Tak je trochu cas, takze drobne poohlednuti za zavodem
Jako obvykle byla fajn nalada a fajn zabezpeceni - domaci buchty, cajik, vyborny klobasy... Proste pohoda...
Rikal jsem si - kdyz budu na bedne, bude to dobry.
Pak ale prisla parta Aegis a tak trochu mi klesla celist a cile se preorientovali na "neskoncit moc vzadu"

Zvlaste kdyz jsem na prvni stagi (c.2), kterou jsem strilel za asi 7.5sec, patril jsem k tem lepsim, lec ne nejlepsim, ti meli cas 6-7sec... Tak nastoupil Ales Vondracek a bum - 5:30 a zaslouzeny potlesk. To me usadilo uplne. Mimochodem - na teto stagi jsem dostal opravnene, nicmene hodne tvrde napomenuti za prst na spousti pri pohybu (s prvni pulkou napomenuti jsem nesouhlasil - prst na spousti byl, ale proto, ze uz jsem za pohybu strilel, druha pulka napomenuti oprvanena byla, ale co jsem pak sledoval, tech lidi bylo vic - skoro bych rekl, ze minimalne pulka ten prst z luciku nevyndala)... No, kazdopadne se mi pak strilelo tak trochu "lehceji", jelikoz to bylo bez medajlovych vidin... Zbytek jsem odstrilel vcelku v pohode. Akorat me zamrzelo, ze me nenechali si posvitit baterkou ve chvili, kdy bych mozna v realu svitil, na druhou stranu - nakonec mi tim asi pomohli, jelikoz jsem si aspon dobre chytil pistoli a ty terce uz jsem nejak odtusil...
No a nakonec prislo fakt prekvapko, kdyz vyhlasili 3. misto v pistoli a byl to jeden z Aegisaku, tak jsem si rekl "hmmm, tak si to asi kluci rozdelej", jenze druhej byl vyhlasenej Ivos... To jsem si rekl: "no, aspon nekdo z tehle casti se tam dostal"... A pak prislo na prvni misto a to byl fakt sok

Takze timto verejne plnim prani Martina Hradeckeho (Martine sorry, tohle porejpnuti nemuzu nechat lezet

):"Nezapomen tam napsat, zes porazil Vondracka" - takze ja jen dodam - zazraky se deji - me se povedli 3 za 3 tydny

1 zavod v LOSu, 1 v AOSu a 1 - to si zatim necham pro sebe