07.-09.06.2013 - VI. Velký letní sraz MujGLOCK - Velká Bíteš
Srazy které pořádá MujGLOCK, včetně pátečních dýchánků
Re: 07.-09.06.2013 - VI. Velký letní sraz MujGLOCK - Velká B
2 reddog: ale nekryndej
... po celém dni budeme beztak tak unavení, že padnem a budem spát - maximálně Jasik to tam zas bude zkoušet lámat

U.I.:
Kamuflujes, mlzis, ja te znam
. Vsak ostatni uvidi (uslysi), muhehehe. A nacelnika radeji nechej, at nam to pak neosladi obema. A k te unave, hehe, nekteri jsme uz trocha starsi, ty jsi v rozpuku sil, nepochybujeme o tom, ze ten vikend das patecni organizaci, debatu v jidelne, nocni dovadeni, sobotni sraz, sobotni dovadeni, nedelniho figuranta, uklid, odjezd a nekde po ceste dovadeni. Ja tedy o tobe nikterak nepochybuji, muhehehe
Kamuflujes, mlzis, ja te znam
2 reddog:
OooooOoooo , Děkuji za poklonu, takhle mi lezeš do mojí dírečky jo ? ... no jen počkej ty uličníku
:D:D
OooooOoooo , Děkuji za poklonu, takhle mi lezeš do mojí dírečky jo ? ... no jen počkej ty uličníku
U.I. Píši si mladý muži.. Nemístné poznámky na autoritu z vedení klubu.. Hmm... něco vymyslíme, jak napsal červenej pejsek 
Ja bych pripomenul jeste jednu vec. Nezapomenout na nakupky, sraz je skvela prilezitost k prodeji/nakupu zbrani, a nejen jich. A malo co pokazi radost z mozneho nakupu vic, nez "chybejici" papir. Ja par drobnosti streleckeho charakteru na prodej/vymenu urcite brat budu. Konec koncu, co tam kdo donese, da se vetsinou radne osahat a prokonzultovat s ostatnimi a navic odpada problem s dorucenim, neduverou a cekanim
, navic puvodni majitel muze pridat i spousty postrehu.
U.I.:
Vidis, ja to rikal. Ted se Jasik zabejci a je ti jasne, kdo bude tahat zeleza po strelnici, ze? ;-D
U.I.:
Vidis, ja to rikal. Ted se Jasik zabejci a je ti jasne, kdo bude tahat zeleza po strelnici, ze? ;-D
2 Jasik & reddog:
ale děcka, jaké urážení? a jaká autorita ? .. já myslel, že tam bude Jasik lámat tu svojí broknu
nelámací
)
ale děcka, jaké urážení? a jaká autorita ? .. já myslel, že tam bude Jasik lámat tu svojí broknu
U.I.: myslis jako protahovat laufen?

| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

2 S474N: přesně tak, každopádně ...
U.I.:
Neblbni, jeste odradis ty nerozhodnute, kteri te neznaji, muhehehehehe
To all:
Muzete nekdo s sebou vzit jedny hrabe navic? Loni se ty nabojnice sbiraly dost zle. Jo a taky klidne kosik nebo kyblik, bo v tech igelitkach se to neneslo moc ok (a kdyz si tak vzpominam, dost mne bolela noha, takze jsem se mozna sberu neucastnil ?!? )
Tomik
Neblbni, jeste odradis ty nerozhodnute, kteri te neznaji, muhehehehehe
To all:
Muzete nekdo s sebou vzit jedny hrabe navic? Loni se ty nabojnice sbiraly dost zle. Jo a taky klidne kosik nebo kyblik, bo v tech igelitkach se to neneslo moc ok (a kdyz si tak vzpominam, dost mne bolela noha, takze jsem se mozna sberu neucastnil ?!? )
Tomik
reddog: zrovna koukam po nejakym vertikulatoru, rekultivatoru bo takovy nejaky sprosty slovo na zahradu
...tak me napadlo jak te tak ctu - nebylo by jednodussi si pujcit nejakej trakturek-sberac golfovejch micku, nebo vy hilzny zaorat ?
Hele a jaky ty hrabe ? takovy ty plastovy na travicku, nebo klasicky hrabe ? ty tech hilzen asi neshrabou, ne ? Plastovy s "rucickama" u sebe poberou i devitky apod. ouvidime jestli se mi vejdou do auta
Hele a jaky ty hrabe ? takovy ty plastovy na travicku, nebo klasicky hrabe ? ty tech hilzen asi neshrabou, ne ? Plastovy s "rucickama" u sebe poberou i devitky apod. ouvidime jestli se mi vejdou do auta
Naposledy upravil(a) MujGLOCK.com dne ned 28.4.2013, 20:16, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Nepoužívejte citace předcházejícího příspěvku (viz bod 6 v pravidlech)
Důvod: Nepoužívejte citace předcházejícího příspěvku (viz bod 6 v pravidlech)
Tak ty na listi by i mohly stacit, ale klidne vem vicero, porovname a priste uz budeme moudrejsi a pujde se na jisto.
Kazda nova informace, navic proverena bojem je cenna.
Tomik
Kazda nova informace, navic proverena bojem je cenna.
Tomik
Zaorat malotraktorem anebo dělat, jako že jsme tam celý víkend nebyli 
Maja:
Heh, cihle letos nevezu, tak kdyz se budeme chovat tise, mozna to vyjde, muhehehe.
V kazdem pripade doufam, ze letos budou uklizet vsichni strelci, at jeste zbyde cas na dalsi zabavu a pokec.
Heh, cihle letos nevezu, tak kdyz se budeme chovat tise, mozna to vyjde, muhehehe.
V kazdem pripade doufam, ze letos budou uklizet vsichni strelci, at jeste zbyde cas na dalsi zabavu a pokec.
Hmm, jak to tu čtu, tak pokud najdu odvoz, mohl bych vzít i .177 větrovku a ukázat vám, zač je toho loket balistická křivka odstřelovačky stěsnaná na metnou dálku do 50m 

