Re: Naboj v komore - ANO ci NE?
nevím kolik má ten Kuba za sebou kurzů a je to jedno, protože nahánění sekund mu stejně nedovolí postupy získané na kurzech aplikovat...nebo ho nikdo neučil vydupávat...vím o jednom stylu kde to učí

Kdyby u nás někdo takhle spadnul s prstem mimo spoušt stalo by se co...no nic. A že jsem našel video kde se s tím počítalo...vtipálku narazil jsem na to náhodou a bylo to zde dáno jako upozornění, že honit sekundy je trochu mimo obranné pojetí...já měl to štěstí, že jsem viděl na akcích s vaší hlavičkou pád se zbraní která byla nabitá a taky na te stejné akci jsem viděl vypadnout nabitou zbraň z pouzdra....stalo se něco...ne nebyl prst na spoušti.
Vy za to dáváte DQ my by jsme za to dali 100 kliků....co myslíš, že je více výchovné?
Myslím, že lidi co by šli z DRILLů si střelit k Vám LOS by tyto potíže (neznalost řešení závady, špatné pouzdra, atp.) neměli, protože nám jde o to jaké lidi mi uděláme a každému to tam dáváme pěkně sežrat dokud ho nevycepujeme.
Ano, "naši" střelci nebudou tak rychlí, ale klidně si stoupnu těsně vedle terče a nechám lidi z Advanced střílet a budu vědět, že se mi nic nestane, že to prostě unesou a dají....můžeš toto ty říct o "Vašich" lidech?