24.01.2015 - Praha - KravMaga IKMF CZ - Seminář hrozba útoku
Srazy které pořádá MujGLOCK, včetně pátečních dýchánků
Re: 24.01.2015 - Praha - KravMaga IKMF CZ - Seminář hrozba ú
Omluvám se, ale z pracovních důvodů se nedostavím ... 

Fyzická převaha je převaha primitiva, protože pistole v ruce invalidy rázem mění poměr sil.
Teď můžu zodpovědně říct,že tuším, jaká legrace nás čeká...ještě stále brzdím endorfiny
A mám spousty zajímavých podnětů 

Je mi lito, ale musím zrušit svou účast. Předevčírem mi seklo v zádech a nemůžu se hnout. Tak snad někdy jindy.
Někteří rezervovaní přese mě taky odřekli - ale moje maličkost se určitě přijde podívat.
Detaily k rušeným rezervacím pošlu SZ - omlouvám se za to.
Detaily k rušeným rezervacím pošlu SZ - omlouvám se za to.
Starosta
-- Si vis pacem, para bellum --
Já si něco udělal s pravou nohou, takže nevím, jestli se fyzicky zapojím...
Ale přijít hodlám.
Ale přijít hodlám.
Starosto, abys nakonec nezůstal sám 

Hatikva: Toho se nebojím
Přijdeš se podívat taky?
EDIT: Dneska jsem přibral k sobě kolegu.

EDIT: Dneska jsem přibral k sobě kolegu.
Starosta
Certidlo, omlouvam se, nestihame.
JRY2000 a A.B. nedorazi.
Prace mne nepusti.
JRY2000 a A.B. nedorazi.
Prace mne nepusti.
Lajte mi lhu-li
http://www.mapy.cz/zakladni?x=14.418264 ... 18%20praha
misto konani. Vchod je v pruchodu. Plechove dvere vpravo a pak uz jen par schodu do tretiho patra. Tesime se.
misto konani. Vchod je v pruchodu. Plechove dvere vpravo a pak uz jen par schodu do tretiho patra. Tesime se.
Velice pěkný zážitek, poděkování patří Michalu Otipkovi, figurantům a Pittovi, kteří nás seznámili s KravMagou velice nenásilnou formou. Zároveň jsem byl ale překvapen, že spoustu "hmatů a chvatů" si člověk říká, že by zvládl také - pouze po okoukání .... ale bohužel praktická zkušenost je nezbytností ... i po několikerém opakování se v technice nalezly chyby.
Rád jsem Vás zároveň všechny po dlouhé době viděl
Rád jsem Vás zároveň všechny po dlouhé době viděl
děkujeme všem za hojnou účast, doufáme že jste si odnesli zajímavý zážitek, že jste si něco (ideálně vše)
zapamatovali a že to nikdy nebudete muset použít.
s pozdravem
tým Krav Maga IKMF CZ

s pozdravem
tým Krav Maga IKMF CZ
Díky organizátorům, instruktorům, díky M. Otipkovi za jeho přátelský a velmi vstřícný přístup a za to, že svolil k tomu aby se tento seminář uskutečnil.
Informací bylo spousta, je potřeba si je utřídit a pak zase někde potrénovat, ale rozhodně to je naprosto jiné, než když se člověk kouká na Stream na "Školu přežití" a myslí si, že podle toho se něco naučí.
Je potřeba si ty technika "osahat", vyzkoušet a zažít, stejně jako mají ti služebně starší střelci (mezi které se částečně počítám), zažité určité drilly se zbraní, bezpečnost atd., stejně je potřeba zažít tohle.
A ještě maličkost.. Bylo to pořád vedeno a prezentováno jako seminář pro začátečníky a nás co se moc nehýbeme a proto mně překvapila skoro polovina lidí, kteří očividně nějaký ten trénink již za sebou mají.. A ani se nepředstavili, takže vlastně kromě Ramba3 ani nevíme o pár xichtech, kdo tam byl
Jo a pro organizátora - nenapsal jsem se na prezenčku, takže když bude potřeba doplním info jinde (nebo admin pošle tabulku s registracemi).
Díky všem, díky Johnymu "knihovníkovi" za sparing, přežil jsem, doufám, že Ty taky po těch mých ojedinělých povedených trefách
Informací bylo spousta, je potřeba si je utřídit a pak zase někde potrénovat, ale rozhodně to je naprosto jiné, než když se člověk kouká na Stream na "Školu přežití" a myslí si, že podle toho se něco naučí.
Je potřeba si ty technika "osahat", vyzkoušet a zažít, stejně jako mají ti služebně starší střelci (mezi které se částečně počítám), zažité určité drilly se zbraní, bezpečnost atd., stejně je potřeba zažít tohle.
A ještě maličkost.. Bylo to pořád vedeno a prezentováno jako seminář pro začátečníky a nás co se moc nehýbeme a proto mně překvapila skoro polovina lidí, kteří očividně nějaký ten trénink již za sebou mají.. A ani se nepředstavili, takže vlastně kromě Ramba3 ani nevíme o pár xichtech, kdo tam byl

Jo a pro organizátora - nenapsal jsem se na prezenčku, takže když bude potřeba doplním info jinde (nebo admin pošle tabulku s registracemi).
Díky všem, díky Johnymu "knihovníkovi" za sparing, přežil jsem, doufám, že Ty taky po těch mých ojedinělých povedených trefách

Naposledy upravil(a) Jasik dne sob 24.1.2015, 21:52, celkem upraveno 1 x.
Bylo to opravdu vynikající - taktéž se přidávám s velkým díky za možnost si vyzkoušet pro mě úplně nové věci
Super sestava, vynikající přístup!

Za mne rozhodne super zalezitost. Jak jiz bylo zmineno predrecniky - ono koukat se na neco jeste neznamena, ze to clovek dovede zduplikovat. Clovek muze videt jakykoliv souhrn pohybu, pochopi i jejich vyznam a duvod, rozkouskuje si to na jednotlive casti, ale kdyz to ma zopakovat na sparingovi, tak vzdycky na neco zapomene.
V kazdem pripade kladne hodnotim konkretni techniky, protoze si clovek mohl sam overit, ze i krehka divka muze chlapa poradne "vyresit"
V kazdem pripade kladne hodnotim konkretni techniky, protoze si clovek mohl sam overit, ze i krehka divka muze chlapa poradne "vyresit"

| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Jasik: Tak třeba já už za sebou "pár" tréninků mám a bral jsem to jako možnost, zase si to jednou intenzivněji zopakovat a procvičit. Protože jak už tady bylo napsáno, vše je potřeba pořád procvičovat, aby to pak v krizové situaci naskočilo bez přemýšlení. Když už se teda zanedbá prevence a do té krizové situace se dostaneme.
Zdravíčko.
Taky mám za sebou "pár" tréninků u Jakuba Otipky (bráchy Michala), tak jsem to vzal jako super možnost porovnání a taky osvěžit a procvičit si techniky.
Začínají se mi hezky vylejvat modřiny. Holt, když se má KM dělat pořádně, tak to občas (čti, často
) bolí.
Díky za tuhle možnost, bylo to parádní sobotní odpoledne.
Taky mám za sebou "pár" tréninků u Jakuba Otipky (bráchy Michala), tak jsem to vzal jako super možnost porovnání a taky osvěžit a procvičit si techniky.
Začínají se mi hezky vylejvat modřiny. Holt, když se má KM dělat pořádně, tak to občas (čti, často

Díky za tuhle možnost, bylo to parádní sobotní odpoledne.
G19; GP K100
- Zkušenost je jméno, které dáváme svým chybám a omylům.
- Život je jako rozkvetlá louka. Ohneš se pro kytičku a hned tě někdo kopne do prdele.
- Zkušenost je jméno, které dáváme svým chybám a omylům.
- Život je jako rozkvetlá louka. Ohneš se pro kytičku a hned tě někdo kopne do prdele.
Jak to tak ctu,tak seminar se libil. Snad nebyl posledni 

Zbraň: glock 17
Jasik: díky že jsis mě zapamatoval
Fredouch: tam nás bylo trošku víc co cvičí KM trochu déle
ale bylo to fajn si připomenout pár technik
Michalovi a Ondrovi patří velké díky
a zároveň další díky poděkování patří majitely který v šatně vytáhnul tu G42 jelikož jsem tu kolikrát četl jaký je to krásný prcek, ale bohužel do mých medvědích pracek je opravdu maličký
i s tou botkou
asi bych se bál že bych ho někde vytrousil 

Fredouch: tam nás bylo trošku víc co cvičí KM trochu déle

ale bylo to fajn si připomenout pár technik

Michalovi a Ondrovi patří velké díky

a zároveň další díky poděkování patří majitely který v šatně vytáhnul tu G42 jelikož jsem tu kolikrát četl jaký je to krásný prcek, ale bohužel do mých medvědích pracek je opravdu maličký