Jinak S474N -- končím po 17 v Práglu na Chodově.

Jinak S474N -- končím po 17 v Práglu na Chodově.
Naposledy upravil(a) cover72 dne stř 01.5.2013, 16:27, celkem upraveno 1 x.
cover72: z Prahy pojede vicero lidi...a kdo ne z Prahy, tak treba jako ja pres Prahu. Chodov z Plzne sice nemam vylozene po ceste, ale tech par km uz neni problem, tak ti nabizim flek na cestu v patek tam, v nedeli zpet. Zatim jsme v aute dva lide a asi 4 zbrane a mozna dvoje hrabe, tak se furt vejdes i s kulometem a cas tak nejak plus minus pul hodiny vyhovuje.
Nettik:
Hrabe mozna?? Nenene, hrabe urcite, vzal jsi si to za ukol. Alibi se mi, ze se takhle staras
. Kamarady do auta vezmes, na cely vikend podporis myslenku MG, na ochutnani sejra privezes
, s hrablickama se budes tahat...
No jak rikam, sikovny jsi ty jeden
Hrabe mozna?? Nenene, hrabe urcite, vzal jsi si to za ukol. Alibi se mi, ze se takhle staras
No jak rikam, sikovny jsi ty jeden
A ještě chce dát do tomboly manželku. Je to prostě obětavec 
maja: jojo, pokud dnes neuhori, tak manzelka "do tomboly" plati - i kdybych se kvuli ni musel montovat s rakvi, abych ji tam nejak dostal a kamaradum nezmensoval prostor
hafik: Hafiku...jdes na to hezky, ale s takou u me neporidis
hrabe si teda za ukol beru, ale ty syry pouze na objednani !
Timto vsem pripominam, ze je moznost abych v sobotu zajel pro kozi produkty(syry, jogurty) - tudiz dovezu cerstve v nedeli rano a nemela by hrozit nejaka biodegradace. Nabidka na: http://www.kozifarmavojslavice.cz/produkty/ - kdo by mel o neco zajem, necht mi da nejak rozumne dopredu vedet, abych stihl zamluvit a opravdu to pro nas v dany termin meli hotove.
hafik: Hafiku...jdes na to hezky, ale s takou u me neporidis
Timto vsem pripominam, ze je moznost abych v sobotu zajel pro kozi produkty(syry, jogurty) - tudiz dovezu cerstve v nedeli rano a nemela by hrozit nejaka biodegradace. Nabidka na: http://www.kozifarmavojslavice.cz/produkty/ - kdo by mel o neco zajem, necht mi da nejak rozumne dopredu vedet, abych stihl zamluvit a opravdu to pro nas v dany termin meli hotove.
Nakonec stejně nepojede, takže je to celkem jedno, ale aby tam byly oboustranné sympatie, tak bys musel být vlasatej nemytej fantazák/dřevárníkU.I. píše:2 Spideyx:
počkej, jak jenom na koukání ?:D:D:D jak něco dovezeš, tak je to automaticky snad k dispizici all inclusive ne ?;) pokud tedy budou oboustrané sympatie
Nicméně aby se přítomné osazenstvo mohlo pokochat pohledem i tak: