Na icq proběhla mezi mnou a S474N debata,která pomůže upřesnit jak to bylo:
S474N [12:18]: hele takze te napadli a nebo jenom neco chteli?

)
sincityman [12:29]: Vstoupil jsem do toho,tedy začal aktivně jednat, ve cvhvíli kdy jsem si uvědomil,že se mne svým žebráním snaží natlačit do rukou toho čtvrtého.Odstrčení kterým jsem zahájil svou akci spadalo do situací sebeochranných podle příručky sebeochrany-sebeochranná situace je situace kdy nejsi přímo ohrožen na majetku či zdraví ale jsi nějakým způsobem omezován-v tomto případě zastoupením cesty.Ve chvíli kdy se ten vzadu mne pokusil rozpaženýma rukama obejmout či jinak znehybnit se podle mne změnila situace na sebeobrannou,tím spíše že se přibližoval on ke mně a ne já k němu-blokoval mi ústupovou cestu.To že jsem mezi těmito akcemi vytasil nůž na tom nic nemění-i když jsem se zveřejněním nějakou dobu pro jistotu počkal.
S474N [12:30]: a ten ctvrtej byl zezadu jo ?
S474N [12:30]: je me to jasny a kdy se to stalo ?
sincityman [12:33]: Jo,o tom to je ten čtvrtý,zatím co jsme šli nějakou dobo souběžně zmizel vzadu.Oni upoutali mou pozornost a pak se mne porušením mé osobní bubliny snažili dotlačit vzálozečekajícímu kumpánu do náruče.
S474N [12:33]: a tys rozseknul bombra tomu ctvrtymu ?
S474N [12:34]: BTW USP si vytahl a nebo ho ani nevideli ?
sincityman [12:38]: Zhruba asi před měsícem.Chvíli jsem čekal,abych to mohl v klidu zhodnotit a pak jsem si řekl že se určitě najde nějaký moudrý vykladatel který bude tvrdit že jsem napadl já je:-).Bombra jsem rozsekl tomu čtvrtýmuVviděli jak jsem ostentativně přehodil nůž do levé a zajel rukou pod vestu,slyšeli natažení kohoutku.Ve chvíli kdy bylo USP venku jsem už viděl jejich záda.
S474N [12:39]: hehehe
S474N [12:39]: a co ty , srdce a tep ?
sincityman [12:42]: Naštěstí mne naučili automaticky v těchto situacích začít dýchat,takže mi dále než do krku nepovyskočilo.Ale byl jsem tak rozhicovanej,že jsem stejně do rána neusnul.