Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Debata o pistolích GLOCK
Zbraň: GLOCK
Sedmispáč píše:nosím místo služební zbraně
Zbraň: GLOCK
tajné to není, celorepubliková působnost, jedná z "elitních" služeb/útvarů - dále se nechci rozepisovat, nevím kdo to tady čte a nemyslím, že by to bylo podstatné... sloužím 15let - Glock mi vyhovuje nejlépe, měl jsem už oba typy 19 i 19C, rozdíl tam je i když není tak velký - 19 jsem měl ještě v době, kdy se nedělaly anatomický rukojetě, takové to bylo "kopyto"para píše:Sedmispáč píše:nosím místo služební zbraněa jakou službu to vykonáváš, není-li to tajné
para píše:Ok, díky za odpověď, to mi stačí
No vidis - uplne stejne pekne to lita z G19 bez C...Sedmispáč píše:2 cmk: těsně po sobě jsem s 19 a 19C nestřílelstřílím tovární (různé typy, vč. subsoniků apod.), přebíjený olova v teflonu taky
u střelby všehochuti není prakticky rozdíl, všechno lítá pěkně...
No, ale ono je to o tom, ze spousta lidi tu po zavodech a kurzech jezdi, dokonce nekteri z nas maji verzi s C a kazdej (opravdu kazdej majitel C - i ten, ktery taky zpocatku tvrdil, ze C je bomba) uznal, ze s tovarnim strelivem neni mezi C a neC rozdil - a doopravdy neni - z obojiho to lita pekne, C vliv na presnost nema, C ma vliv na zvedani zbrane po vystrelu, ale prave jen s dobre nalaborovanejma nabojema. A kdyz se podivas, tak zaver z kazdy otazky typu: "mam si koupit verzi s kompenzaoterm nebo bez?" je ten, ze se pisateli odpovi: "jestli nebudes prebijet, kup si verzi bez C, jestli si sam budes laborovat strelivo, kup si verzi s C".ale někdo se tu ptal, že by chtěl G s Cečkem, spousta lidí mu to rozmlouvá a to viděla "C" jen na obrázku v kataloguto byl důvod proč jsem se zapojil - tuhle verzi vám nenutím ani nechci prodávat, jen mi vadilo, že tu někteří "zasvěceně" píšou o něčem co nestříleji
jinak ať si každej koupí co chce