Re: Výchova psa, obrana proti psovi
To mi ovšem nezabrání abych nestřelil.azavak píše:Střelit psa v sebeobraně a nikoho neohrozit jde těžko
Ale jinak chápu,že když už je pes na mě,je to problematické a v podstatě s tebou souhlasím.
Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat
To mi ovšem nezabrání abych nestřelil.azavak píše:Střelit psa v sebeobraně a nikoho neohrozit jde těžko
tak a teď otázka.......je běh psa tvým směrem útok?.......navíc by asi neštěkal, protože ještě jsem si nevšiml že by pes při běhu štěkalSailor píše:No pokud na mě vystartuje nějaké štěkající tele tak nepoznám(a nechci rozeznávat) jestli běží na mě nebo na mou čivavu a prostě spustím parádu.Pokud na mě vystartuje kvůli tomu majitel,tak nastane paráda ještě jednou a pokud pak bude špatná konstalace hvězd(připosranej vyšetřovatel,SZ zmrd,Lněnička) tak ano,život se mi změní . . . . .
Taj je mi jasný,že to není jednoduchý rozeznat a taky je mi jasný,že bych zřejmě ani vystřelit nestačil,o tom žádná.Já spíše reagoval na to,že bych střílel v obavě o život/zdraví a majitel by mě chtěl kvuli tomu napadnout.pitt píše:je běh psa tvým směrem útok?
Zbraň: vícero
Jak to mám vědět? Může být a nemusí - a právě proto je na odpovědnosti majitele, aby k takové situaci vůbec nedošlo. A pokud k ní dojde, nemůžu ji řešit jinak než na základě vlastního (byť nekvalifikovaného) odhadu.pitt píše:tak a teď otázka.......je běh psa tvým směrem útok?
Bolt dava 45 km/hcipis píše:20 m/s je 72km/h a podle různých informací pes dá tak 40 km/h ...