to nekope, ale jen odsouva. Naopak mala, lehka pistolka v teze razi (i o neco mensi) bude kopat jak splasena, protoze nema zadnou vlastni hmotnost, kterou by ten zpetny raz tlumila. Takze do zacatku nebrat "male damske pistole do kabelky", ale to nejvetsi co v ruce uneses.

(V tomto zacatecnici dost casto chybuji - ve filmech vidi, ze velky chlap ma velkou tezkou, drobna divenka malou lehkou, obema to jde, tak to berou jako spravny model - co nevidi je, ze herci ty zbrane zridka mivaji nabite, urcite v nich nemaji strely a vyber se ridi estetickym citem rezisera, nikoli vhodnosti pro uzivatele. Pokud je ve scenari, ze hrdika letmo zamiri a sestreli padoucha vzdaleneho deset kilometru ranou primo mezi oci, tak herecka proste machne rukou a rekne bam, pak je strih, padouchovi namaluji kecupem tecku mezi oci a jde padat na trampolinu. V realu je to samozrejme kravina, ve filmu to samozrejme funguje.)

Jinak zpetneho razu se neni treba bat, kdyz poslechnes instruktora, tak problemy mit nebudes. I velice drobne divenky a deti ustoji par vystrelu z velkeho kalibru (testovano na lidech). Problem je v pohodli a ve fyzicke narocnosti - netrenovane muzou po delsi strelbe bolet ruce, stejne jako kdyby si dali serii kliku bez pripravy - ale opet nic, co by byl zavazny problem.

Pak je samozrejme moznost se domluvit s nejakym strelcem, ze by roli instruktora zastal on a vzal si te na strelnici "na povel" - to ma tu vyhodu, ze vetsinou za to nic nechce (nebo treba zaplatis limonadu) a ze si te treba i proskoli predem a budes mit cas si otlapkat tu zbran a v klidu se s ni seznamit a "pohrat" si s ni - vyzkouset, jak co funguje, poptat se co a proc tam je tak jak to je a tak podobne. Ja takhle vzal na strelnici uz spoustu lidi, zatim vsichni byli spokojeni, ale ja jsem v Praze. Nicmene je spousta dalsich strelcu, co to delaji podobne taky a nekteri jsou asi i v Ostrave.
Na druhou stranu nevidim do vasich hlav, takze zvaz sama, zda je pro tebe prijatelnejsi neznamy chlapek nebo placena obsluha. (Co se pocestnosti dotyka, tam problem neni, klidne ssebou muzes vzit i pani matinku jako garde, ale co jste tady predvedli na netu vzbuzuje pochybnost, jak mohou byt byt i nevinne veci vylozeny dosti prazvlastnim zpusobem.)

Co se dovednosti a neznalosti tyce, to neni problem. Kazdy nekdy zacinal a kdyz nekoho beru na strelnici, tak si ho ohlidam, aby neudelal zadnou kravinu a pocitam s tim, ze neumi vubec nic. (BTW: uz jsem mel parkrat na strelnici ssebou i slepou holku, bez problemu, vsichni spokojeni. Ze nedosahovala nejakych sportovnich vysledkuje jasne, dulezite je, ze jsme si to pekne uzili.) Jestli vsechny jeho rany skonci v cernem poli, nebo zda budou sem tam lizat okraj papiru taky neni dulezite. to se da casem nacvicit, terc se da dat bliz a na umisteni zasahu nesejde. Jedine na co si dej pozor je zbrklost - kdyz budes pomala, klidna, bude vse v pohode, kdyz zacnes vysilovat a hystercit, tak nejspis lekce okamzite konci.

Příspěvek od lo3k » ned 04.3.2012, 21:19

No popravde,vloni jsem byl na nejakem streleckem podniku,tusim ze to poradalo KVZ a tam jsem od vedlejsiho stolu zaslechl debatu prave o "Bcku" a moznosti noseni,shodou okolnosti se jednalo o souseda,on si byl nechat vystavit nove ZP,neni vlastnikem "Ecka" a nacmarali mu to tam taky.
Oderint,dum metuant.

VIP člen

Příspěvek od reddog » ned 04.3.2012, 21:22

CW:
jsem rád a chci věřit, že text z vedlejšího téma myslíš vážně. teď je třeba to uvésti i zde. jenom nevím, zda nejsi již unaven. celý den před monitorem (mobilem) a zítra do rachoty (na jeřáb nebo do provozu). až se necítíš dotčen, já jsem dnes při komunikaci s MG zpracovával rozpočty na následující týden, stavební deníky, výkazy, zítra vstávám tak kolem páté a rovnou do auta a na stavby. copak tedy přesně děláš, jaká je tvá náplň práce a v jaké společnosti (pokud to tedy není tajné nebo pokud to nechceš sdělit). možná by to opět pomohlo lidem pochopit ty hromady textu za poslední dva dny.
díky tomík

Zpět na „Exoti na fóru“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz