Zabránění příblížení se zbraní

Vše o právu, zákonech, zbrojním průkazu a souvisejících věcech

Zbraň: Glock 26

Re: Zabránění příblížení se zbraní

Příspěvek od vodas » čtv 13.2.2014, 19:30

Pitt: je hezky,ze nejlepsi obranou je utok,ale Stepan v te situaci jeste vubec nevi,zda mu utok hrozi.Tak jak to popisujes Ty,tj.radeji preventivne nekomu namlatit,tak se dostanes jen do maleru.

VIP člen

Příspěvek od reddog » čtv 13.2.2014, 19:57

Tak vhodnym "protiutokem" uz je i ten razny pohyb vpred ;-) . Na tohle jsou kurzy opravdu super. Treba to Pittovo plivnuti je taky zajimave (stejne jako vyprsk vody), to muze trochu zarazit i "pripraveneho" fightera. Proste kdo chce, prijdte na Simulace do Bitese.

Příspěvek od Pařez » čtv 13.2.2014, 20:04

reddog: výprsk vody?To mám jako všude chodit s vodou v hubě? :lol:
Škoda,že se už nedělá "šumák",to by byl efekt.. :lol:

Zbraň: GLOCK

Příspěvek od pitt » čtv 13.2.2014, 20:15

vodas píše:Pitt: je hezky,ze nejlepsi obranou je utok,ale Stepan v te situaci jeste vubec nevi,zda mu utok hrozi.Tak jak to popisujes Ty,tj.radeji preventivne nekomu namlatit,tak se dostanes jen do maleru.
kdyz pana dvakrat razne varuji,tak pak uz se neptam. Ale ja vo tom vim prd......ja jeste nikdy nebyl prepadenej :lol:

VIP člen

Příspěvek od reddog » čtv 13.2.2014, 20:21

Parez:
Tak ja mam vodu u sebe docela casto :-) . Kdyz nepomuze vyprsk, pak prsk pres kokos Sigg(ou) ;-)

Příspěvek od Pařez » čtv 13.2.2014, 20:33

reddog: A co ho takhle preventivně pochcat...to by ho taky překvapilo.. hehehe :lol:

Příspěvek od azavak » čtv 13.2.2014, 20:54

Nádhera.Někdo vymyslí hypotetickou pičovinu a hned se kolem toho vymýšlejí chujoviny. Jak píše pitt,Sledovat věci kolem eliminovat riziko a když to jinak nejde bít se jak o život.Nakládačka kop do kulí a hotovo. Přijeďte do Ostravy,protáhnu vás několika místy,pár krát si je projdete a budete ve střehu ještě hodně dlouho.

Zbraň: Glock34,Norinco1911

Příspěvek od MRBLUE » čtv 13.2.2014, 20:55

S474N: Skus si este raz precitat moj prispevok na strane 1 tejto diskuzie. Hlavne prve dva odseky...
Tam sa zamyslam nad dosledkami. V tretom potom streleckou technikou.

Příspěvek od Pařez » čtv 13.2.2014, 21:05

Pařez píše:Něco takového je zde:

poznej-sveho-nepritele-jak-vcas-rozpozn ... %20Dancing
azavak:ano řeší se zde chujoviny.Proto jsem zde dával tento odkaz na vlákno,kde se řeší to samé v bledě modrém..
A (nejen) do ostravských pochybných zákoutí nikdy nepáchnu.. :D
Odstěhuj se odtamtud.. :lol:

Příspěvek od azavak » čtv 13.2.2014, 21:26

V žádnem případě.Ostrava tě udržuje ve střehu.Odstěhuji se kde je klid a zdegeneruji.Důkazu je zde na foru dost. Situace co tu napsal stepan není o bouchašce ale o tom jestli máš koule.Řeč těla je zaklad ( pořád se učím ) Asi 3x jsem vytáhl nůž.2x fetky. jednou jsem z kuřáka udělal nekuřáka.Chtěl cigáro a když cvaklo spajderco pri otviraní už ho nechtěl.Samozřejmě že to není návod jek to řešit,jednou třeba trefím na borce co mu bude jedno jestli zdechne nebo ne,Tohle je prostě moje cesta,riziko a rozhodnutí.
pařez-to vlákno znám, je dobré,po přečtení si člověk hodně uvědomí.

Příspěvek od Pařez » čtv 13.2.2014, 21:39

azavak:ale jo,v pořádku,děláš to dobře :D .Základem je být tzv. "furt ve střehu".
Prostě koukat co se kolem děje,nechodit nikam,kde je zvýšené riziko..prostě sám udělat maximum proto,abych se do takové situace nedostal.
A pokud se do ní dostanu,jako že jsem někde v podchodu a na metr ode mně jsou dva/tři frajeři s kudlama tak jsem vůl a jsem v prdeli...
To je asi podobná situace,jako když na přejezdu s blikající červenou vjedu s autem pod vlak...což je nyní podle zpráv z médií docela moderní :lol:

Zbraň: Glock 23

Příspěvek od michalkolen » čtv 13.2.2014, 21:40

Nic proti popsané situaci,ale nějak si ji nedokážu představit.To by se to celé muselo odehrát zpomaleně,ne :D
Vždyť ve skutečnosti je to hroznej fofr.
Osobní zkušenost:
Sedím u baru na barové stoličce na pravém okraji po mé levé ruce jsou ještě dva zákazníci.Na levý konec baru cca 2,5m.ode mne přichází ožralý agresivní štamgast a slovně uráží barmanku.Ta na něj začla křičet ať vypadne.Vedle mě dva sedící odchází do vedlejší místnosti.On poslal barmanku do prd*le a sednul si ob stoličku vedle mne.Tak jsem se na nej podíval a řikám slyšels barmanku,ne...Ani nevím jak a už ležim na zemi na zádech a on stál nademnou.Byl jsem popít a tak 23.ležela doma v trezoru.Stejně bych netasil,snad jen v situaci,že by do mne kopal a nenechal mě stát...Ale nechal mě stát dal jsem ruce nahoru a snažil se vzniklou situaci uklidnit,nasledoval rozhovor a ho*ně.A další útok na mne,jednoduchým chvatem,který zvládaj malé děti,jsem využil jeho energie a hodil jsem ho na zem za sebe a odstoupil,zaujmul postavení.Vstal ze země a se slovy máš štěstí že tě nechci rozbít opustil bar.Kdyby to byl faighter tak mě tam po tom co jsem ho nechal vstát asi rozbil,ale už by to byla hospodská bitka a skončilo by to modřinami a nějakým stehem :D
jako za starejch časů :lol: to se do další rvačky zahojí,kdybych ho z lehu hned okouřil do prsou měl bych to tak na deset let a zmařil bych lidský život slušného člověka,jen proto že se ožralej neumí chovat.
Glock 23...cz 858...cz 527 Varmint Laminated

VIP člen

Příspěvek od Strelkyne » čtv 13.2.2014, 21:43

No, jak to tak vidím, tak až se budu v Brně ptát třeba na to, kudy se dostanu k tomu krásnému a slavnému orloji, tak se radši nebudu k dotázanému moc rychle přibližovat, abychom nešli bručet oba dva. *3* *3* *3*
"Doufej ve spravedlnost, ale buď připraven i na bezpráví." Lucius Annaeus Seneca

Příspěvek od Pařez » čtv 13.2.2014, 21:46

V Brně není orloj :mad: ... to by jsi dostala :lol: :lol:

VIP člen

Příspěvek od Strelkyne » čtv 13.2.2014, 21:50

To je fakt, jako orloj to nevypadá :mrgreen:

Obrázek
"Doufej ve spravedlnost, ale buď připraven i na bezpráví." Lucius Annaeus Seneca

Příspěvek od Pařez » čtv 13.2.2014, 21:58

To je nějaká reklama na Alfa Proj?.. :lol:

Příspěvek od azavak » čtv 13.2.2014, 22:12

Vypadá to jako penis.Myslím že na otázku kde tu v Brně uvidím penis by tě nikdo nenapadl :lol: Ale je to o životě každého z nás.Pred 25 roky bych byl ten ožralej kokot asi já.Ano byl jsem mladej,divokej,blbej a nedal si poradít proto-že jsem si myslel že všechno vím nejlíp.přesně to co dnes na tech mladejch nemusím :lol: 23 roku nepiji takže barove a hospocké historky znám jen z doslechu

Příspěvek od Pařez » čtv 13.2.2014, 22:25

Tak na takové barové týpky doporučím osvědčený recept.Pozvat je na panáka,pak 10 minut vydržet jejich kecy jak je všechno sere,ve všem jim přitakat a bude to v pohodě :D

Zbraň: Glock 23

Příspěvek od michalkolen » čtv 13.2.2014, 23:51

Jojo,tak nějak to vidím,panáčeka pohoda.Ale takové ty hospodské pravé už nejsou jak bejvali :D napřed pěstní výměna ve stylu ala chuck noris a pak pivko u baru panáčky a kecy o ničen :D dnes se hned volá policie a troubové pak chtěj platit tričko a podobné hovadiny :?
často jezdím na koncerty Ortel,a tam zas je to samej maník s desetikilovým opaskem,pepřák,paralyzer,obušek....atd.to už neni o prdeli.Takový pěstí souboj dvou vylitejch lidí je pro samotné účinkující skvělý adrenalin a pro přihlížející skvělá podívaná :) a tak si myslím že to má bejt :D
A ne že jí vylitej jak váza někomu pošlu a on tě na oplátku opráší olovem :?
Glock 23...cz 858...cz 527 Varmint Laminated

Příspěvek od azavak » pát 14.2.2014, 7:10

Když jsme u těch hypotetickych plku,také mám jednu situaci.Stáva se to s kalendářní pravidelností vždy kolem 6 prosince.Zvonek-jdu otevřít-tam 3 postavy-ten prostřední,takovej škaredej,kudrnatej se mi sápe po vnukovi,vnuk ve strachu o život řve a schovává se za mne. Můžu ho sejmout?a ty dva pomáhače preventivně také? :D

Zpět na „Právní koutek“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz